BilerBiler

Hvad er de bil baglygter?

Hver eneste bil er udstyret med moderne belysning og lyssignaler, som er placeret i og uden for bilen. Hvis alle disse enheder til at kombinere i en enkelt, kan du få hele belysning system. I dagens artikel vil vi gerne tale om så vigtige elementer som baglygterne.

Funktionerne af disse anordninger

Til dato, det system af belysning udfører en række funktioner, blandt hvilke der anses for væsentlige:

  • Tilvejebringelse dækning af vejbanen, når den omvendte bevægelse. Denne funktion giver baklygter. Han altid malet hvid og har en meget længere stråle end stoplys.
  • Informer andre trafikanter om tilstedeværelsen af køretøjet på vejen. Alle biler vil komme tilbage om natten ved, at komme videre et andet køretøj.
  • Underretning bilister om din retning og nødsituationer. Moderne baglygte bemandet LED blinklys, hvilket kan vise køretøjets bane eller retning for at rapportere en nødsituation (i dette tilfælde omfatter "emergency bande"). Således vil bilister være opmærksomme på, at på sidelinjen, kan du bruge en bil og reducere hastigheden.

Baglygte kombinerer følgende lysarmaturer:

  • bremse;
  • lys-dimensioner;
  • blinklys;
  • back-up alarm.

Baglygterne er en kumulativ belysning enhed, der er installeret på hver bil og symmetrisk i par. Ofte på biler er en enkelt enhed, der omfatter alle de ovennævnte signaler og lys. Mindre almindelige er 2 blokke (du kan se i den anden foto), som installeres i par på hver side. På sådan en bil er ikke placeret 2 og 4, belysningsanordningen bagtil.

Moderne baglygter

Hvis før disse enheder var ganske lille, og selv klodset, nutidens bremselys blænde med sit design og kan udføre flere funktioner (lys, dimensioner, blinklys, og så videre. D.). Nu, næsten hver virksomhed i bilsektoren forsøger at skabe den mest unikke og uforlignelige design af lysene. Takket være udviklingen af moderne teknologi alle de baglygter passer perfekt ind i den overordnede form af bilen og samtidig forblive levende og effektiv. Som det vigtigste belysning LED element, der anvendes her. Af den måde, disse optioner forlygter optrådte for nylig. Lysdioder er kendetegnet ved deres holdbarhed og fremragende belysning ydeevne. Hvis baglygterne fra de gamle prøver zasleplyali menneskelige øje, nutidens lamper har blød belysning, på samme tid, de kan ses flere kilometer. Takket være tilgængeligheden af lysdioder i dag mange bilentusiaster samlede dem i de gamle baglygter med deres egne hænder. Resultatet er meget imponerende, foruden form af lamper giver os mulighed for at give den maksimale bil individualitet og udtrykker en unik stil af sin ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.