Nyheder og SamfundNatur

Grøn græshoppe. Widen ens livssyn

Børn har ofte sjovt jagter i parkerne og på plænerne i små hoppende insekter. Og forældrene på det tidspunkt, fik et par minutters hvile, nyde stilheden og lytte til uharmonisk snak. Så hvad er denne mystiske væsen, hoppe og kvidrende i græsset? Dette er en grøn græshoppe.

liberalisere

Vi taler om insekter fra familien løvgræshopper. Dette er en af repræsentanterne for Orthoptera orden, vidt udbredt over hele verden.

Af Orthoptera bl.a. græshopper, jordkrebs, fårekyllinger og mange andre kendte insekt-, det samlede antal hvilket svarer til næsten 20 tusind. Grøn græshoppe er fundet i Europa og Asien, Nordafrika og Mellemøsten. I de senere år, kan det ses ikke kun i lavlandet, men også i bjergene. For eksempel i Alperne er et insekt føles perfekt i en højde af 1500 m.

Det ligner et insekt

Watch græshopper kan være i begyndelsen af juli, og indtil frost om efteråret. På grund af de særlige forhold i kroppens struktur og udseende, de er perfekt kamufleret i græsset og buske. Stort grønt græshoppe organ kan have en længde på 5-6 cm. Længden af elytra det kan overstige 8 cm, og antennen antenner og en halv gange længere end læggen.

Hans hoved insekt store, ovale, let fladtrykt sideværts. Farve lys grøn, undertiden med brune pletter. Grøn græshoppe har tre par ben. To kortere forreste par han bruger bevæger sig på overflader. For det tredje, den bageste par ben, en længere og stærkere. Det er nødvendigt for at hoppe insekt. Og græshopper har to par vinger. Men under flyvning er involveret kun én, og det andet par - de eksterne sager fløj - er beskyttet.

At græshoppe til frokost?

Husk, som i sangen: han spiste kun én gryde, ikke røre og myg? Det viser sig, at forfatteren til disse ord i høj grad fejl. Du ved, hvad han spiser grønt græshoppe? Han var glad for at spise store og små insekter, larver og bladlus. Så i virkeligheden er der tale om et rovdyr. Men det betyder ikke, at der ikke er vegetabilske fødevarer i sin kost. Succulent plante, knopper og blomster, blade af buske og træer - er ikke en udtømmende liste over lille køkkenhave jumper menuen.

Se hvordan at jage stor grøn græshoppe, meget interessant, men det er næsten umuligt for lægmand. Til at begynde med, at insektet meget godt camoufleret i græsset. Grasshopper fanger bytte i farten. Han er fast holder sine forpoter og hurtigt dræber de stærke kæber, kæber. Tilsyneladende harmløse insekt kitin i stand til at tygge beskyttelsen af ethvert offer.

Hvad synger græshoppe?

Grøn græshoppe, fotos af som kan ses i artiklen, er ikke magen til den store sanger eller musiker. Men så snart varmen aftager og nærmer natten, disse koncerter begynder på gaden. Klangfuld kvidrende fårekyllinger, mænd udsender gennem en særlig organ placeret på højre fløj sagen. Dette er en særlig membran-bue, der gnider mod tænderne på højre fløj.

Musik græshopper har et andet tema. Stærke korte triller bruges til at skræmme rivaler. Hannerne offentliggøre dem, før kampen, som ofte forårsager alvorlige skader på modstanderen. Resultatet af kampen er undertiden fatal, men den mest forfærdelige skader kan betragtes som et tab af en overskæg. Skægløse mænd ned til det laveste trin på den sociale rangstige. Han er svag, og se det hele.

Og, selvfølgelig, mandlig kvidren at tiltrække sig opmærksomhed fra hunnerne. Jo højere kærlighedssang, jo større er chancen for parring og udseendet af afkom. Når hunnen har udtrykt interesse for den mandlige, sang bliver roligere. Det begynder anden del af koncerten - fortryllende. Opfyldelse en romantisk serenade, grøn græshoppe lidt hævet på bagbenene, som om dans.

reproduktion

Eksterne forskelle mellem mænd og kvinder er ganske definerbart. Underlivet af den kvindelige slutter med en lang, som et sværd vedhæng. Denne ovipositor, nødvendigt for forplantning.

Efter parring, hunnen er travlt lægge æg. Oftest, kobling opstår i jorden, men det sker også i barken af træerne, og de grene af en busk. I foråret æggene kommer larver lever af vegetabilske fødevarer. Udvikling til voksen tager omkring to måneder, i hvilket tidsrum den unge insekt molt 5 gange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.