Nyheder og SamfundFilosofi

Filosofi af teknikken som et kritisk aspekt af indflydelse på human vækst

Philosophy of Technology er langt den mest interessante emne for undersøgelse, fordi næsten alle forstår, at mange tekniske enheder er blevet en uundværlig egenskab af livet i det moderne menneske. I dag er det svært at forestille sig, at når der var ingen biler, computere, internet og mobiltelefoner. Takket være de teknologiske innovationer, samt den løbende indførelse af moderne teknologi i hverdagen, er vores verden blevet mere omgængelig og imødekommende.

Generelt har en sådan disciplin ligesom filosofi teknologi studeret natur, karakteristika og detaljerne i den tekniske viden, samt historien om udviklingen af teknologi. Det er vigtigt at bemærke, at undersøgelsen gennemføres ikke blot som en erklæring af en bestemt kendsgerning om at opnå et bestemt niveau af teknologisk udvikling, og bundet til at opnå effekten af dette på livet for de fleste af de menneskelige samfund. Hvis vi taler om den nuværende tid, mange aktivitetsområder og, frem for alt, informationsteknologi, kom på førstepladsen i form af påvirkning af det moderne samfund. Alle moderne mennesker er i stand til at bruge computere, såvel som den globale "spindelvæv" - på internettet.

Det er vigtigt at bemærke, at teknologien filosofi ikke er forenet og velstruktureret system fordi (udover hans egen filosofi), omfatter det historiske, axiological og metodiske aspekter. Efter alt, bør for en kompetent undersøgelse af indflydelsen af teknologi på mennesket også tage hensyn til graden af opfattelsen af alt nyt og ukendt. Praksis viser også, at oprindeligt en seriøs innovation, de fleste mennesker er negative, det er forståeligt menneskelige psykologi. Faktisk opfattelsen af noget nyt bringer en ændring af status quo, samt indvirkningen på de indgroede vaner. Derfor sindet og forhindrer indførelsen af ny teknologi, i forbindelse med, hvad der er noteret, er også en lang tilpasningsperiode at vænne sig til at innovere.

Der er således store problemer med filosofi teknologi, hvoraf den ene er en psykologisk forskel i niveauet af folks opfattelse af deres nye oplysninger. Desuden skal det bemærkes, at i almindelighed er en sådan filosofi med fokus på to hovedformål:

1. Refleksion teknisk opfindelse, belysning af dets art og identitet. Behovet for at løse dette problem, er der ikke så meget på grund af krisen teknologi, men i forbindelse med generelle spørgsmål om "industriel civilisation". Nu bliver det klart, at de økologiske, kulturelle, antropologiske og andre kriser er tæt knyttet til den aktive gennemførelse af passende udstyr.

2. Søgningen efter måder at løse krisen i hvilken filosofi teknologien har været aktivt involveret, gennem videnskabelige afhandlinger, forskning og industriel forskning.

  Separat bør siges om sådan et vigtigt aspekt af resultaterne af den tekniske civilisation som kunstig intelligens. Moderne computerteknologi har lov til at opfinde en teknik, at programmet næsten helt kan erstatte den menneskelige i nogle områder inden for videnskab og industri. Dette gjorde den tilgængelig for en tilbundsgående undersøgelse af de mange spørgsmål i forbindelse med studiet af universet, biologiske organismer, det menneskelige genom og så videre. Sidste nye nanoteknologi har lov til at skabe sådanne tekniske indretninger, som har en minimal størrelse, men har maksimal effektivitet.

  Således er hele filosofien af ingeniørvidenskabelige gør det muligt at studere i detaljer den gensidige påvirkning af mennesket på den teknologi, og omvendt. Mange forskere udfører forskning inden for filosofisk forskning, udgivelse om emnet af snesevis af monografier og videnskabelige og journalistiske artikler. Hvad vil være den fremtidige virkning af teknologiske innovationer på menneskers stadig uvist.

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.