SundhedMedicin

Silvio vand: struktur og funktion

Silvio vand var kendt i de dage af antikken. Selv i de dage forskerne interesseret i studiet af den menneskelige anatomi, var klar over kredsløbssygdomme og hjertet, fordøjelsessystemet. Men skjuler hjernen fleste mysterier til dato. At der i de dage af antikken, nu hvor medicinen har avanceret teknologi.

Oprindelse af udtrykket

Gippokrat erklærede teori, at nyse skadelige for organismen, fordi denne handling er et tab af hjernen. I denne sammenhæng, læring og have mulighed for at dissekere lig, begyndte forskerne at afsætte en masse tid på at studere hjernen er.

Hjernen består af mange komponenter: skallen, hegn, globus pallidus, nucleus, dæk, hjulet. VVS midthjernen er blandt sine formationer. Tidligere i det syttende århundrede, det var en berømt videnskabsmand ved navn Frantsisk Silvy. Han er bare laver forskning af hjernen. At han hører til berettigelsen af opdagelsen og beskrivelsen af en sådan afdeling som Silvio vand, senere opkaldt efter ham.

CSF: værdien og cirkulation

Sandsynligvis næsten alle kender til sygdommen kaldes meningitis. Hvis du har mistanke om, at hans læger udvalgt ved at producere en punktering på en analyse af cerebrospinalvæsken - CSF. Sådanne væsker i den menneskelige krop har kun omkring en halv kop. Men det er meget vigtigt at opretholde et normalt niveau af tryk i hjernen.

I enkle vendinger, er rygmarven nedsænket i væsken. Inde i det er der en anden kanal med det samme spiritus. Kanalen ender ved foramen magnum hvor udvides til de laterale ventrikler.

midthjernen

Meget ofte er der spørgsmål om hjernen. TABEL sine strukturelle elementer bidrager til at forklare deres funktionalitet.

dele af hjernen funktioner
medulla oblongata Regulerer hjerterytme, respiration, blodtryk
bro Ansvarlig for øjenbevægelser og ansigtsudtryk
midthjernen Reflex bevægelse af hovedet
diencephalon Forvaltning af velfungerende indre organer
lillehjernen Ansvarlig for nøjagtig koordination

Det var midt i hjernen er ansvarlig for visuelle og auditive reflekser. En central del af det ubevidste regulerer stereotype bevægelser: tilt og dreje hovedet, torso.

Som en del af kompleksiteten af den gennemsnitlige hjernen mister de andre dele af hjernen. Derfor er det er mindst af alt læring.

Afdelinger i midthjernen - et tag, dæk, ben. Inde ligger en smal kanal kaldet VVS af hjernen. Den er beregnet til at forbinde de mellemliggende hjertekamrene og baghjernen.

Den midthjernen er ansvarlig i den menneskelige krop til orientering reflekser, kropsholdning, syn, hørelse, tygge og synke bevægelser, muskeltonus.

Silvio vand

Som tidligere nævnt, at hjernen har en kanal, der forbinder den tredje og fjerde ventrikler mellem dem. Dette er Silvio vand, som er en integreret del af den centrale kanal. Vandforsyning i afsnittet kunne ligne en trekant, en rombe eller en ellipse. Dens længde ikke overstiger to centimeter.

Hvad er naturen og opfandt Silvio vand skabt? Dens funktion - trofiske, dvs ligger i at levere næringsstoffer til hjernecellerne. Uden mad, kan de dø. Desuden er det er hjernen omkring det. TABEL dens afdelinger tydeligt viser. Dette er kernen i det retikulære formation, oculomotor nerve. Takket være den akvædukt i hjernen foregår cirkulation af cerebrospinalvæsken, hvilket skaber pres. Alt det indeholder lidt mere end hundrede milliliter.

CSF er afgørende for at skabe fænomenet afskrivning af balance. Desuden tjener til dannelse af en hydrostatisk skal og sikrer, at nerveroden, hvilket reducerer spændingen af blodkar. Spiritus og uundværlig for væv ernæring. Med hjælp fra dem leveret nærende celler. En efter forarbejdning væske fjerner affaldsstoffer. Dens konstituerende celle af immunsystemet til at beskytte mod bakterier.

VVS yderst vigtig for bevarelsen af intrakranielle tryk er normalt. Hvis væsken er tabt, så de trykfald, der har en umiddelbar effekt i form af uudholdelig hovedpine, kvalme, opkastning, nedsat syn. Hvis der var et tab af cerebrospinalvæske, er det nødvendigt at holde en hasteprocedure magnetisk resonans (MRI).

Således rolle akvædukt i hjernen er uundværlig. Det var takket være ham, at personen føler sig godt, hans intrakranielt tryk er normal, og hjerneceller kan spise normalt og dermed funktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.