Nyheder og SamfundFilosofi

Moderne filosofi

Filosofi - den videnskab, der blev født i dybet af århundreder. Det er en vigtig og relevant på alle tidspunkter. Selvfølgelig, nu filosofien har ikke mistet sin popularitet. Og i dag er der store tænkere, der beskæftiger sig med spørgsmål vedrørende liv og plads i det en mand. Moderne filosofi stærkt udviklet sig, men det har ikke mistet sin værdi. Lad os overveje alle dens funktioner.

Filosofien i vores tid er en samling af forskellige øvelser. Dette er ikke hele verden-view billede og en række forskellige tilgange til de evige spørgsmål. Moderne filosofi er langt mere tolerante end før. Nu, en person tildelt en ret til at vælge. Den moderne individ kan beslutte, hvad opfattelse af verden og menneskets plads i det ham tættere. Denne person påtager sig det fulde ansvar for udvælgelsen af dens ideologiske position.

Moderne filosofi nægtede at konstruere nogen præcise systemer. Tænkere er kommet til den faste konklusion, at der ikke kan være oprindelige skala, ingen absolut referencesystem. Filosofien af vores tid gav mennesket fuld uafhængighed. Nu ikke mere de såkaldte "pædagoger" i lyset af staten, tænkere, samfund. Derfor er ansvaret for dit liv mand bærer på kun hans skuldre.

Moderne filosofi er næsten helt opgivet tanken om at forandre verden, og eventuelle sociale institutioner. Tænkere besluttede at udrydde ufuldkommenhed af et andet væsen, mere effektiv og effektiv måde. De kom til den konklusion, at en person først skal ændre dig selv, og efter at uundgåeligt vil ændre verden rundt.

Men denne disciplin dukket op, og deres problemer. Nogle eksperter endda sige krisen af filosofiske tænkning. Hvad er årsagen? Moderne teknologi udvikler sig med hver dag, der går. Livet ændrer sig ekstremt hurtigt, som er en alder af et gennembrud på mange områder. Filosofi bare ikke har tid til sådan betydelige fremskridt. Men fra sin succesfulde udvikling afhænger af den åndelige fuldkommenhed mand,. Med alle de tekniske nyskabelser, ophører med civilisationen, der skal udvikles, uden at de ikke-materielle aspekter af livet. Derfor er enorm rolle filosofien i den moderne verden.

Lad os prøve at kort gennemgå de vigtigste tendenser i denne disciplin. For det første er analytisk filosofi. Det indtager en vigtig rolle lingvistik. Analytisk filosofi har gjort sproget næsten som sit grundlag. Det følger retningen af rationalistiske, logisk, forskning tilgang til viden om livet.

For det andet er fænomenologi. Denne tendens er i selve dybet af den menneskelige psykologi. Ifølge ham, hvert objekt og fænomen er ikke nødvendigt at overveje kun som materielle objekter med eventuelle egenskaber. Det er værd at huske, at den virkelige eksisterende ting og dens forståelse af den menneskelige bevidsthed kan variere betydeligt. At billederne af fænomener og objekter, der opfattes og faste personlighed, sat i sin basis denne retning, kalde dem fænomener.

For det tredje er postmodernisme. Dette er en meget heterogen og mangfoldig retning. Men dens deler en fælles idé om, hvad du har brug for at droppe alle de gamle stereotyper, holdninger, som nu begyndte at forstyrre en vellykket udvikling af filosofiske tænkning. Postmodernismen afviser gamle traditioner og søger nye former for viden i verden.

Nu hvor du ved alle funktionerne i moderne filosofi. I løbet af denne periode, disciplinen er i en temmelig usikker position, så det er ret vanskeligt at identificere klart de vigtigste karakteristika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.