Af teknologiElektronik

DJI Osmo: en model anmeldelser

Firma DJI vundet berømmelse, revolutioneret markedet multicopter Phantom linje, og nu bruger sin viden til bevidsthed betyder billedstabilisatoren i form af en unik håndholdt enhed, der kombinerer kardan og kamera, som blev kaldt Osmo.

modellen Oversigt

DJI Osmo er et system, der gør det muligt at fange verden fra en personlig synsvinkel og gør det langt overstiger mulighederne i konventionel action-kamera som GoPro Hero 4. kvalitetsniveau er ikke begrænset til visuelle karakteristika såsom tone, farver og detaljer, men forudsat stabiliseringssystem udformet som en indbygget i suspension. Denne mekanisme sikrer, at 12,4 Mn DJI X3 kammer altid vil forblive stabil og vil ikke være udsat for vibrationer, der normalt forbindes med kompakte enheder.

design

På håndtaget er en række knapper, der giver fuld kontrol over video capture enhed og svirvel. Sidemonteret forår-telefon holder med en Wi-Fi-modul, der udvider funktionerne i kameraet, og fungerer også som en bekvem skærmvisning materiale fjernelse i realtid.

Unikt design og næsten autonome bevægelse af kameraet gøre enheden ligne et produkt af jordisk oprindelse. Osmo lover første gang filmskabere eller videoblogeru stand til at skyde professionelt stabiliseret materiale, hvis kvalitet stadig ikke har sin lige i værdien af sådanne systemer til rådighed på markedet.

Indstilling de fleste små motoriserede samlinger til GoPro og andre action-kameraer er ofte komplicerede eller tidskrævende. Osmo klar til brug i løbet af sekunder. Dens konkurrenter er manuelt system Yuneec Typhoon ActionCam. Selv om dette er en vellykket model, dens design er stadig betydeligt ringere DJI produkter.

opbygge kvalitet

DJI Osmo, efter anmeldelser af ejerne, kombinerer futuristisk design med funktionalitet, designet er solid, og forsamlingen sål. Håndtaget har den perfekte størrelse, det er ergonomisk og ligger godt i hånden. Den afbryderknappen placeret på siden, og tommelfinger-kontrollerede joysticket til at flytte kameraet, samt stillbilleder og video capture stop-knapper er placeret i en bekvem beliggenhed og let at betjene.

På den modsatte side af håndtaget til kontakten er en holder, der gør det muligt hurtigt sat op på det den mobile enhed. Den er lavet af metal og kan fjernes for at forbinde andet tilbehør, hvis det er nødvendigt.

modifikationer

Osmo er et modulært system. I den øvre del af håndtaget ligger en motoriseret mekanisme kammer og X3. Den kan erstattes og modifikationer X5 X5R, som tilbyder en højere opløsning 16 megapixelsensor og Micro Four Thirds mount Lens. Anmeldelser af model DJI Osmo X5 dens største ulempe kaldes arbejde af AF, fordi fokus er vanskelig at styre fra en smartphone, og den større membran sensoren og kun forværre problemet. Brugere bemærkede også manglen på batteriets levetid, den ufølsomhed af mikrofonen og den manglende evne til at overføre 4K-video-telefon.

Ændring uden kamera skydning video producerer en smartphone. DJI Osmo Mobile brugere anmeldelser rost for sin opbygge kvalitet og stor funktionalitet utilgængelig i konkurrenternes modeller, men ansøgningen GJI Go byttet indtryk af produktet, især for ejere af telefoner på Android-platformen - en forsinket enkelt skydning og lang eksponering nogle af dem er ikke understøttet. Begrænsninger i høj grad bestemt af de særlige kendetegn ved din smartphone.

Model DJI Osmo Plus vurderinger rost for lang batterilevetid, tilstedeværelsen af 3,5-optisk zoom og indgang til en ekstern mikrofon, men er blevet kritiseret for manglende hovedtelefon, muligheden for at miste den trådløse forbindelse og dårlig billedkvalitet under dårlige lysforhold.

grundmodel

X3 er en entry-level kamera DJI linje, men det giver dig mulighed for at optage billeder i høj kvalitet med imponerende 4K-indfangning af video med 25 billeder i sekundet, samt mange andre resolutioner, herunder Full HD med en frekvens på 120 c / s.

Linsen har 94-graders synsfelt (20 mm ækvivalent), men i modsætning til andre action kameraer udstyret med sensor Sony Exmor R CMOS 1 / 2,3, giver det en velkontrolleret forvrængning og har fokus området fra 1,5 m til uendelig, hvilket gør det lettere at skyde selvportrætter, og tættere på handlingen.

Faktisk er den mindste fokuseringsafstand på 1,5 m ikke tæt nok til Selvet, selv om kun en grundig undersøgelse af rammen opdage blød fokus, og det er stadig meget bedre end de fleste action kameraer. I model X5R X5 og blev det reduceret til 0,5 m.

Videoer optaget på microSD-kort, der passer ind i en slids i siden af kameraet. På forsiden af håndtaget panel har en standard 3,5 mm lydstik, der giver dig mulighed for automatisk at justere forstærkningen af lyd med en kvalitet, der vil endda irritere mest moderate audiophile. På sidefladen kan findes standard ¼ "monteringshul til fastgørelse tilbehør såsom mobiltelefon holder eller et stativ, selvom håndtaget design gør den sidstnævnte mulighed er umuligt uden en adapter.

justering

Kom godt i gang Osmo DJI ifølge bedømmelser af ejerne, er hurtig nok. Hvis du er fortrolig med quadrocopter Phantom, forbindelsen er identisk. På din mobilenhed, hente og installere DJI Go ansøgning inkluderet Osmo, vælg Opret forbindelse Wi-Fi, starte programmet og vælg den ønskede model på listen. Når forbindelsen er oprettet, vil der være mulighed for at se på skærmen i realtid og adgang til alle kameraets indstillinger. Ansøgningen interface er godt designet, men på grund af sin unikke koncept ikke har, til at forstå og hurtigt at navigere i indstillinger og tilstande, vil tage nogen tid. I den nederste del af grænsefladen er der muligheder og på optageknappen og indstillinger opløsning, frame rate og andre funktioner.

Efterstillede planter muligt at afpasse reaktionsmekanisme, ikke styre dens bevægelse. Dette er perfekt til brugeren panden og automatisk fotografering. En anden god egenskab - evnen til at bruge den visning på skærmen som et pegefelt til at ændre kameraets position. Retningen af bevægelse af fingeren vil bestemme retningen for rotation af linsen. Opsætningen er ganske let, og som man kunne forvente, omfatter opløsning, frame rate og følsomhed.

Kom godt i gang

Start skydning er nemt - bare tryk på optageknappen. Tryk igen for at stoppe det. Under optagelse kan joysticket tommelfingeren anvendes til at justere hældningen og rotation i den vertikale og horisontale akse. Andet styreelement placeret på den bageste del af håndtaget. Denne udløser anvendes til at aktivere forskellige kommandoer. I den normale optageindstilling triple trykke kammer vil implementere at fange selfie, og dens gentagelse vender den tilbage. Hvis triggeren holdes nede, vil fokus af linsen fastsættes på en sådan måde, at uanset hvor enheden er tændt, vil dens optik blive sendt til det samme sted.

Efter en kort periode med at få kendskab til de forskellige funktioner og knapper bruge DJI Osmo, efter anmeldelser af ejerne, bliver det intuitivt.

videokvalitet

X3 kamera har samme karakteristika med GoPro Hero 4 Sort, 4K-optager video ved 25 / s sammenlignet med 30 k / s ved GoPro Full HD og en frekvens på 120 c / s. Alle justeringer skal ske via programmets brugerflade DJI Gå til din mobile enhed, og blot finde og redigere. Og en manuel mode er tilvejebragt, som gør det muligt at justere lukkerhastigheden og følsomheden, der kan være påkrævet ved en utilstrækkelig eller for skarpt lys.

DJI Osmo, efter alt at dømme, et godt stykke arbejde med belysning ændringer. Bevægelse af objektivet for lys fra skyggen viser en kontrol glat eksponering, uden overeksponering eller nedoderzhek ramme under overgangen. Med faldende lysstyrke i rammen bliver mærkbar støj, men for en sensor af denne størrelse er det ikke overraskende, og støjreduktion teknologi gør det muligt at holde støjniveauet under kontrol. Der er flere muligheder for manuel følsomhed justering for en video fra ISO 100-3200.

Farve og mætning er faste. Muligheden for at ændre disse parametre er ikke hvad folk fortryder. Men den automatiske hvidbalance og farvemætning er velafbalanceret i farve og tone er en masse detaljer. Høj kvalitet video DJI Osmo X3 bedømmelser af ejerne tilskrives højhastigheds optagelse optagelser. I testen med 4K-gennemsnit video bitrate var 60 Mb / s, og ved optagelse i Full HD-format med en hastighed på 60 K / s data rate faldt til 40 Mbit / s.

Disse værdier er meget høje i forhold til andre kameraer, der har en sensor af denne størrelse, så bevægelse reproduktion at se utroligt glat og rige.

fordele

Design af enheden kan synes mærkeligt, men når du bruger det hele på én gang giver mening, og bekymringer, at omfanget, hængslet mekanisme og udformningen af håndtaget er skrøbelige, straks forsvinder, så snart stabilisering af suspensionen i hænderne. Mekanikken i kardanleddet, kameraet arbejde og forbindelsen til den mobile app i DJI Osmo, af anmeldelser af ejere arbejder utroligt godt. Enestående videokvalitet, og let enhed giver filmfotografer at fange professionel stabiliseret optagelser på en måde, der er meget vanskeligt eller umuligt at gøre for de penge.

mangler

På trods af den veldesignet layout og design af knapperne, har brugere rapporteret nogle problemer. Robust design, men det er ikke en enhed, som du bare kan sætte i posen, så det er bedst at opbevare og transportere i vedlagte halvstive tilfælde. Det betyder ikke, at den skrøbelige struktur, men det er bedre ikke at friste skæbnen. Kun montere på håndtaget bruges til en mobiltelefon, og hvis den er afmonteret, er formen af håndtaget ikke tillade at forbinde et stativ uden en særlig adapter. Let monteret i bunden ville være den ideelle løsning, men det er her er adgang til batteriet. Og selv om der er en rede for en ekstern optageenhed, dens placering gør det vanskeligt at bruge.

konklusion

DJI Osmo ifølge brugernes feedback, gør det muligt at tage så meget som før var det kun muligt med hjælp fra en professionel sæt. Opsætning og anvendelse af indretningen er utrolig nem, suspensionen er usædvanligt godt designet, er der ingen yderligere ledninger eller skruer, som ofte findes i lignende action kameraer. Hvis du ønsker at blive fjernet fra hænderne, de glatte bevægelser, der produceres i denne model, til en pris virkelig er unikke. Der er flere andre mindre problemer, såsom tilslutning til lydstik og følelsen af, at det stadig er det fulde potentiale af den enhed, der skal realiseres fuldt ud, men i forhold til konkurrencen værktøj giver hurtige fange utrolige skud, som ellers ikke kan opnås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.