SundhedPræparater

Althaea officinalis

Marshmallow (latin Althaea Offcinalis.) - medicinsk plante slægt af flerårige urteagtige planter. De mennesker, kaldet marshmallow lægemidler og andre navne, de mest almindelige af dem er Prosvirnyak, slim-græs, op, hund krus, og andre. Dette anlæg er almindelig i Europa, Amerika, Asien, nemlig i deres skov-steppe og steppe zoner. Typisk er planten findes på bredden af søer og floder og enge.

I medicin bruges det rod, blade og hibiscus blomster. Således er navnet på apoteket afhænger af, hvad en del af planten: Althaeae radix - roden af skumfidus, Althaeae folium - blad skumfidus og Althaeae flos - hibiscus blomster.

Botanisk beskrivelse, indsamling og fremstilling af et lægemiddel marshmallow

Althaea officinalis er en flerårig plante, nåede en højde på halvanden meter. Normalt høstes flerårig plante rødder. Hvis vi taler om de skumfidus blade, bør vi nævne, at de har en karakteristiske hvide bladstilke og pubescence. Disse bihuler bjælker sidde rosa eller hvide store blomster. Blomstrer i sommeren.

Til terapeutiske formål, som nævnt ovenfor, bruges de rødder, blade og blomster. Rødderne er samlet i foråret eller efteråret. Før brug sørge for, at roden er ikke stiv, og at de laterale rødder renset for kork lag. Marshmallow rod har en specifik duft og en sød smag. Blade og blomster er samlet i begyndelsen af blomstringen. For nylig, er meget udbredt og marshmallow frø til opnåelse olie.

Althea officinalis: ansøgning og helende egenskaber

Som lægeurt marshmallow er populær siden oldtiden. Det er kendetegnende for dens anvendelse i medicin er, at dens anvendelse næsten ikke har ændret sig, på trods af tidens gang og innovation i helbredelse. I inflammatoriske processer slim lindrer irritation i tarmene og mave, hud og slimhinder i hals og mund. Det stof, der er indeholdt i den slim, stor hjælp for hoste og lette opspyt og fjerne irritation.

Te fra roden af denne plante perfekt hjælper med mavesmerter og diarré. Sådan en drik med honning vil hoste afbøde angreb af hoste astma, emfysem og pneumokoniose, forbedre tilstanden af betændt tandkød, slimhinder i mund og svælg.

Althaea officinalis genererer slim, der hviler på det beskyttende lag følsomme eller irriterede områder og giver deres hurtig heling. Hot gadgets på karbunkler og koger også bidrage til en hurtigere modning. Af den måde, skumfidus under graviditeten også bruges aktivt, da det ikke er i stand til at påvirke sin kurs.

Opskrifter te og sirup af skumfidus rod og blade

The lavet af marshmallow rod, bør fremstilles således, at det indeholdt stivelse ikke forvandlet til en pasta.

- For at forberede en te fra roden, skal du hælde koldt vand to teskefulde hakket rod og lad det stå i 30 minutter. Så det hele ryste og belastning ved hjælp af en gaze. Te er opvarmet og drikker små slurke med det samme.

- Te fra bladene af skumfidus forbereder lidt anderledes. Blade fyldt med varmt vand og infunderes i ti minutter. Når du hoster, kan du forsøde drikken honning. I tilfælde af overtrædelser af maven eller tarmen er bedre ikke at drikke søde. Teblade bruges ofte til cremer og skylninger.

- Sirup af mose katost bruges én gang aktivt mod hoste. Til dette kan du tilføje en smule anis olie, der modtager en god børns medicin for bronkitis. Desværre er sirup lagret kortvarigt. For at forberede denne medicin selv, skal du bruge 2 g knust rod. Han anbringes på et filter og fyldt med en blanding af ethylalkohol og vand. Drænet væske at indsamle det og hæld marshmallow. For at gøre dette, indtil indtil en ca. 40 ml væske. Så er det tilsat sukker. Stoffet opvarmes, indtil sukkeret opløses.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.