Nyheder og SamfundFilosofi

Middelalderlig filosofi

Middelalderlige filosofi hører til den æra af feudalismen. Dette er regeringstid religiøse livssyn, hvilket afspejles i teologi. Derfor er først og fremmest, middelalderlig filosofi - maid of teologi. Dets vigtigste funktion - at bevise Guds eksistens, fortolkning af Skriften, fremstilling af de dogmer i Kirken. Undervejs udvikler logik, udviklet begrebet personlighed (sondringen af essens og hypostasis) og krøllede prioriterede tvister af en generel eller individuel.

I sin udvikling, de middelalderlige filosoffer de seneste tre faser, henholdsvis områder:

 1. Apologetik. Undersøgelse blev udført af muligheder for at bygge folk holistisk verdenssyn, baseret på teksten af De Hellige Skrifter. De vigtigste repræsentanter for denne fase af middelalderlig filosofi: den hellige Origenes og Tertullian.
 2. Patristisk. Opdater periode med kristen doktrin, etablering af den offentlige orden og definere den rolle af kirken til offentligheden. Medieval filosofi i denne fase er repræsenteret af Augustin af Hippo og John Chrysostom. Fædrene af den kristne kirke betragter Bibelen som den absolutte sandhed og sige, at Gud er uden for rammerne af den forståelig og den sensoriske mærkbar, og det er derfor umuligt at definere i ord. Den eneste måde af viden - tro. Alle de problemer og det onde, det forkerte valg af folket selv.
 3. Scholastica. Fortolkning af og begrundelse for de vigtigste religiøse dogmer. På dette tidspunkt var middelalderlig filosofi repræsenteret ved Foma Akvinsky og Anselm Kenterberiysky. De mente, at alt om vores viden om verden kan findes i Bibelen og værker af Aristoteles. De har brug for at blive fjernet fra ved fortolkning.

grundlæggende principper

 1. Fuld ubetinget tilbedelse af Gud og vilje Kirken - er den vigtigste fælles træk af middelalderens filosofi.
 2. Gud skabte verden ud af intet i syv dage. Derfor er alle, at de har, folk står i gæld til ham. Historien fortolkes som realiseringen af den guddommelige plan. Almægtige guider menneskeheden for den kommende af Guds rige på jorden.
 3. Bibelen - den ældste og sande bog, Guds ord. Hans Testamente - genstand for tro, den eneste foranstaltning til evaluering af en hvilken som helst teori og filosofi.
 4. Den myndighed i kirken. Den sande forfatter, der er værd at lytte til - Gud. Autoritative fortolkere af hans kreationer og åbenbaringer - kirkefædre. Mennesket får lov til at udforske verden som en kommentator. Ægte viden tilhører kun Gud.
 5. Kunsten at fortolkning af den nye og den gamle testamente. Bibelen - det eneste kriterium for sandheden. Det er et komplet sæt af love bliver. Skriften - i begyndelsen og slutningen af alle filosofier. Det er - grundlag for refleksion: analysere ord og betydninger, det totale indhold af ideer.
 6. Undervisning og opbyggelse: generel installation på uddannelse og fremme af frelse, det vil sige, at Gud. Form - afhandlinger, dialoger af lærere og elever, der hørte. Vigtigste træk: encyklopædisk, et højt niveau af viden og Skriften færdighedsområder basics formel logik Aristoteles.
 7. Optimisme - som en fælles ånd. Gud er uforståelig, men hans instruktioner kan forstås ved tro. Muligheden for deres egen frelse, opstandelse og evigt liv, den endelige triumf (på en kosmisk skala) af kristne sandhed. Den symbiose af hellige og profane. Christian filosofi bruger følgende former for viden: åbenbaring, intuitiv viden, intelligens, og guddommelig åbenbaring.

Selvfølgelig, middelalderlig filosofi bar en masse problemer. Her er de vigtigste:

 1. Verdens eksisterer takket være Gud, som skabte ham.
 2. Guds vilje og den verden, han skabte, næsten forståelig af mennesket.
 3. Medieval filosofi definerer plads og rolle af de mennesker i verden gennem prisme af frelse deres sjæle.
 4. Nesochetanie absolut frihed menneskelige vilje og guddommelig nødvendighed.
 5. Bestemmelse af den totale, tunge og adskille treenighedslæren.
 6. Antag Gud - det gode, sandhed og skønhed, så hvor var det onde, og hvorfor han tolererer det?
 7. Forholdet mellem Bibelens sandheder og det menneskelige sind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.