ForretningHuman Resource Management

Teknisk analyse af markedet for værdipapirer: nogle måleteknikker

Denne procedure, som teknisk analyse af værdipapirmarkedet, i den simpleste forstand, er en undersøgelse af status og tendenser for dynamikken i aktiemarkedet. Teoretisk og metodisk grundlag af denne undersøgelse er anerkendelsen af princippet om forstyrrelser eksterne markedsforhold. Ifølge dette princip, som et resultat af sådanne forstyrrelser, ændringer i handels- mængder og ydeevne, henholdsvis indikatorer for prisniveauet. Det er derfor, den tekniske analyse af markedet for værdipapirer indebærer muligheden for at ignorere studiet af faktorer af ekstern karakter, og betale den største opmærksomhed dynamikken i indikatorer for markedet. I dette tilfælde, for at undgå de besværlige procedurer af undersøgelsen, bør det være en klar skelnen mellem disse kilder, der bruger en strategisk analyse af markedet, og som skal bruges i analysen af det tekniske. Strategisk, som sådan, har til hensigt at anvende de årlige rapporter, interne medievirksomheder, medier publikationer, interviews med eksperter, udstillinger, benchmarking interviews, forskellige databaser fra uafhængige kilder, handelspolitik analyse og andre.

En anden funktion, som involverer teknisk analyse af værdipapirmarkedet, er, at de tidligere statslige parametre fra tid til anden på markedet kan gentages, og det gør det muligt på grundlag af en sammenligning af dynamikken i disse stater at identificere nogle tendenser i dens udvikling, hvilket er meget vigtigt for den økonomiske prognoser dens tilstand i fremtidige perioder.

Markedsforholdene er altid defineret af samspillet mellem de to vigtigste indikatorer for, hvilken tilstand - udbud og efterspørgsel. Dette er grunden til teknisk analyse er beregnet til at præcist at definere parametrene for en nonligevægt tilstand: tid, størrelse, gentagelse, risiko dybde, etc. Som regel, i modsætning til den strategiske analyse, at give tekniske svar på spørgsmål om kortsigtede tendenser i markedets dynamik.

Den grundlæggende metode til udarbejdelse af en teknisk analyse og sammenligning af pris trendgrafer. De indspillede tid og pris indikatorer. Forskeren bestemmer mængden af acceptable ændring (trin dynamik), som bør tages i betragtning, og derefter justere aktiviteten af det eller de selskaber, eller dem, hvis værdier kan negligeres.

Typisk er disse grafer anerkendt tilladte grænseværdier.

den modstand linje, den værdi, hvortil aktivet prisen ikke bør stige. det er i teknisk analyse antages det, at hvis aktivet prisen går ud over værdien af den modstand linje, så er det et tegn for hendes shopping.

Den støtte linje er en indikator, der viser, at prisen på aktivet ikke bør reduceres yderligere. I dette tilfælde, den tekniske analyse af værdipapirerne på markedet "signaler" om behovet for salg af aktier.

Også fælles metode, som er meget udbredt som teknisk analyse gennemføres, er det en metode til at måle prisudviklingen, som fik navnet "hoved og skuldre". Dette navn kom udefra af formen diagram opnået, når der vises værdier. Den indeholder tre peak indikator: en høj (større i værdi) og to (på begge sider af den høje), mindre værdier - hoved og skuldre. For lavere værdier af "shoulder" toppe og holdt signallinie modstand, hvilket indikerer behovet for at ændre tendensen eller dens bevarelse. Denne metode er meget almindelig og effektiv, såsom behovet for at foretage en analyse af produkterne på markedet, fordi det giver hurtig og temmelig nøjagtig gengivelse af den adfærd forbrugeren markedet.

Ud over studiet af grafer og diagrammer, der afspejler adfærd på markedet, hvis metode sin undersøgelse giver analyser og indikatorer som væksten i handelen, bestemmelse af antallet af transaktioner med aktiver.

Der er også det modsatte synspunkt koncept, som forudsætter, at investor bør handle i strid med tekniske analysedata, der er, til at tage skridt over for de almindelige aktuelle markedsforhold og endda sine tendenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.