Nyheder og SamfundFilosofi

Hvad er a priori

Hvad er "a priori"? Denne filosofiske udtryk som har tilstrækkelig betydning i den menneskelige kognition teori. Det definerer den viden, uafhængig af al erfaring, der ligger i bevidstheden i første omgang. Det vil sige, a priori bestemmelse af sandheden er ikke opnået empirisk og intellektuelt-intuitivt, på en sjæl niveau.

Forskellige ordbøger og leksika give oplysninger, der er a posteriori viden, som er absolut det modsatte af betragtning. Begrebet "hvad er a priori", var kendt på Aristoteles. Viden om ting fra deres mål af grunde - det er a priori viden, dvs. viden om forudsætningerne begået handling.

Betydningen af udtrykket "a priori" er blevet ændret af Leibniz. Han foreslog, at viden om tingene er færdig, hvis den stiger til højere grund. Disse resultater Leibniz kaldes "evige sandheder." Efter at betydningen af "a priori" sidestilles med spekulative viden og selvindlysende, uden forhåndsbetingelser.

Den tyske videnskab er et begreb introduceret Wolf, med sin ansøgning det senere kom til at blive brugt af Kant. I indledningen til arbejdet i Kants "Kritik der reinen Vernunft", sagde en intelligens og dens væsentlige oprindelse. Den store filosof skrev, at al vor viden er fuldt begynde at erfaring og at være sammen med ham. Han mente, at tingene kan vække folk en slags intern aktivitet af søgningen af sandheden, og dermed såre vores sensualitet. På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at selv viden, som erfaring, normalt består af alt, hvad der opfattes af mennesket gennem de åndelige kvaliteter. Vores pædagogiske evner, som induceres kun sanseindtryk, giver anledning til nogen intelligens.

Som pilotundersøgelse og uerfaren, det er et resultat af den menneskelige evne til at vise kendskab til aktiviteten. Det faktum, at en sådan "a priori" og afspejler primært Kant. Men i fremtiden vil det blive kaldt ur kun den viden, som ikke kan stole på nogen erfaring som helhed. Som et resultat, filosoffen adskiller "rene a priori" viden. De, i hvilket ikke synes absolut intet empirisk. Desuden har de den nødvendige, universelle. Disse omfatter grupper af Kant, videnskabelig viden. Deres forberedelse er, efter hans mening, med tiden blev det det vigtigste formål med den menneskelige kognition. Dette aggregat omfatter forskellige love, principper, hypoteser mv

, Essensen af Kants a priori var således vægt på en enkelt kendsgerning. Hvorefter hver person begynder processen med viden, forhånd har allerede eksisterende former, da karakteren af den ønskede ideal. Kant tænkte længe over præcis hvad "a priori", og om hele teori som helhed. Som følge heraf har det afsat 4 blanket, som du kan dele dette udtryk: kategorier af kvantitet, kvalitet, modalitet og relationer.

Encyclopedia, ordbog fortolke "a priori" som "viden, som er iboende bevidsthed givet at opleve og er ikke afhængig af det." Sådanne former for forståelse og følsomhed til at hjælpe strømline den kaotiske viden fra oplevelsen af personlige følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.