FormationIndlæringsvanskeligheder

Børnehave kompenserende seværdighed: hvad er det? Former for børnehaver

Når barnet fylder 3 år, hans forældre begynder at bekymre sig om at vælge den rette børnehave. For bedre at forstå alle de fordele og ulemper ved forskellige børnehaver, du behøver at vide om, hvilke former for børnehaver er delte. Mange, for eksempel ved ikke, børnehave kompenserende - hvad er det og hvordan du sender dit barn, hvis det er nødvendigt.

klassifikation børnehaver

Institutioner børnehaveklasse kan adskilles ved kontrolorganet eller specialisering. Ifølge det første aspekt af børnehaver er opdelt i:

  • afdelingerne;
  • kommuner;
  • privat;
  • hjem.

Specialisering børnehaver er opdelt i:

  • generel udviklingsmæssige;
  • udviklingscentre;
  • Have kompensere;
  • Børnehave kombinerede type;
  • forbedring af børnehaver.

Sadiq kompensere forskellig fra andre lignende institutioner, der har brug for det børnene med funktionsnedsættelser, men dette vil blive nævnt nedenfor.

Typer Gardens kontrol orgel

Kommunale børnehaver - det er de sædvanlige distriktet børnehaver, hvor aktiviteter for børn er udført i nøje overensstemmelse med programmet for førskole uddannelse. De omfatter barn bekendt med, hvad der omgiver det, forskellige former for pædagogiske spil, lære den fine kunst af korrekt udtale, samt fysisk træning. Børnehave kompenserende henviser specifikt til kommunale institutioner.

De afdelinger børnehavebørn blev inddelt i 2 grupper: i den ene er dem, hvis ophold der betaler det selskab, der driver faderen eller moderen til barnet, og i den anden gruppe, dem, der betaler for forældrene. I disse haver er betingelserne for ophold af børn lidt bedre end i kommunerne, men omkostningerne er normalt højere. En anden funktion er fraværet af en etableret offentlige myndigheder uddannelse.

Private og hjem haver

Selv dyrere løsning - private børnehaver. da omkostningerne ved betydelige haver, det niveau af service og naturligvis højere. For det første, at det skyldes et mindre antal børn i grupper, så de pårørende at give alle mere tid, og for det andet, det kompleks af tjenester, der leveres i disse institutioner, er meget bredere end i haven, som nævnt ovenfor.

Hjem haver er meget forskellig fra andre typer af lignende institutioner er det faktum, at hvis i almindelige børnehaver uddannelse sker strengt reguleret og kontrolleret af programmet relevante myndigheder i hjemmet børnehaven ingen sådan kontrol. Ikke kun, at barnet ser bare én person, det også forbereder dem mad og vælger, hvad der vil blive besat af et barn. Men hvis læreren er en professionel i sit felt, jo flere plusser end minusser, fordi gruppen er normalt omkring fem børn, som giver dig mulighed for at anvende en individuel tilgang.

Typer af virksomheder, der er delt af specialisering

Generelle udviklingsmæssige haver designet for børn, der ikke har nogen abnormiteter i udvikling og sigter mod at udvikle intellektuelle evner, moralske og æstetiske kvaliteter. Udvikling centre er forskellige fra andre førskoleinstitutioner primært orienteret om alsidig personlig udvikling. Typisk, det placerer et særligt udstyrede lokaler, såsom gaming klasser, computer publikum og mange andre komplekser. Kombineret - disse typer af børnehaver, der kombinerer de to foregående typer af institutioner.

Der er denne form for ligesom børnehave etnisk og kulturel orientering. I dem, ud over de generelle udviklingsmæssige program, der er klasser til formål at udvikle en kultur af inter-etniske relationer. Dette er nødvendigt især i de områder af multinationalt land. Særlig opmærksomhed bør rettes mod denne form for institutioner som børnehave kompenserende. Hvad betyder det, og hvad er navnet på denne have forskellig fra andre haver?

børnehaver kompenserende

Når et barn har nogle afvigelse i fysiske eller psykiske udvikling, er det nødvendigt at give en specialiseret børnehave. Da det er usædvanligt haver, så kan du få der, der passerer en bestemt procedure. Men indsatsen er værd, fordi i disse institutioner uddannelsesprogrammer designet til at opfylde de udviklingsforstyrrelser, der er i barnet. Mange forældre er ikke klar over, at deres barn har brug for børnehave kompenserende, vil det hjælpe ham håndtere sygdommen, som de anser for en lille afvigelse fra normen.

Hvilke børn har brug haver kompensere

Der er børnehaver for sygelige børn. Som navnet antyder, bliver et kontingent af børn opdraget der. Inden du sender et barn i denne type af virksomhed, er det nødvendigt at tage ham til børnelæge, der vil afgøre, om barnet virkelig har brug for særlig pleje eller ej. Afgørelsen træffes på grundlag af at tælle antallet af børnehaven sygdom i det forløbne år.

Derudover er der behov for særlig omsorg for børn med udviklings- forstyrrelser i bevægeapparatet, synshandicappede og hørelse mentale forsinket tale og, så børnehaven kompensere - lige hvad der er brug for sådanne børn. For henvisning til specialiserede børnehaver er nødvendigt at vise barnets specifikke medicinske specialisering, der afhænger af krænkelse af barnet.

Hvordan kommer man til den specialiserede børnehave

Kun få mennesker ved, det er ikke så let at komme ind børnehave kompenserende, det er strengt reguleret procedure, som du har brug for at bestå en prøve af barnet først med en læge (orthopæd, neurolog, øjenlæge - det afhænger af, hvilken form for overtrædelse finder sted i et barn), og derefter allerede med hjælp fra PMPC besøg - psykologisk, medicinsk og pædagogisk provision. Disse specialister vil afgøre, om barnet i haven kompenserende eller ikke sende. Med den udtalelse, som Kommissionen har, er det allerede muligt at gå lige i hovedet af børnehaven.

Hvis i den normale børnehave, samt i skolen, er en milepæl på den gennemsnitlige barn og svage børn er nødt til at gøre alt for mange kræfter på at opnå i det mindste nogle resultater, at de særlige institutioner sikre de nødvendige betingelser barn med en bestemt lidelse.

Hovedformålet specialiserede haver

Hvis den generelle udviklingsmæssige børnehave barn får visse færdigheder og evner, der hjælper ham udvikle en børnehave kompenserende - er først og fremmest eksistensen af programmet, der tager sigte på at korrigere en bestemt sygdom. Efter denne præ-skolebarn institutioner, som regel, er givet til en Correctional skole, hvor han fortsætter sine justering lidelser. Således er hovedformålet med denne type af haver er at tilpasse sig barnets miljø i fremtiden, som en voksen, var han i stand til at fungere på niveau med den gennemsnitlige person.

Plus børnehaver af denne type er, at børnene er engageret, tale patologer eksperter arbejder på særlige programmer, sikre udviklingen af barnet på grund af sin mangel. Da jeg hørte om børnehaven kompensere hvad det er, og hvordan du sender dit barn (hvis det er nødvendigt, naturligvis), skal den forælder forstå, at et særligt forhold til barnet skal forblive i hjemmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.