Nyheder og SamfundFilosofi

Behøver jeg Bazarov Rusland? Hvordan man skriver et essay om emnet "Do Bazarovs moderne Rusland behov"?

Vidunderlige værker til temaet for i dag tilbyde de studerende! Meget interessant og tillade at reflektere.

Godt at være ung

Tyve eller tredive år siden, de sædvanlige temaer i værkerne i skolen var mange "typiske repræsentanter" med en forudbestemt, ideologisk godkendt og verificeret fortolkningen af billederne.

Store forfattere bliver rejst, ville være forfærdet over at erfare, at deres karakterer nogen oplevede forvarsel for den proletariske revolution ... I dag kan den yngre generation tale frit om, hvorvidt var smart Oblomov og hvordan det ville passe ind i realiteterne i det XXI århundrede, kan blive til Ionych moderne lokal terapeut og hvorvidt Bazarovs moderne Rusland havde brug for, sikkert gennemføre historiske paralleller. Ingen kunne bebrejde den mangelfulde begrundelse. De vigtigste ting - at de er blevet dokumenteret. Du kan ikke lide Majakovskij, okay, bare forklare - hvorfor.

Tvister børn og fædre i de dage af Turgenjev og i dag

I spørgsmålet februar i "russisk bulletin" for 1862 blev det offentliggjort, som forårsagede en masse polemik Turgenevs essay. "Har Bazarovs Rusland har brug for?" - et spørgsmål hinanden læsere og reagerede positivt på tidspunkter, men oftere negativt.

Men der var ingen generation, som i øjeblikket er klassificeret som en højtstående, ikke at beklage, at "unge ikke gik til det." Det er den naturlige ældningsproces årsager intern protest, forstærkes årsag til problemet af unge mænd, der ønsker at udtrykke sig, men som regel ikke behøver at gøre tilstrækkelig viden og erfaring. Nutidens unge forsøger ofte at stå modetøj og dyre ting i det nittende århundrede, blev dette samme formål tjent med usædvanlige domme om verden og dens enhed.

Og i virkeligheden, hvis Rusland har brug Bazarov? Dem, der skrev et essay om dette tema er mulige i det mindste to visninger diametralt modsatte.

Bazarov Rusland behøver ikke

Yevgeny Bazarov erklærer det formål at forbedre liv gennem revolutionære forandringer. Den moderne læser har mulighed for at bedømme resultaterne af disse dristige eksperimenter på baggrund af historiske erfaringer med tidligere generationer, der boede i den periode, hvor omstyrtelsen af fundamenterne, clearing plads til de "nye folk", samt seværdigheder, men det er meget trættende og farlig besættelse. Vores samtidige (men ikke alle) har forstået, at ved at skabe et nyt, ikke haste til at ødelægge den gamle orden, ellers er der en alvorlig risiko for at forblive uden husly.

Bazarov ikke, hvad kan slå anger samfundets fundament, og at det i en vis grad berettiget. Men demonstrativ mangel på respekt for ældre mennesker, der stræber ved enhver lejlighed til at udtrykke deres meget kontroversielle idé, at en fuldstændig afvisning af muligheden for at lytte til andres meninger er næppe undskyldelig selv den unge mand. Ønsket om at tænke selv - et prisværdigt træk, men et forsøg på at påtvinge deres egne overbevisninger med den taktløse vedholdenhed kan næppe fungere som en rollemodel. Men nogle unge mennesker i den anden halvdel af det nittende århundrede kunne lide Bazarov. Hans kynisme og nihilisme, mange imiteret og mest sympatiske helt.

Spørgsmålet "Er Rusland har brug Bazarov" gav et negativt svar selv, hovedpersonen.

Det er dog muligt, at et par forhastet Eugene.

Rusland har brug basarer

Eugene altid utilfreds med alt. Han kan ikke lide udlejere konservatisme, uvidenhed om bønderne og tom snak. Kunst, i sin udtalelse, - en unødvendig ting, men videnskaben om anvendt betydning - er magt. Allerede før sin død, at indgåelsen af deres egen irrelevans i sit hjemland, erklærer han værdien af folks produktiv arbejdskraft: en skomager, en slagter, en skrædder. Noget disse argumenter minder om det kendte til den ældre generation af proletariatet teorien om bedste værdi, men også i selvkritik helten vil ikke give op, og det er - et tegn på en analytisk sind.

Under hensyntagen til andre positive karaktertræk, såsom lærdom, ønsket om at tilegne sig viden, at tænke selv og lære af gode erfaringer i andre nationer, så er spørgsmålet "Do Bazarovs Rusland har brug for" mange vil sige: "Ja, vi har!" I sidste ende, de unge fra naturen karakteriseret stemningen i protest og det er fint, hvis den unge mand sagde, at han var kommet til verden for at forbedre det. En nihilisme, der godt, og det har sin gran af sandhed. Manden, som er en fange af etablerede ideer og som er overbevist om i autoritet, aldrig finde en ny, ikke gør opdagelser, ikke tør at konfrontere stereotyper.

Hertil kommer, på trods forårsager manerer at tale med Eugene ville være mere interessant end Kirsanov.

Bazarovschina - børnesygdom begavede unge

Spørgsmålet i bogen kan sættes på en anden måde: "Will Rusland har brug Bazarov, efter endelig vokse op?" Ungdommelig oprørskhed, nihilisme og endda kynisme passere med alder som du får erfaring. "Unge bør tilså deres vilde havre" - så går en fransk ordsprog. Så bliver hun en voksen, og selv (rædsel!) Gamle, hvis overleve, selvfølgelig. Evgeniyu Bazarovu var ikke i stand til at nå en moden alder, hvilket er en skam. Efter alt, kunne han lære at ikke blot knuse, men også at skabe: at blive læge, kemiker eller en anden nødvendigt og nyttigt.

En tredje mulighed for at skrive essays om emnet "Er Rusland Need Bazarov"

Meningerne var delte. Nogle mennesker kan ikke lide nihilisme, andre er klar til at handle på hans side. Men der er en overraskelse, en tredje svar på spørgsmålet "Do Bazarovs Rusland har brug for." Skriften kan konstrueres på den hegelske tese rationalitet al virkelighed. Efter alt, hvis Eugene Bazarov eksisterede, så var det en eller anden grund har brug for. Og hvis hovedpersonen selv tvivlede visdom sin egen eksistens, betyder det ikke, at han ville have tilladt en anden til at udtrykke en lignende idé.

Forestil et samfund bestående af en Kirsanovs, med alle fordelene ved denne karakter, er meget vanskeligt. I et sådant land ville have været meget træt af livet, ingen til at argumentere, som bekendt, er det i gang med diskussioner, er sandheden født. Og hvem vil kritisere den eksisterende orden, hvis de er human og vidunderlig (og det er stadig langt i det XXI århundrede)?

Hypertrophied rationalisme og technocratism skjult under en tynd og sårbar sjæl, Eugene kunne have frygtet at afsløre, ellers ville han ikke have lidt så meget.

Rusland - et stort land, vil det være et sted, alle: Kirsanov og Bazarov, og mange andre litterære (og ikke kun) type. Nogen nihilisme ubehagelige, andre lukker, andre er ligeglade med det. Tilhængere og modstandere, tilfredse og utilfredse kan argumentere med hinanden til uendelig og skrive skole essays som de vil. De vigtigste ting - at diskussionen ikke krænker fælles værdier. Vores land er én.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.