SkønhedHudpleje

"Sophia", en serie af cremer. Fløde "Sophia" med igler: kundeanmeldelser

NGO "ForaFarm" blev etableret i 1999. To år senere var der en nyhed på markedet for medicinske kosmetik - "Sophia" - creme, som allerede er i de første måneder af salget har vundet forbrugernes tillid. popularitet af produktet over tid har gjort det muligt at udvide udvalget.

I dag, kan købere købe i "Sophia" -serien:

- kropscreme (17 lægeurter med bischofite);

- Foot fløde (urinstof og agterliget ekstrakt);

- Foot Cream (igle ekstrakt);

- organ creme (bigift);

- balsam til sår (vejbred ekstrakt og kollagen);

- Krop Creme (mumien og indiske løg);

- organ fløde (myresyre og bære fedt);

- Creme-gel til fødderne kølige.

Det er værd at bemærke, at dette ikke er en udtømmende liste. Vi vil fortælle dig om de mest populære produkter "ForaFarm". Komposition, kundeanmeldelser og anbefalinger ansøgning vil blive præsenteret for din opmærksomhed.

apitoxin

Naturlig sammensætning - den første ting, der tiltrækker sig opmærksomhed fra købere, der vælger cremen "Sophia". Kontraindikationer er som individuelle intolerance komponenter. Endvidere kan lægemidlet ikke anvendes på slimhinder, åbne sår, med dyb venetrombose og suppurativ betændelse.

Aktive ingredienser:

- bigift;

- en blanding af havtorn olie, olivenolie og ceder;

- mor;

- planteekstrakter (perikon, aloe, Boswellia, Potentilla, kulsukker, malurt, burre, salvie, rosmarin og enebær).

"ForaFarm" Eksperter anbefaler at anvende cremen "Sophia" med bigift til forebyggelse af sygdomme i rygsøjlen og leddene, især i stillesiddende livsstil, overdreven stress eller kroniske inflammatoriske sygdomme.

Kundevurdering

Med få undtagelser, den fløde "Sophia" forbruger anmeldelser ros. Dette gælder især for unge mødre, der efter fødslen smerter begynder i ryggen og hofteleddene. Relative kontraindikationer under graviditet og amning, dette produkt er ikke.

Fløde, lys gul farve har en ganske bestemt duft. Let at påføre og absorberes hurtigt, forårsager ikke brændende eller andet ubehag.

Det er værd at huske, at "ForaFarm" producerer kosmetik, ikke medicin. Følgelig doseringen af bigift i en creme, fx salver dosering adskiller sig væsentligt. Dette forklarer bedømmelser af skuffede købere, som ikke har hjulpet dette produkt.

med igler

Efter cremen med bigift, som blev udgivet første, den mest populære produkt i dag er cremen "Sophia" med igler. Ifølge oplysninger fra producenten, det har følgende egenskaber:

- fjerner vasospasme;

- aktiverer veneklapperne;

- forbedrer mikrocirkulationen, toner og styrker væggene i venerne.

Når hævelse, følelse af tyngde, karsprængninger og nat kramper eksperter "ForaFarm" anbefales for fløde "Sophia" ben. Vejledning til brug beskriver detaljeret sammensætningen af det kosmetiske middel, når de aktive ingredienser er den medicinske igle ekstrakt, æterisk olie af rosmarin, mentol og tea tree æterisk olie.

anmeldelser

Som vi har sagt, cremen "Sophia" med igler utroligt populære. Anmeldelser sige dens vidunderlige fugtgivende egenskaber. Menthol opfrisker og reducerer hævelse, forsvinder følelse af tyngde.

Men er det god creme "Sophia", siger udsagnet om, at muligheden for at anvende en del af komplekse terapi for venøs dilatation? Desværre, nej. Mange kunder fortæller os, at hadefulde karsprængninger forbliver på samme sted.

Det viser sig, at "ForaFarm" producerer en god fodcreme, hvis virkning er at fjerne træthed og hævelse. Produktet har en lys gul farve, behagelig urte smag og magert tekstur, men for at hjælpe i kampen mod åreknuder bare ikke kan.

Igler mod åreknuder

Siden oldtiden, er igler bruges til behandling af forskellige sygdomme. I dag hirudotherapy er placeret som en meget effektiv måde at håndtere åreknuder. Men det er intet mere end en publicity stunt, hvor de virkelige eksperter ikke tror.

Essensen af åreknuder er fejl i veneklapperne. Går udvidelse af lumenet af det venøse kar og som et resultat, vene ventil insufficiens. Det viser sig, at blod fortyndingsmidler under sessionen hirudotherapy har nogen virkning på den ovenfor beskrevne fremgangsmåde.

Med andre ord lever igler for åreknuder kan være ikke bare ubrugelig, men også farlig. Patienterne rapporterer ofte forekomsten af alder pletter, allergier, forlænget blødning fra sår og endda dannelsen af trofiske sår.

Autoritative phlebologists hævder, at girudoterapiya eller makeup ansøgning med tilføjelse af et uddrag af lægeiglen vil ikke hjælpe med åreknuder.

Heel for

Med fremkomsten af tørre hård hud, som mange af os står over for, men i dette tilfælde er der "Sophia" creme. Sort af kosmetiske produkter, der er fremstillet af "ForaFarm" behagelig overraskelse. Foot Cream laboratorium eksperter har skabt "Heel OK" med urinstof og et ekstrakt af igler.

Ifølge officielle oplysninger creme Foot har følgende egenskaber:

- fugter og blødgør ru hud af fødderne;

- lettere fjernelse af fortykket hud lag;

- nærer og udglatter;

- forhindrer udviklingen af svampeinfektion;

- beskytter huden mod revner og tørhed.

struktur

"Heel OK" - cremen "Sophia", som også repræsenterer hele lager af naturlige ingredienser:

  1. Urea. Trænger ind dybere lag af epidermis og er dirigent for de andre næringsstoffer. Det har desinficerende og helende egenskaber, bevarer fugt i hornlaget.
  2. Uddrag af igle. Mere end 100 stoffer i accelererende processer genskabe sundheden dæksel og genoprette hudens blødhed og elasticitet.
  3. Lanolin. Det nærer, fugter og blødgør huden og aktiverer celle regenerering og beskytter mod skadelige virkninger udefra.
  4. Salicylsyre. Uundværlig i behandlingen af hudsygdomme, ligtorne og hård hud. Salicylsyre har en antiseptisk virkning, i stand til at trænge dybt ind i hærdede hud.
  5. Kamille. Lindrer smerter og betændelse, accelererer heling og forhindrer infektion af beskadiget væv.
  6. Propolis og bivoks. De biologisk aktive stoffer og en betydelig mængde af vitamin A giver hurtig genopretning.
  7. Tea tree olie. En naturlig antiseptisk og antibiotikum.
  8. Aloe vera. Accelererer cellefornyelsen, fremmer heling.
  9. Allantoin. Det stimulerer regenerering og accelererer adskillelsen af døde celler.

tidskrævende proces

Købere mener, at anvendelsen af cremen for fødderne, "Sophia" er meget vigtigt at følge instruktionerne i manualen. Om aftenen skal du damp ud fødder med en pimpsten håndtag, og derefter sætte cremen. Om morgenen igen bruge en pimpsten til at fjerne det lag af liderlige væv. Den samme procedure bør gennemføres med den fuldstændige forsvinden af tørre hård hud (ligtorne).

Hvis alle anbefalingerne fra effekten ikke vil tage lang tid, og efter en uge af foden, i henhold til de anmeldelser, det ser meget bedre.

Hertil kommer, en behagelig oplevelse blade tekstur og naturlægemidler duft. Cremen absorberes hurtigt og ikke pletter tøj.

Vi finder ud af årsagen

Hård hud og ligtorne - det er en naturlig reaktion på friktionen og trykket under gang. De vigtigste årsager:

- højhælede sko;

- ubehagelige sko;

- uoverensstemmelse toe sko størrelse.

Kan forværre situationen høj fysisk stress, fedme og aldersrelateret tab af hudens elasticitet og fremkomsten af tørhed.

Det så sker, at hård hud eller ligtorne blevet ret almindelige. I dette tilfælde, bør du være opmærksom på betingelse af kroppen som en helhed. Mulig manifestation af A-vitaminmangel, diabetes, svampe hudlæsioner, flade fødder og andre ortopædiske problemer.

varme formel

Kold sæson - en rigtig stress for evigt merznuschih mennesker, så opvarmning nyhed af virksomheden "ForaFarm" absolut løse dette problem.

"Formlen for varme" (TM "Sophia") - en creme, der hjælper med at bekæmpe kolde fødder syndrom. Listen over de aktive ingredienser - sennep ekstrakt, kamfer, æteriske olier af muskatnød, sandeltræ, nellike og kanel, samt bivoks, vaseline og kokosolie. Warming Foot Cream forbedrer blodcirkulationen, lindrer og lindrer følelsen af følelsesløshed.

Producenten hævder, at "Sophia" (Foot Cream) giver komfort og varme i 12 timer. Jeg spekulerer på, hvad kundeanmeldelser bekræfte dette. Umiddelbart efter påføring af følelsen af lys brændende, som finder sted efter 15-20 minutter. Hertil kommer, at cremen blødgør og fugter huden af fødderne.

Kolde fødder syndrom

Hvis dine fødder er kolde, selv i et varmt rum, så i første omgang er at se en læge. kold Legs Syndrome virker ofte som et symptom på mere alvorlig sygdom: diabetes, åreknudesyndromet, atherosklerose, hypotension, hypertension, vaskulær dystoni eller nervøse lidelser.

Specialisten vil være i stand til at finde ud af årsagen, samt give nogle vigtige tips. I denne situation, at en god hjælp genoprettende og anløbning procedurer. Det er værd at stoppe med at ryge, til at varme fødderne og nyde en særlig opvarmning salver eller cremer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.