ForretningHuman Resource Management

Forordninger om bonusser: form og indhold

Systemet af stimulering af arbejde udviklet i hver respekt institution, organisation, virksomhed. Udviklet og afspejles i situationen på tildeling medarbejdere. Denne artikel vil hjælpe til at definere indholdet af en sådan bestemmelse.

Forordninger om bonusser er en lokal regulering , der udarbejdet af virksomhedens ledelse eller medarbejdere i personaleafdelingen med de obligatoriske bestemmelser i godkendelsen fra direktøren. Hvis vi taler om juridiske enheder (LLC eller JSC), er den holdning for godkendt på en generalforsamling af grundlæggerne. Hvis de budgetmæssige organisationer - skal det aftales med ejeren af institutionen i ejendommen. Der er ingen lov, der definerer dens indhold. Men i sådanne jurisdiktioner som garant og konsulent, kan du finde en standardformular bestemmelse.

Det vigtigste element for at være:

- indførelse af generelle bestemmelser eller,

- parametre eller betingelser for bonus,

- proceduren for tildeling af medarbejdere,

- Endelig.

I tilfælde af budgetmæssige organisationer (såvel som juridiske personer) kan tilføje et element på tildeling af kilder. Ud over dataelementer, skal du sørge for at placere hætten skal angive, med hvem det blev godkendt (underskrevet). Og i sidste ende position skal være følgende oplysninger: Fulde navn på instruktøren, sin underskrift, og muligvis som denne bestemmelse er blevet aftalt dele af virksomheden (navn og underskrift afdelingsledere).

Forordninger om bonusser kan du gøre på den model, men vanskeligheder stadig opstå

- med visse typer af priser, det er egnet til dine medarbejdere (for hvad betale?)

- udvikling af den bonus, der passer din virksomhed under hensyntagen til de særlige forhold aktivitet (? Hvordan man kan organisere betalingen af den rækkefølge, som at give)

- såvel som i overensstemmelse med princippet om objektivitet.

Bonusser til medarbejdere har til formål at stimulere, opmuntre den kvalitative udføre driftsmæssige funktioner. Derfor præmien for arbejdets intensitet, ydeevne bør være baseret på at sikre adgang for de resultater (tal taget ikke fra loftet, og for rigtige resultater af arbejdet). Dette er den vigtigste form for incitament. Engangsbeløb præmie betales af ordren. Månedlig, kvartalsvis - sammen med lønnen. Der er fordele og til ære for ferien.

Forordninger om bonusser må nødvendigvis indeholde oplysninger om hyppigheden af betaling af visse fordele. Du bør også ordinere en eller anden grund en medarbejder kan blive frataget bonusser. præmien kan indstilles som en procentdel af løn for de forskellige positioner.

Ofte til hovedet og regnskabschef i det problem, den udspringer af nogle udgiftsposter til at tage de penge, der betaler en præmie. Hver gang ikke at bekymre dig om det, du skal male kilder bonusser. For eksempel på grund af overført resultat.

Hvis din organisation ikke er specielt udarbejdet system bonusser, bør etablere en fælles holdning om løn og bonusser til medarbejderne. Derefter til ovenstående punkter vil blive tilføjet til situationen: afregningssystemet (vedtaget i organisationen), løn, med angivelse af arbejdstagerrettigheder. Og bør ordinere betaling af overarbejde, weekender og helligdage, betaling af arbejdskraft ændrer sig, tillæg for kombinationen af indlæg. Disse nuancer kan tages som en særskilt post.

Personale bonusser - er den mest kraftfulde motivation til at arbejde. Det er kendt, at fremme fungerer meget bedre end straf, nemlig kontant belønning giver mere gavn end straffen for overtrædelse af disciplin. Efter et fint adfærd ikke ændres, bliver medarbejderne vant til dem hurtigt, men det fratagelse af præmien er langt mere effektiv foranstaltning for at stimulere arbejdskraft. Bonusser - det er den bedste måde for en anstændig forvaltning af menneskelige ressourcer, bevarelse af værdifulde medarbejdere i marken og til at stimulere uagtsom i den korrekte udførelse af deres hverv. En bestemmelse om bonusser giver lederen af alle de aktiviteter på dette område til at organisere og systematisere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.