HjemlighedPlantning af bevoksning

Hvordan at omplante en palme i hjemmet: trin for trin guide

I mange hjem er der forskellige planter. Med jævne mellemrum, de har til at genplante, befrugte. Hver plante har sine egne regler for disse procedurer. Mange husmødre er interesseret i, hvordan at omplante en palme derhjemme. Der er flere varianter af denne plante, som ikke overlever hjemme. Indendørs håndflade anses for at være lunefuld, bør derfor til transplantation udføres nogle regler.

dyrkning

Dette er en stueplante, du kan ikke bare købe i butikken, da det er let at dyrke selv. Det er nødvendigt at tage en knogle af moden frugt og placere den lodret i en gennemsnitlig størrelse keramiske pot.

Jord er vådt sand og savsmuld. Efter 4 måneder er der et kim. Efter dette, opstår spørgsmålet: hvordan at omplante en palme? Derhjemme, at trin for trin gør det nemt.

Hvad der er behov?

Først skal du forberede jorden, som er:

 • Af spadestik jord.
 • Ground ark.
 • Tørv.
 • Humus.
 • Gul sand.

Komponenterne blandes i et forhold på 2: 2: 4: 1: 2 med tilføjelse af trækul i en lille mængde. Et sådant præparat tilvejebringer den normale udvikling af planten.

Valg af pot

At vokse palme perfekt, skal du vælge en egnet beholder. Det bør ikke kun være smukke, men også for at opfylde flere kriterier:

 • Vælge en beholder større end den tidligere diameter på 2-3 cm for at passe overgroede rødder.
 • I bunden af hullet skal være.
 • Bør ikke købe en aktie pot størrelse, da der er risiko for væskeophobning og ødelæggelse af blomsten.
 • Voksen blomst er et glimrende valg i form af emballageglas. pot materiale på håndfladen vækst er ikke påvirket, så det kunne være noget.

transplantation

Palmer har en kompleks rodsystem. De er følsomme. Normalt bruges til transplantation håndtering metode. Med anlægget skal håndteres med forsigtighed. Der bør udvises forsigtighed for ikke at beskadige sundt væv.

Ved at udføre denne procedure, skal du være forsigtig med ikke at rive resterne af den lille familie rødder. Vises spire ligesom lille grønne pind. Dette bekræfter, at planten udvikler korrekt.

Hvordan at omplante en palme i hjemmet, så hun udviklet sig lige? For at gøre dette, skal du vælge en stor gryde med en diameter bør være lig med 8-10 cm. Det skal sættes i et oplyst område. Hvis du vil komme ind i sollyset, vil det give håndfladen til at vokse stærkere.

Når ompotning hvert år, er det nødvendigt at vaske rodsystemet. Hvis det er nødvendigt, kan nogle af rødderne skæres, der ikke gør ondt anlægget. Det forbedrer også strømmen af næringsstoffer i blade og stilk. Efter skæring rødderne behandles med desinficerende komponenter - kul eller aske, Appin. Efter tørring håndfladen bør transplanteres ind i en større potte.

I bunden af tanken er nødvendigt at sætte betonblok at forhindre en stærk jordfugtighed. Så har du brug for at vande håndfladen. Hvis hver dag til at vande det ikke er muligt, så er det nødvendigt at udføre hver 2 dage på grund af den tilstand af jord og temperatur. Dag af anlægget skal sprøjtes, hvilket skaber en tyk regn effekt.

Transplantere udloddet arter af palmer

Holder plante i en smuk kompetent transplantation. Det er nødvendigt for den normale udvikling. Hvordan at omplante en palme derhjemme? Det skal afhente løs jord uden klumper og hårde formationer. Det bør være næringsstoffer for en normal udvikling af planter. Transplantation, er det ønskeligt at udføre i foråret tidspunkt, hvor håndledsstøtten fra vinteren.

Hvordan at omplante den dato palme i hjemmet? Denne procedure udføres ved standardmetoden som for almindelige potteplanter. Det er vigtigt at vælge den rigtige jord, udføre vedligeholdelse, befrugte.

Efter 5 år, behøver ikke at repot planten hvert år, så proceduren er udført i et par år. er det nødvendigt at palm til kapacitet kom til at inspicere rodsystemet før købet af potten. Den skal passe. Det skal erindres, at rødderne vokser i bredde og dybde. Hvis der er nogen tvivl om, hvordan at omplante en palme i hjemmet, bør du spørge specialist til at gøre dette.

pleje

Det er vigtigt at vide, ikke blot at transplantere en palme i hjemmet, men også hvordan man udfører vedligeholdelse. På grund af den tørre, kan planterne være mange skadedyr, der er i jorden. Lad ikke problemer komme igennem jordrensning, som udføres før transplantation.

Eksperter rådgive jordblanding (1 kg) til varme ved høj temperatur i en mikrobølgeovn. Så omkomme alle uønskede mikroorganismer. Palma bange for udkast, så de skal sættes på et sikkert sted. Hvis i en urtepotte ingen god dræning, vil det være stillestående vand og forrådnelse af rodsystemet. Gulfarvning af bladene indikerer behovet for transplantation og befrugtning.

For at forhindre ødelæggelsen af planter, bør denne proces være afsluttet inden for den nærmeste tid. Tørring efterlader alle siger om manglen på fugtig luft. Løse dette problem vil sprøjte planterne med varmt vand fra sprinkleranlægget. Du kan tørre bladene med en klud. For palmer skal være naturlige forhold, og så vil de være veludviklede.

Interesseret i hvordan at omplante håndfladen dratsenu derhjemme? Denne procedure er standard. Det er vigtigt at overholde de samme principper som for de normale værelse palmer. Planter kan være syg, så hvis fundet tegn på nedbrydning, er det nødvendigt at vise den til en specialist. Bør ikke blive forsinket med dette, da nogle sygdomme føre til døden af træer.

På planter er ofte påvirket af virus, der er fremherskende i rummet. For at forhindre dette, er du nødt til at gøre hver dag observation af blade, og under transplantation, og rodsystemet. Hvordan at omplante en palme yucca derhjemme? Proceduren udføres under den samme specificitet som et konventionelt anlæg.

Vanding bør vælge renset vand. Dens temperatur skal være den samme som den for luft. Hvis du bruger vand fra hanen, er det nødvendigt at forsvare i løbet af dagen. Alle former for træer vanding frekvens er anderledes. Vand bør anvendes, således at overskuddet flød gennem dræning. Med utilstrækkelig mængde fugt i jordsalte ophobes, og derfor lider af en plante.

typer af træer

For almindelige typer omfatter følgende:

 • Lynkoblingen.
 • Hrizalidokarpus.
 • Phoenicia.
 • Hove.
 • Chamaedorea.

Hver art har en særlig palme udvikling, udplantning, gødning. Hvis du korrekt pleje for dine planter, vil de være de bedste udsmykning af huset.

reproduktion

Formering ved frø anses for at være en kompleks proces. Med denne metode er der en lille chance for spiring. Købte frø kan miste egenskaber og ikke spire. Før plantning er det nødvendigt at nadpilivat hård skal, lægges i blød i varmt vand i 4 dage. Når der var en kim, er en transplantation udføres i en lille gryde, så at anlægget var beskyttet mod spredning af rødder.

Reproduktion af planter ofte ikke kan finde sted med alle de palmer. Gennem omhyggelig og konstant pleje af vanding vil styre væksten. Palma vil behage deres herrer, samt at rense luften i rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.