FormationVidenskab

Solon reformer

Athenske samfund i VI århundrede f.Kr.. e. Det gennemgik en række ændringer. Det er tid til at få navngivningen af "den store periode af Athen" og var præget af stigningen af befolkningen, som er engageret i handel og håndværk. Denne nye type mennesker, forskellig fra aristokrati af tiden, kaldet demoer, som betyder "folk". Demos feuded med aristokratiske samfundslag, forsøger at komme til magten, som var nødvendig for at bekæmpe den katastrofale tilstand. En stor rolle i dette blev spillet af Solon reformer, hvis resultater sidestilles med en politisk revolution.

Solon var en af de syv vismænd i Grækenland. Han var en berømt reformator, ændre opfattelsen af det politiske liv i Athen. Installeret med hans deltagelse demokrati har gjort det muligt samfund til at blive mere udviklet. Hvad gik forud? Historikere beskrive denne periode som følger. Situationen forværret økonomi i Attika i et århundrede, og de diskriminerende politik myndighederne i forhold til de almindelige mennesker tvang folk til at leve i fattigdom og ernære sig en dårlig tilværelse. Bønderne levede permanent i gæld, uden at vide hvor man kan finde midlerne til at forsørge sin familie. De blev placeret i et miljø, hvor der ikke var noget alternativ i sigte. Fattige beboere måtte pantsætte deres jord, sælge deres børn til slaveri og selv det løfte selv. Alt dette førte til protest stemningen i samfundet og sociale omvæltninger. Eventuelle spørgsmål om den menige mand, spurgte ejerne, blev ignoreret. Konflikten mellem rig og fattig er stadig forværret. Utilfredse var ikke kun fattige beboere, men også lidt velhavende og ikke meget ædle mennesker. Forud for at vente på Solon reform samfund.

Det sidste punkt på tålmodighed af de mennesker var nederlaget i krigen med Megara for ejerskab af øen Salamis. Det skete i det 7. århundrede. Et interessant faktum er, at efter at Athen forbudt at nævne navnet på øen. Men der er altid folk, der overtræder forbuddet. Det var Solon, som er formidler mellem demoer og aristokratiet. Han var respekteret og dem og andre. Han skrev digte, som blev opfattet forskelligt af mennesker. Læsning dem på pladsen, han appellerede til bevidsthed Athenerne, opfordrede dem til at føre krig med Megara. Af frygt for en alvorlig straf, han afskediget rygter om hans galskab. Senere førte han en hær og flåde, og lancerede en anden krig med Megara. På dette tidspunkt, Athen sejrrigt. Dette gav ham popularitet, blev han en mediator i løse sociale problemer. Dette blev efterfulgt af Solon reformer. Hvad er de?

Først aflyst han al gæld. Det var den første reform af Solon - sisahfiya. Landmænd var i stand til at vende tilbage til deres jord. Derudover har frihed vilje blevet indført. Dette har undermineret den primære rolle tribal adel. Hovedformålet med vismanden blev et demokrati i Athen. Hans rolle i sociale fremskridt blev anerkendt og værdsat.

Den næste reform af den pågældende Salon monetære cirkulation i landet, har det været med til at give brød af fattige beboere. Der har været store forandringer i politik og sociale orden, begyndte en optælling af befolkningen og tegner sig for indkomst borgere. Areopagos var den højeste myndighed i det land, og pentacosiomedimni indgår i dets sammensætning. Solon reformer også påvirket juryen. Retten er nu tilgængelig nu på alt det, som pegede på demokratiseringen af Athen. Athen salvie aktivitet værdi er stor. Selvfølgelig er det ikke alt gjort af Solon, mødes alle slags mennesker athenske samfund, men det faktum, at han har lagt i praksis, kan sammenlignes med politisk revolution, det ændret det offentlige system. Gennem indsatsen fra sådanne tal historiens hjul drejer hurtigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.