TravelingRejsetips

Kongeriget Jerusalem basen og livet i riget

Det er ingen hemmelighed, at Mellemøsten er i øjeblikket en af de mest urolige områder i verden, og derfra trusler om europæiske civilisation. Det menes, at der skal søges rødderne af disse fænomener i dybet af århundreder, for de er et ekko af korstogene. Det er derfor, for at forstå årsagerne til øst og vest, samt at finde måder at fredelig sameksistens, anbefaler nogle forskere nøje undersøge historien. For eksempel interessen Kongeriget Jerusalem, Amt Edessa og nabolandene, hvor kristne, som kom fra Europa og deres efterkommere til sidst lært at leve fredeligt med den lokale muslimske befolkning.

forhistorie

Kongeriget Jerusalem dukket op på verdenskortet i 1099 som følge af indfangning af korsfarerne i byen, hvor Frelseren blev korsfæstet. De ankom i området ved kald af pave Urban II, hvortil en anmodning om beskyttelse af kristne fra tyrkerne vendte den byzantinske kejser Alexius først. Dette blev efterfulgt af slaget ved Manzikert. Byzantinske nederlag førte til tabet af Armenien og den østlige del af Lilleasien, som ifølge historikere, var det begyndelsen til enden af denne store imperium. Derudover var der rygter om grusomheder både sunni og shia mod palæstinensiske kristne.

Beskyttelse fyr var ikke den eneste grund til at tvang paven til at velsigne de krigere på korstog. Faktum er, at på dette tidspunkt i store dele af Europa for at etablere et relativt stabilt, og tusindvis af veluddannede riddere blev efterladt uden arbejde, hvilket resulterede i væbnede sammenstød på de mest ubetydelige lejligheder. Sende dem til Mellemøsten forudsat verden, og gav håb om økonomisk vækst i fremtiden (på grund af de trofæer).

I første omgang, befrielsen af Jerusalem var ikke i planerne for korsfarerne. Men senere skiftede de, og den 15. juli, 1099 blev byen erobret og fyret af ....

fundament

Den ubestridte leder af Crusader var Gotfrid Bulonsky, der i middelalderen krøniker krediteret med alle de dyder ridderen, trofaste kristne forskrifter. Grundlagt Kongeriget Jerusalem, baronerne og jarler bad ham om at blive den første guvernør i den nye stat. Opholder tro mod sine principper, Godfrey nægtede kronen, forklarer det med, at han ikke kan bære det, uanset hvor han Frelser bar en tornekrone. Det eneste, han aftalt - at tage titlen "Defender of Den Hellige Gravs."

Reign af den første konge af kongeriget Jerusalem

Gotfrid Bulonsky døde i 1100, efterlod ingen mandlige afkom. Hans bror Baldwin straks kronet og blev hersker over Jerusalem, men tog ikke del i belejringen og hans løsladelse, da han havde travlt med erobringen af armenske kristne fyrstendømmer Tarsus, Tel Bashir Ravendana og Edessa. Desuden er der i den sidste bystaten han blev vedtaget af herskeren Toros og giftede sig med sin datter. Hun skrev historie som den første dronning af Jerusalem armensk Arda. Men efterfølgende drab svigerfar og startede sit eget amt Edessa, Baldwin skilt end afholdt vrede paven.

Men at være en dygtig politiker, Baldwin først udvidet Kongeriget Jerusalem, fanger flere havnebyer, og blev herre over Antiokia og Tripoli County. Også med ham der er stigning i antallet af indbyggere i den katolske religion.

Baldwin døde i 1118, efterlod ingen arvinger.

Kings of Kongeriget Jerusalem før Anden korstog

Barnløse efterfølger af Baldwin Første, uden om sin egen bror, der er i Frankrig, var hans fætter - Greven af Edessa de Bourg. Det udvidede også gosudartva grænsen. Især de Bourque formået at gøre vasaller hersker over fyrstendømmet Antiokia - mindre Bohemund II, barnebarn af kongen af Frankrig, og i 1124, det år det blev taget Tyre.

Længe før sin tronbestigelse, med henblik på at styrke sin position i regionen, Baldwin de Bourg giftede sig med datteren af den armenske prins Gabriel - (. Se Zhan Rishar, "det latinske Kongeriget Jerusalem", den første del) Morphou. Hun gav sin mand tre døtre. Den ældste af dem - Melisende - blev den tredje og en af de mest berømte konge af Jerusalem. Før han døde, har hendes far taget alle forholdsregler til svigersøn-er - Fulk of Anjou - kunne ikke skille sig fra hende og videregive tronen til hans børn fra sit første ægteskab. Til dette formål i den tid, Baldwin II annonceret den første af hans barnebarn, opkaldt efter ham, og datter co-herskere.

Efter Fulk mord jagt Melisende blev personligt overvåge riget og blive stemplet som protektor for kirken og kunsten.

At blive en voksen, hendes ældste søn Baldwin tredje besluttede det var tid til at lave en ve muligt at Crusader Kongeriget Jerusalem kom under hans myndighed. Han indgik en konfrontation med sin mor, der flygtede med sin lillebror Amaury. Som et resultat af interventionen af gejstligheden gav søn Melisende under kontrol af byen Nablus, men hun fortsatte med at engagere sig i diplomatiske aktiviteter til gavn for riget.

Anden korstog

Efter faldet af Edessa i 1144-meter sendt Melisende et brev til paven beder om hjælp i befrielsen af amtet. Det var ikke overladt til tilfældighederne, og paven annonceret lanceringen af Anden korstog. I 1148 af de europæiske tropper, ledet af franske konge Ludvig den syvende, hans kone Eleanor af Aquitaine, og den tyske kejser Conrad, ankom i den latinske kongeriget Jerusalem. At være 18 år gammel, den unge Baldwin tredje viste nok dom, der understøtter moderens position og hans betjent, der troede, at vi skulle angribe Aleppo så hurtigt som muligt at re-hejser flaget for Kongeriget Jerusalem Edessa. Dog ankom monarker havde andre planer. De har til formål at gribe Damaskus, til trods for at den Crusader Kongeriget Jerusalem har været med bystaten af gode diplomatiske forbindelser. Som et resultat, vi vandt "gæster" fra Europa, som efterfølgende har katastrofale konsekvenser for Mellemøsten af kristne.

Vi gik til Damaskus og Conrad Baldwin opnået noget og blev tvunget til at løfte belejringen. Christian tilbagetog inspireret deres fjender, og de tab påført store skader på den bekæmpe kapacitet af kongeriget Jerusalem. Så efter Louis og Conrad og hans hær forlod Mellemøsten, der situationen er blevet meget mere intens end før.

Amaury først

Baldwin Tredje knap lykkedes at indgå en våbenhvile med Damaskus, og vundet af dem i 1158 til sejr Genesaret at genoprette den tidligere prestige af landet. Dette gjorde det muligt for kongen at gifte niece af den byzantinske kejser - Feodore Komnina. 4 år senere monarken døde, muligvis fra forgiftning, efterlader ingen arvinger.

Efter døden af Baldwin tredje Kongeriget Jerusalem blev ledet af hans bror, der besteg tronen under navnet First Amory. I 1157 giftede han sig med Agnes De Courtenay - datter af greven Edessy Zhoslena og oldebarn af den armenske konge Kostandina først. Kirken ønsker ikke at velsigne dette ægteskab, som var almindelig i ung oldefar, men de insisterede. Parret havde tre børn: Sybil, Baldwin og Alix. Men Agnes blev, dronning, men for de fleste af det næste århundrede, konger kongeriget Jerusalem havde sine direkte efterkommere.

Amaury først rettet sin indsats for at fange territorium i Egypten og øge sin indflydelse i landet, at han var lykkedes delvist. Samtidig, kombineret han et andet ægteskab med niece af den byzantinske kejser, Maria, at styrke båndene til denne tilstand. Hun fødte ham en datter, Isabella.

Situationen i Mellemøsten har ændret sig dramatisk siden januar 1169 udnævnt til kalif al-Adid vesir af den daværende lidet kendte Saladin. I 1170, det sidste med hæren invaderet kongeriget Jerusalem og landet erobrede Eilat. Alle appellerer til de Amalric første europæiske monarker blev efterladt uden svar. I 1974 Opretholdelse af selv-han belejrede Banias, som ofte kaldes nøglen til porten i Jerusalem. Undlade at opnå succes og kontraheret tyfus, vendte han tilbage til sin hovedstad, hvor han døde. Før sin død, gav han byen Nablus, hans kone Maria og deres datter Isabella generel og indsat som arving søn Baldwin, der på det tidspunkt var kun 13 år gammel.

Herskerne i Kongeriget Jerusalem: efterkommere af Amaury First

Besteg tronen, den unge Baldwin fjerde var helt under indflydelse af sin mor, Agnes de Courtenay. Snart fik han spedalskhed, og denne sygdom var årsag til hans tidlige død (i en alder af 24). Men da nåede voksenalderen, og indtil sin død den unge konge, på trods af sygdom, han havde at bevise sig selv en klog hersker.

Da det var tydeligt, at den unge mand ikke ville være i stand til at forlade afkom, hans søster Sibylla gift med Guillaume de Monferrato. Således er det blevet en slægtning af kongen af Frankrig og kejser af det hellige romerske rige. Ægteskabet varede ikke længe, da manden døde få måneder efter brylluppet, ikke at se fødslen af sin søn Baldwin.

I mellemtiden, den spedalske konge besejrede hær Salah al-Din i slaget ved Monzhizare. Siden den tid, gjorde hans sammenstød med kræfter muslimerne ikke stoppe, før fredsslutningen i 1180. Så enke Sybil var gift med Gi De Lusignan. Men snart den nye svigerfar mistede placeringen af monark, der besluttede at gøre deres arving nyfødte søn søster - Baldwin de Monferrato.

I foråret 1185, efter sin afdøde onkel, drengen blev konge, men regerede i kun et år. Landet blev derefter den retmæssige ejer af den anden mand af sin mor - Gi De Luzinyan, der offentligt gav Sybil krone, fjerne det fra hans hoved. Således bortset fra regeringstid Balduina De Monferrato, Ardennerne Anjou-ejet af staten af korsfarerne i Det Hellige Land med 1090 på 1185 år (Richard, "det latinske Kongeriget Jerusalem", den første del).

Levering af byen

Under regeringstid af Gi De Lusignan var en forfærdelig katastrofe, som førte landet til at kollapse. Det hele begyndte med slaget ved Hattin i 1187, hvor Kongeriget Jerusalem hær blev besejret tropper Salah ad-Din. Sig selv Gi De Luzinyan blev taget til fange, og i 1187 Sybil og berømte ridder-korsfarer Balian de Ibelin blev tvunget til at organisere forsvaret af Jerusalem. De kræfter var ulige, og det blev klart, at den belejrede kristne truet med udryddelse. Balian de Ibelin viste sig en dygtig diplomat, at have opnået det overgivelse af byen på hæderlige vilkår. Efter at have forladt Jerusalem, skrev Sibylla al-Din Salah brev med en anmodning om at frigive en ægtefælle og kunne blive genforenet med ham i 1188.

Korsfarerstat af Jerusalem i det 13. århundrede

I sommeren 1190 Sybil og hendes datter døde under en pest epidemi. Selvom hendes mand Gi De Luzinyan fortsatte med at betragte sig selv en konge til at regere landet blev Isabella - datter af Amaury først fra sit andet ægteskab. Hun havde skilt sin første kone og gift med Conrad af Montferrat. Sidste modtog jeg en bekræftelse af sin titel, men havde ikke tid til at blive kronet, da han blev dræbt af to lejemordere. Kun 8 dage senere, Isabella, hans gravide datter, Maria, gift Henry Champagne, lytte til råd fra Richard Løvehjerte. Ægteskabet endte med ægtefællens død af ulykken. Så igen Isabella var gift med bror Gi De Lusignan, der blev kendt som Amaury II.

Kongen og dronningen var død næsten samtidig i 1205, angiveligt fra forgiftning forslidt fisk.

De blev afløst af den ældste datter af dronning Maria de Monferrato. Hun blev gift med Zhana De Brienne og døde efter fødslen. Hendes datter Yolanda blev kronet, men landet blev regeret af hendes far. I en alder af 13 var hun gift med kejseren af det hellige romerske rige. Den medgift Frederik II fik titlen konge af Jerusalem og lovede at slutte sig til korstog. I Palermo, dronningen fødte en datter og en søn, Conrad. I 1228, efter hendes død, Frederik sejlede til det Hellige Land, som blev kronet. Der fandt han intet bedre end at starte en krig med Tempelherrerne, forsøger at fange Acre, hvor patriarken var. Men snart kejseren ændrede sin mening og besluttede at tage med dem våben, der forlader den kristne befolkning i Jerusalem kongerige næsten forsvarsløse.

Før sin skamfulde hemmelighed flugt til Europa, han instruerede statsforvaltningen Balanu Sidon.

ændre titlen

Point i historien om Crusader regel i det Hellige Land sætte Khorezmians indfangning af riget i 1244. Ikke desto mindre, i løbet af de næste par århundreder, har nogle europæiske aristokratiske dynasti arvet titlen på monark i Jerusalem. I 1268 blev det aflyst. For at erstatte ham blev etableret titlen konge af Jerusalem og Cypern. Hans første køretøj var den tredje Hugo - søn af Isabella de Lusignan. Han ændrede emblem Cypern, tilføjer symbolerne riges Jerusalem. Hans efterkommere gennemføres denne titel indtil 1393. Efter det blev ændret, da Jacques var den første og er stadig kongen af Armenien.

De almindelige menneskers liv i de kristne stater i Det Hellige Land

Den nye generation født i Palæstina, anså det for deres hjemland og en negativ holdning til korsfarerne, for nylig ankom fra Europa. Mange mennesker kender de lokale sprog og gift med en kristne kvinder af andre trosretninger for at få slægtninge, der kunne understøtte i vanskelige situationer. I dette tilfælde, hvis de adelige boede i byerne, den lokale befolkning - for det meste muslimer - var engageret i landbruget. Hæren rekrutteret kun frankerne, og de østlige kristne blev tvunget til at forsyne den med mad.

I kunst, litteratur og multimedieprodukter

Den mest populære arbejde i Kongeriget Jerusalem var filmen Ridli Skotta "Kingdom of Heaven", der fortæller historien om den konfrontation med Salah al-Din og overgivelse af Jerusalem. Nogle begivenheder i historien om de korsfarerstat blev afspejlet i computerspil. For eksempel i Assassins Creed. Af den måde, er nu tilgængelig og en ny mode rustfrit stål 6.1. Kongeriget Jerusalem (tale, motor, jord typer og klima opdateret) der præsenteres ganske realistisk, og hver region har sine egne ressourcer.

Nu ved du, som hersker sådanne stater Crusaders som Kongeriget Jerusalem Amt Edessa og Antiokia, og hvilke begivenheder fandt sted i Mellemøsten efter det første korstog og det faktiske tab for de kristne i regionen kontrol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.