ComputereSoftware

Sådan geninstalleres Android på tabletten

Tablet PC-brugere med Android-systemet ofte står over for alvorlige problemer i arbejdet, og ofte er disse problemer føre til, at den geninstallation af Android på tabletten bliver nødvendigt. Det skal straks siges, at denne procedure er vanskeligere at geninstallere Windows, og så før du starter det, er det nødvendigt at forstå, hvordan man gør det, eller henvise til specialister.

Først skal du huske, at hver plade har sin egen version af firmwaren, så før du geninstallerer Android på tabletten, skal du starte med at finde ud firmwareversion på enheden. Typisk i indstillingsmenuen der er en post, kaldet "Produkt". Hvis du finder en lignende punkt i menuen på enheden, der kan du se firmwareversionen. Derefter er et besøg til stedet for producentens tablet og finde den ønskede udgave værd. Det skal dog huskes, at geninstallation af operativsystemet for hver enhed er forskellig, så generelt er dette umuligt at beskrive proceduren.

Også, før du geninstallere Android på tabletten, nogle gange du vil installere et par specielle værktøjer udviklet af producenten af din Tablet PC. Ofte kan de bruges til at geninstallere eller opgradere operativsystemet på enheden.

Før du tænke over, hvordan at re-installere Android på tabletten, du har brug for at vide, og om den procedure, som producenten af din enhed er understøttet. For eksempel er de kinesisk fremstillede enhed brugere ofte konfronteret med det faktum, at systemet af enheden er næsten umuligt at re-installere på egen hånd og har brug for at konsultere specialister.

Oftest er dette et spørgsmål til dem, der ønsker at blinke deres enheder til nyere versioner af Android. Nogle gange her er der visse vanskeligheder. Det faktum, at ingen producent har installeret på deres enhed en "ren" operativsystem Android. Normalt er taget distributionen, og det er allerede under modificere den konfiguration, der er i enheden. Derfor, hvis ved din model på den officielle hjemmeside er der ingen firmware, så du ikke får Android opdatering til en nyere version. Men hvis en sådan mulighed foreligger, er der flere måder at udføre den ønskede handling: automatiske opdateringer og manuel opsætning, som er individuelle for hver devaysa.

I nogle enheder for at opdatere dit system, bør du gøre en særlig konto, der skal oprettes i enheden. For eksempel, før, hvordan du opdaterer Android på tabletten Samsung, skal du logge ind på deres system. For at gøre dette, skal du oprette en Samsung-konto, logge ind, og derefter opdatere softwaren, hvis der er en funktion på enheden.

Så før du geninstallere Android på tabletten eller opgradere versionen, skal du vide følgende:

1. Er der nogen mulighed for at reflash din tablet. Derfor er det ikke tilrådeligt at købe plader af kinesisk produktion som geninstallation fra disse enheder ofte skabe problemer.

2. Er der en officiel hjemmeside for udvikleren firmware til din model.

3. Og endelig, vigtigst af alt - hvordan at re-installere Android på din tablet model.

Hvis du er sikker i deres evner, så gå videre, men vær opmærksom på, at denne procedure udføres på egen risiko. Hvis du er velbevandret i disse problemer, er det nødvendigt at huske en backup, i tilfælde af svigt, kan du vende tilbage til en tidligere firmware-version. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.