Hjem og familieBørn

Barn (2 år) er bange for børn. Hjælp en børnepsykolog

Raising børn kræver en masse tid og kræfter. Hver mor og far drømme om, at deres barn vokse sund, stærk og intelligent. Ideelt set, de ønsker at uddanne socialt aktive børn, som vil gå på kontakt med deres jævnaldrende og være i stand til at udtrykke deres utilfredshed. Men ikke alle børn lykkes. Og hvad hvis barnet ikke taler, bange for andre børn og dyr? Hvor du går med dit barn hvordan man kan udvikle sine evner? Prøv at forstå.

mulige årsager

Hvis dit barn ikke kan lide at være i overfyldte steder, tåler ikke støj og virksomheder, betyder det ikke, at han ikke er ligesom alle andre. Sommetider børn ønsker at spille sig selv, men forældre bør påvirke deres barn. For at give sine tanker og handlinger i den rigtige retning.

Hvis et barn (2 år) er bange for børn, betyder det ikke, at han er autist eller unormal. Dette kan indikere, at barnet såre andre børn. Han kunne bare ikke forstår, hvad der skete, men holde dette i tankerne og ikke ønsker denne situation til at gentage sig selv. Næsten alle børn er god til at huske fejltagelser første dårlige oplevelse. Det er ikke overraskende, at de ikke ønsker at opleve negative følelser igen. Det er usandsynligt, at dit barn tilsyneladende uden grund beskytter sig selv fra andre børn.

Alle handlinger barnet tale om situationer, hvor han besøgte. Børn, der sjældent går til kontakten med jævnaldrende, kan for meget knyttet til sin mor, og sjældent gå ud i samfundet. På grund af disse ting baby ikke ved, hvordan man opfører sig, og ikke venlige med børnene.

Standarder for børn på 2 år

I første omgang, det hjælper til at forstå standarderne for børn i alderen 2 år. Hvis dit barn ikke udføre alle de handlinger, der er beskrevet eller ikke taler alle de ord, du ikke fortvivle. Måske du bare ikke forsøge at tale med ham i hans sprog, og børnepsykolog ganske handy. Bare giv mere tid til dit barn.

Motorik og fysisk udvikling:

 • Han går op ad trappen og ned. Han kan stole på gelænderet eller bede en voksen hånd;
 • trin over forhindringer;
 • kørsler;
 • får på standen;
 • Han griber bolden og kaster;
 • spille udendørs spil for børn;
 • trækker linjer og cirkler / ovaler;
 • i stand til at bøje sig ned for at hente posten;
 • styrer ansigtsudtryk: tænder læberne ind i et rør, trækker kinderne;
 • Han sparker til bolden.

Kommunikation og ord:

 • undersøgelser af børn på stedet, forsøger at interagere med dem,
 • enkelte ord og stille spørgsmål kan tale,
 • Han leger gemmeleg,
 • kopier af voksne,
 • Han beder om hjælp,
 • forstå nogle begreber, nationale
 • Det viser, hvor mange år, navnet refererer til.

Sundhed og liv:

 • egne spiser og drikker,
 • han børster sine tænder,
 • Han går til puljen,
 • fjerne og sætte på bukser,
 • i stand til at tage ud og sætte på skoene let lås.

Denne lille liste over standarder vedrører udvikling af børn på 2 år. Hver barn er forskellige, nogle udfører alle ovenstående og mere, og nogle gør ikke. Tag et kig på udviklingen af dit barn og gå ikke glip det øjeblik, hvor du kan interessere ham. Nogle forældre lærer at alle disse procedurer, at barnet gik i børnehave. Børn 2 år er generelt udført i haven, hvis der ikke er andre betingelser for uddannelse.

Hvorfor børn at være social?

Moderne forældre i en alder af nye teknologier helt glemme alt om enkle sandheder. Vore forfædre videregivet deres erfaring og viden om børns udvikling, ikke blot i uddannelsesaktiviteter, men først og fremmest gennem spillet. Den berømte "Fyrre-hvid-sidet", "Ladushki" "Gæs og gæs", og andre spil ufortjent glemt. Selv om de gør det muligt ikke blot at udvikle finmotorik, men også tænker, hukommelse og udholdenhed.

Mange børn ved ikke, hvordan man kan kommunikere med deres jævnaldrende. Problemet kommer fra barndommen, sådanne mennesker selv i alderdommen kan ofte ikke ordentligt udtrykke deres ønsker.

Voksne sætter rammerne for dialog og ønsker deres børn at være i overensstemmelse med disse handlinger. Men det er nødvendigt at forstå, at verdens kendskab til hvert barn sin egen, hver barn er i stand til selvstændigt at lære at kommunikere med andre børn, chatte, spille og endda til at løse konflikter. Så du skal ikke forsøge at udtrykke deres synspunkt, når det er uhensigtsmæssigt. Legeplads i gården - et godt sted for børn at kommunikere.

Den snæver kreds af venner

Faktisk moderen selv er mere afhængig af et barn, end det er fra hende. Denne psykologiske fælde er ofte forvirrende og vildledende. Hvis et barn konstant tilbringer tid alene med sin mor, far eller bedstemor, er en illusion, at der ikke er behov for andre mennesker. Derfor optræder på gaden, et barn (2 år) er bange for børn eller de parter, der ikke går til kontakten.

Nogle mennesker tror, at hvis et barn ser et begrænset antal mennesker, kan det opføre sig aggressivt i samfundet. Dette er ikke, fordi han har sådan karakter, alle kommer fra det faktum, at han ikke har nogen idé om, hvordan man kommunikerer i et udvidet sortiment. På grund af det faktum, at barnet er konstant tilbringer tid med voksne, er det lettere at kommunikere med dem, end med deres jævnaldrende. Arrangere børns aktiviteter, du (og dit barn) får glæde af processen.

handlinger forældre

 • Udvid kreds af venner, ikke bare deres egen, men også barnet.
 • Ændring miljø.
 • Familier var venner - jo flere mennesker, jo bedre.
 • Flere børn lege udendørs spil i selskab med deres jævnaldrende barn.
 • Sig selv tage en interesse i børnenes klasser.
 • Ofte rose barnet.
 • Først, lad os tænde opgaven, så er mere kompleks. Efter at barnet klare den første, siger, at han kan, du bare nødt til at tænke.
 • Først lære barnet spillet, så bede om at spille.

stramt greb

Børn, der er opdraget i sværhedsgrad, større kommunikationsproblemer end børn, der er rost. Et sådant barn vil altid have et omfang, så prøv at behage. Selvom der i næsten alle tilfælde disse krav er for høje for børn. På grund af dette, at barnet trækker ind i sig selv, fordi det er lettere at være alene med sine tanker, som du ikke vil skælde, kræver ikke, og du vil ikke altid ikke så godt som det burde.

Af gode grunde er det menes, at alle børn føler, og dermed hvis dit barn (2 år) er bange for børn, så det er bare ikke sikker og ængstelig. Med et lille barn børn til at opføre sig kold eller groft hvad barnet ikke vil være ansvarlig, fordi huset er en normal reaktion på hans handlinger.

Med lavt selvværd af barnet øger sin angst og manglende selvtillid. Sådanne børn ofte siger, at de ikke kan gøre noget. Det betyder, at barnet er bange for de andre børn, og han har brug for din hjælp. Han ved ikke, hvordan man kan bede dig om ikke at blive afvist. Han var ikke sikker på hans evner, selv om jeg gerne vil prøve.

tidlig autisme

Den sværeste tilfælde er berøringsfri barnets infantil autisme. Legeplads i gården ikke forårsager glæde, er barnet lukket i sig selv og er meget praktisk at forældre. Disse børn kan flytte objekter, der sidder på et sted i en time. Moderne medicin diagnoser sådanne tilfælde i det første år af barnets liv.

Tidlige tegn på autisme

 1. Fra barndom barnet ikke opleve glæden ved at kommunikere med familie og mor.
 2. Da han blev taget op, han ikke søger at røre en voksen eller et knus.
 3. Må ikke se i øjnene.
 4. Gentagelse mange gange den samme sætning, bevægelse handling. Disse børn senere udviklede tale.
 5. Autistiske børn på deres tæer eller springe med en eftertænksom og tilknappet udtryk.

Hvis du har mistanke om, at et barn kan være syg, konsultere en specialist. Rettidig påvisning af sygdom - halvdelen arbejder på det. Efter en undersøgelse, lægen siger barnet er raske eller syge.

Hvis der stadig dit barn er autist, start med små indenlandske ordrer, som det er i stand til at udføre selvstændigt. Børns udendørs spil vil hjælpe dig i udviklingen af interesse i samtalen. Hold et kæledyr, de er meget godt klar over ansvaret for at hjælpe barnet og tilpasse sig til verden omkring.

Kommunikation blandt børn

Mange børn viser deres første reaktion på deres jævnaldrende i form af aggression. Dette er ikke et wake-up-indikator, og er en unik metode til at studere de andre børn og verden. I sådanne spil, kan de genkende hvor "mine", og hvor "en anden." Aggression - er en primitiv måde at interagere med andre børn. Du kan kalde det det første niveau af kærlighed.

Børn er meget følsomme, de er i stand til at fange de følelser og holdning. Men barnet var vant til at kommunikere og er vokset fra den frygt og aggression, må han føle den konstante støtte fra min mor. Over tid, vil dens adfærd ændre sig, men indtil min mor skal forebygge konflikter, for at besøge børnenes aktiviteter.

For eksempel, et barn (2 år) er bange for børn, fordi han tog legetøjet i sandkassen. Når dit barn forsøger at hente sit legetøj, og han var imod det, så skal du spørge gerningsmanden: "Og min datter har ikke noget imod, hvis du spillede?" - eller "Spørg Kathy, derefter tage den." Det er nødvendigt for barnet at føle beskyttelse af dig og kunne forsvare deres ønsker. Efter alt, er han også en person, og du skal respektere hans ønsker og protester. Det vil tage tid, vil dit barn være på egen hånd at lære børn deres rettigheder.

Hvis du kan se, at dit barn simpelthen bliver mobbet ud af ingenting, ikke stå på sidelinjen. Fortæl gerningsmanden til en streng tone, som du ikke kan gøre. Det er skidt! om han næppe ønsker at fortsætte, men hvis det ikke virker, så gå bort fra de stakkels barn. Før det fyldte 3 år baby du nødt til helt at beskytte ham, hvis han ikke kan håndtere. I en alder af større børn at forstå, hvad der er tilladt og hvad der ikke er, de husker, hvordan min mor støttede dem, og på egen hånd for at forsvare deres synspunkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.