ComputereSoftware

Bedste ansøgninger om dating og networking. Gennemgang af ansøgninger om mig

Hvis tidligere til med møde nogen, du var nødt til at gå til cafeer, barer, diskoteker og klubber, nu det kan gøres uden at forlade hjemmet eller hvor som helst i verden, indstilling på din mobilenhed tilsvarende ansøgning. Overvej de bedste applikationer til iPhone på dating og "Android" œ DEVICE. Samtidig bestemme fordele og ulemper i form af brug og et bestemt resultat.

Bedste ansøgninger om Mig: fordeling efter kategori

Hver person kommer til at finde en soulmate, eller bare bekendte, indledningsvis præsentere nogle mål, som han forfølger. Deres forskellighed kan være ganske store.

Nogle bruger de bedste apps til datering som virtuelle klienter, så bare snakke om noget. Andre forsøger at gå på en romantisk date. Den mest desperate søger flygtige møder for engangs intime forhold.

Og for hvert emne i dag kan du finde et stort antal programmer, der har indstillinger på de angivne kriterier.

sociale netværk

Sociale netværk er de mest populære kommunikationsmiddel i internetsamfundet, men de jobsøgning betingelser noget begrænset. Og for det meste alt her er begrænset til søgning på deres venner og virtuel kommunikation, skabelse af deres publikationer, og så videre .. Selv hvis du installerer særlige budbringere til at supplere de vigtigste program, og du kan blive enige om noget mere alvorligt end bare hænge ud på netværket.

Naturligvis giganterne i dette område er applikationer som Facebook, Twitter, "VKontakte", "Klassekammerater" og mange andre.

Specialiserede tjenester

Mere målrettet er de bedste apps til dating (iPhone, "Android" -devays anvendes - ingen forskel) i form af særlige tjenester, nogle gange endda minder om "russisk roulette".

Disse programmer er magen til mange populære Internet ressourcer, der udkom i begyndelsen af udviklingen af internetteknologier, men er blevet mere subtil tuning. Med hensyn til at finde den bedste partner app til at opdage og kommunikere nogle gange virker efter type af tilfældig udvælgelse. Det vil sige, skal du blot klikke på den særlige knap, der bekræfter, at den person, du kan lide.

Hvad der er endnu mere interessant, i mange af dem den første registrering ikke kan lade sig gøre. Det er nok til at bruge en konto oprettet i en af de mest populære sociale netværk.

Den mest berømte mobile program

Den første på listen over programmer for at være mødes og kommunikere, butik og tjenester, der tilbydes AppStore og Google Play (Android Market).

Hvis du indstiller søgning i resultater blandt de mest almindeligt installerede programmer vil blive sorteret efter popularitet (rating). Oftere end ikke domineret af følgende:

 • Badoo;
 • Top Face;
 • mamba;
 • LovePlanet;
 • Dato-mig;
 • "Fotostrana";
 • Zosk et al.

Overvej de bedste apps for sex (Android-versionen, iOS-ændring eller en hvilken som helst anden) mere detaljeret, især da de er nøjagtig det samme arbejde, uanset dit operativsystem. Lad os dvæle ved de tre ledere.

Badoo

I kategorien "Bedste Apps til mig" appletunderstøttelsen Badoo sikkert indtager en førende position. Service er et socialt netværk, som kan opfylde enten på en tilfældig udvælgelse, eller (hvis brugeren placering er angivet på en enhed eller medtaget geolocation) finde folk nærliggende den aktuelle placering eller det sted der er angivet i registreringen.

Interessant, tjenesten Badoo er tilgængelig ikke blot som en stand-alone program. Det henviser til, og på Facebook. Brugere "Facebook" meget ofte selv invitere deres venner til at udforske.

Programmets brugerflade er enkel nok, men når møde nogle af de potentielle partnere er umuligt at skrive en besked (programmet tilbyder at købe VIP-status). Hertil kommer, at antallet af udsatte "kan lide" begrænset. Grænse for genoptages automatisk efter dag.

En ulempe er, at for at se, hvem der har besøgt din side, du kan, men at se en, du kan lide, - ingen måde (igen brug for at købe VIP-status). Men i deres præferencer, hobbyer, mål, kærlighed, eller alder den påståede partner, kan du sætte hvad du vil. For at gøre dette, er der en række skabeloner og sektioner.

topfladen

Appendiks topfladen er en anden udløber af Facebook-netværk "VKontakte", og ikke ringere end populariteten af Badoo. Me-system her er den samme.

Men denne tjeneste snarere refererer til det, der kaldes "ansigt på forsiden." Dybest set, er der kun et skøn over de billeder, skrive beskeder på den person, de også kan være. Desuden er det muligt at se brugere, brugere, der har tilføjet dig til "Foretrukne" for at finde ud af placeringen af en person sporing på et kort, og så videre. D.

Mamba

Bedste Apps til kærlighed kan ikke undvære en anden favorit - Mamba tjeneste, som i modsætning til de tidligere, er allerede en specialiseret tjeneste udelukkende er designet til at søge efter partnere med de samme interesser, og ikke til evaluering af brugerens foto.

Der er et fuldgyldigt søgemaskine med et udvalg af flere kriterier (formål bekendtskab, alder, interesser, placering, og så videre. D.). Irriterende kammerater kan blokeres, hvilket bidrager til den "sorte liste" -liste, tilføje foretrukne folk i dine foretrukne kontakter, og så videre. D.

Hvis du bliver føjet til ignorere listen, skriver den anden part vil ikke være muligt. Hertil kommer, at nogle brugere sæt specifikke restriktioner nogle parametre. Derfor er det muligt at skrive først efter købet af den samme VIP-status for de penge. Programmet også advarer om uhensigtsmæssigt at sende beskeder til brugere, der har arkiveret mere end halvtreds ulæst budskab igennem. Systemet giver også meddelelser om nye brugere, for nylig tiltrådte tjenesten, afhængigt af indstillingerne, som brugeren bruger i øjeblikket.

Hvad er mest interessant, på dette grundlag, er selv sådanne tjenester bygget som "Meet med Mail.Ru" eller tilsvarende "Yandex". De har alle den samme interface og fungerer efter samme princip. Derfor, når du registrerer mindst en af disse tjenester, kan du få adgang anden ved hjælp af den tidligere oprettede konto. Du kan også indtaste og ved at indtaste brugernavn og adgangskode, der anvendes i sociale netværk.

Ansøgninger om Brides

Det er ingen hemmelighed, at mange af vores landsmænd og Countrywomen gerne vil stifte bekendtskab med udlændinge. Mål, selvfølgelig, kan være helt anderledes, men ifølge statistikken, oftest forbundet med ægteskab (med efterfølgende afgang i udlandet), rejse til et andet land som turist, eller hjælpe med at finde beskæftigelse.

Bedste Apps til dating på iPhone eller "Android" Enheden af ganske forskelligartet. kan isoleres fra de mest populære er:

 • ned;
 • tinder;
 • yep!;
 • WouldLove 2;
 • JustLunch;
 • Pure;
 • Lovetime og t. D.

Nogle applikationer til Brides på iPhone eller Android-enhed udelukkende er designet til søgningen af seksuelle eventyr (Ned), andre giver en hurtig søgning efter en partner til kommunikation (Tinder), andre er designet til business sfære (JustLunch), fjerde er fulde dating-tjenester for alle lejligheder.

Og, selvfølgelig, ikke kan ignorere den nyligt udgivne mobil Couchsurfing Travel App til Android og iOS-platforme, der er designet til alle dem, der elsker at rejse.

Pointen er, at i ethvert værtslandet at mødes med en mand, der er klar til at yde turistindkvartering gratis. Ved registrering, brugeren angiver, at han var enig med dette punkt, og på ethvert tidspunkt kan tage gæster (som regel en dag eller to).

Service er meget nyttigt for dem, der rejser i verden, for eksempel, eller blaffe med en minimal mængde af penge. Men der kan du efterlade kommentarer om besøgende eller den modtagende part, som automatisk øger eller reducerer niveauet af tillid til dem.

Begrænsninger i søgning eller skriver beskeder der. Søgemaskinen kan fungere i to tilstande: manuel og automatisk. I det første tilfælde er det land eller den by, indstillet af ansøgeren om boliger, der er den anden afbryder lavet på mobile enheder placeringstjenesterne, og søgemaskinen vil automatisk genkende alle brugere af nettet i en given lokalitet. Derudover kan du bruge et filter til at vise kun de brugere, der på et givet tidspunkt er i netværket.

i stedet udfald

Det er fortsat at tilføje, at der er blevet overvejet, ikke alle de bedste apps til dating, fordi den popularitet ratings af download og installation indledningsvis definerer selve systemet i de specialiserede mobile tjenester. På den anden side, behøver og brugere ikke forblive på sidelinjen, men præferencen de er helt anderledes. Men selv på grundlag af de virtuelle supermarkeder kan konkluderes om handiness for at bruge enhver tjeneste (i en hvilken som helst placering af de bedste apps til dating og socialt samvær er sorteret ud fra antallet af downloads).

Er det ikke specifikt citeret instant messengers som ICQ at programmere, da mange mener, at sådanne ansøgninger simpelthen segdnya blive forældet, men i form af tilføjelser (såsom Messenger til Facebook) anvendes meget aktivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.