HjemlighedKonstruktion

Opbygning af et skjold hus

Boom skelet-skjold boliger flere faktorer tilvejebragt i russisk:

  • allestedsnærværende Vesten, selv i områder, hvor klimaet er ikke blød;
  • de lave omkostninger ved konstruktion og materialer;
  • absolut let samling;
  • skjold hus kræver ikke massiv base, der, som vi ved, er ikke mindre end en tredjedel af de samlede kontante omkostninger, og byggeprocessen er meget tidskrævende.

Essensen af en sådan bygning er enkel: det er en træramme konstrueret under anvendelse brædder 4-5 cm tyk, og 10-15 cm i bredden. Disse plader er bundet sammen i form af høje quadrilaterals trimmes på begge sider af materialer af forskellig art og styrke.

Produktion panel huse har vedtaget følgende standarder: den indvendige foring er dannet af midler gipsovolokonnyh plader og ydersiden er fremstillet af OSB plader, normalt 9 mm tyk.

Da princippet om opførelsen af sådanne boliger er meget enkel, sommer ramme huse er ekstremt populær og udbredt.

I vores land har det længe været forankret opfattelse, at den mægtige varmt hjem skal have tykkere vægge. Det er imidlertid rammekonstruktion beviser, at dette ikke er sandt. Moderne varmeapparater er i stand til at holde den maksimale optimale temperatur indendørs. Yderligere covering materialer, såsom dampgennemtrængelige membran, vind-bevis fugemasser, fugtbestandig belægning, er med til at gøre dette hus meget behageligt for en vinter ophold.

Kostprisen for ramme-panel konstruktion er næsten halvanden gange lavere end træet. Varmeudgifter af sådanne boliger er forskellige i flere gange.

Funktionen vinter ydeevne af disse bygninger er, at hvis den sædvanlige udførelsesform tilvejebringer vægtykkelsen på 10-15 cm, med en ekstern og intern isolering kan sikre, at skjoldet er egnet til privat bolig selv i barske nordlige områder.

For eksempel klimaet i Alaska er ikke blød, men der er langt de fleste huse bygget på frame-teknologi.

At vælge en radiator i den moderne byggebranchen er meget bred. Som sådan kan fungere som en traditionel glasuld (og ændringer baseret på det, "Izover" "Knauf" mineral-bomuld plader og andre.) Og polystyren (high density polystyren) og Sediment materialer.

De skjold sommerhuse kan lægge nogen af dem. Et andet spørgsmål er, hvordan alt dette miljøvenlige, men der er allerede valg af vært.

En anden funktion af disse huse er, at de opfordres til at bygge det om vinteren. Pointen her er, at i den kolde årstid, kvaliteten af træ er langt højere. Hvis du begynder at bygge et skjold hus er traditionelt starten af varmen, vil det være muligt tvivl om, at træ, du vælger, høstet om vinteren. Fordi ikke alle producenter er klar til at gemme det i seks måneder, på trods af alle de forsikringer fra ham bagud.

Til indvendig og udvendig skjold hus usædvanligt gunstige. Dens vægge med en glat overflade giver os mulighed for at anvende det store flertal af moderne materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.