HjemlighedGør det selv

Kage "Kinder Surprise" - Forkæl dit barn!

Som det gamle aforisme, børn - blomsterne af livet. Og nogle gange disse blomster har brug for at forkæle. Til dette formål er perfekte slik, som uden undtagelse, elsker at alle tots. Du kan købe baby-dyrt legetøj, mærkevaretøj og endda moderne gadgets. Men alt dette vil aldrig erstatte sin mors tærter, pandekager og andre lækkerier. Ønsker du at fylde din opskrift bibliotek? Så er du kommet til det rette sted. Ja, i denne artikel vil vi diskutere kage opskrift "Kinder Surprise". Ønsker at behage deres afkom med nye godbidder? Læs denne artikel!

Kage "Kinder Surprise" - hvad er det?

Alle børnene bare elsker, "Kinder Surprise". Bright emballage, velsmagende chokolade æg og legetøj indeni - det er det, der virkelig elsker børn. Så hvorfor i børnenes ferie ikke tilberede en lækker kage "Kinder Surprise"? Hvorfor ikke forkæle børnene nyt og originalt dessert?

Kage "Kinder Surprise" (foto af den færdige dessert, kan du se i slutningen af artiklen) - det er ikke bare en godbid, dette er essensen af min mors kærlighed og omsorg. For at forstå storhed denne dessert, bare se på hans udseende. Lyse farver, fryd for øjet creme, der lokker. En slags lækkerier gør smagsløg ophidset. Men dette er kun toppen af isbjerget. De vigtigste ting - det smag. Takket være den vellykkede kombination af ingredienser skaber det indtryk, at dit sprog tusindvis af små dansende ballerinaer. Cake er meget mørt og bogstaveligt smelter i munden. Men det er ikke alt. Inde godbidder hele tiden gemmer sig den samme "overraskelse", som gav kagen sit navn.

Tror du, at sådan en stor kok dessert vil være meget svært? Du tager fejl. Kage "Kinder Surprise" - er ikke kun lækre, men også let.

ingredienser

For at gøre kagen "Kinder Surprise", skal du bruge:

 • smør (blødgøres) - 300 gram;
 • æg - omkring 6 stykker;
 • Salt - 1 knivspids;
 • sukker - 400 g;
 • Creme fraiche - 300 gram;
 • mel - 400 g;
 • fedtfattig hytteost - 200 gram;
 • cream - 200 ml;
 • vaniljesukker - 1 tsk;..
 • marshmallow - 100 g;
 • citronsaft - 1 spsk. l.;
 • bagepulver - 18-20 g;
 • pulveriseret sukker - omkring 1,5 kopper;
 • farvestoffer til levnedsmidler og stivelse - efter eget valg.

Kage "Kinder Surprise": en trin for trin opskrift

Først skal du forberede dejen (kiks). For at gøre dette, male 300 g sukker og 300 gram smør. Så bryde æggene og adskille æggeblommer fra de hvide. Det opnåede æggeblommer stof sættes til olien og grundigt piskeris. Tilsæt derefter fløde og blandingen blev igen piskeris. I en anden skål tilføje proteiner knivspids salt, derefter piskeris indtil tyk skum stof. Ca. en tredjedel af vores proteiner tilsætning til creme fraiche og olieblanding og rør. Tilsæt bagepulver og gradvist hæld melet (omkring 3-4 opkald). Ved udgangen hæld de resterende hvide og bland det hele grundigt. Derefter blanketed formular kage pergament og hæld den resulterende substans. Afhængig af den blanket du skal komme ud et eller andet sted 1-2 kage. Derefter sætte vi vores dejen i en forvarmet ovn og bag kagerne i en halv time ved 180 grader.

Dernæst skal du lave småkager produceret et æg form. For at gøre dette, er det bedst at bruge en stencil. Påføring af en stencil til dejen, afbrød overskydende med en kniv. Så har du brug for at lave et hul til en gave. Sætte en gaveæske og skære passende størrelse.

Nu er du nødt til at forberede din creme. Bland resterende sukker (100 gram) med fløde. Så tilføjer vi vores vanillin og pisk indtil tyk skum blanding. Dernæst blandes cremen med blandingen ost og smurte modtage den nedre fløde kage.

Så har du brug for at sætte en gave i den forberedte hulrum. Pre-overraskelse skal sættes i en kasse og pak det med plastfolie.

Yderligere er det nødvendigt at bringe niveauet op til højden af kagen af vores gave. For at gøre dette, spredt vi rundt om en nuværende skæring kage og smurte det med fløde. Hvis du stadig har trim, er det muligt at gøre det andet lag af kagen.

Nu er vi nødt til at give vores kage yaytsepodobny udseende. Fjern først alle de overskydende med en kniv. Crumb blandes med den resterende fløde, og den resulterende blanding af glans over alle huller og revner. Dit mål - til helt frakke kagen til at gøre det fladt og glat. Efter det, vi sætter vores dessert i køleskabet og vente et par timer.

design

For at gøre kagen look af de oprindelige sødme, er det nødvendigt at forberede en pasta. For at gøre dette, kan du bruge almindelige skumfiduser. Men først er du nødt til at tænke over, hvilke farver, du har brug for (normalt bruges hvide og røde farver til kagen "Kinder Surprise"). Vi sætter skumfiduser i en skål, tilsæt citronsaft og sætte det i mikrobølgeovnen (ca. 20-30 sekunder). I mellemtiden vi plante farve med en lille mængde af vodka. Derefter hældes den resulterende substans til en marshmallow, omrør og periodisk tilsat pulveriseret sukker. Færdig mastik skal være indpakket i plastfolie og lad i køleskabet i en halv time. Træk derefter den hvide pasta og rullede det på bordet, før drys stivelse. Det resulterende lag pålægges vores kage, afbrød overskydende med en kniv. For at forberede den røde mastiks brug den samme teknologi. Efter kogning, skåret ud af en bølge og indsætte det på det hvide lag. På samme måde gør vi de breve og andre detaljer, der er på den originale emballage.

resultat

Således har vi udarbejdet en vidunderlig kage. Selvom madlavning og tog et par timer, men de entusiastiske børns synspunkter er vel det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.