ComputereComputerspil

Sådan laver du en portal til paradis i Minecraft: detaljerede instruktioner

Spil Minecraft - allerede temmelig lang tid populært blandt folk i forskellige aldre "sandbox". Men som praksis viser, er det kun kedeligt at bygge og kæmpe på et område. Derfor producerer udviklere mange ændringer og tilføjelser til interessen for Minecraft forblev mindst på ét niveau, som et maksimum - tiltrukket nye spillere. Der er nye områder bebodd af unikke mobs og glæde med helt nye ressourcer. I denne artikel vil vi fortælle dig i detaljer hvordan man laver en portal til paradis i Minecraft. Dette område er lidt anderledes end den allerede velkendte Lower World eller Edge. Til at begynde med er det nødvendigt at tage højde for, at det ikke vil være muligt at gøre døren til himlen fra et slag. Det er nødvendigt at downloade og installere til Minecraft mod "Portal to Paradise" - Aether. Uden denne tilføjelse bliver du beordret til at komme ind i englernes rige.

Nødvendige materialer til oprettelse af en portal

vand

En ingrediens, der er ret let at finde. Imidlertid kan modtagelse være noget svært. Opsaml vandet kun i en spand eller i en kolbe. Så lad os fortælle dig, hvordan du laver disse varer. Pæren er skabt ved hjælp af glas, som igen kan opnås ved fyring af sand og kul. Det er nødvendigt at arrangere den første blok af glas i første række i den anden celle, den anden i anden række i den tredje celle og den tredje i midten i tredje række. Ved udgangen får du tre flasker. Nogle gange kan en færdigvare opnås ved at dræbe en heks. Skovlen er fremstillet af tre jernstænger, der er placeret på samme måde som ved oprettelse af en kolbe. Glem ikke før du laver portalen til paradis i Minecraft, sørg for tilgængeligheden af vand i din beholdning.

Svetokamen

Hvis den første ingrediens ikke er vanskelig at opnå, opstår der nogle vanskeligheder med den glødende sten. Først skal du vide, at støv af glans er udelukkende placeret i den nederste verden på vanskelige steder, nemlig - på loftet. En endnu vanskeligere opgave er den hyppige tilstedeværelse af gastas - uvenlige mobs - i klynger af lys. Dog kan deres ildkugler bruges til at udtrække uopnåeligt materiale. I sjældne tilfælde er den glødende sten lidt over jorden, i dette tilfælde er det nødvendigt at bygge en søjle og samle materialet. At lave en blok af støv er ret nemt. For at gøre dette er det nødvendigt at arrangere fire lysende sten på denne måde: i første og anden række på den anden og tredje celle.

Vi lager op med våben!

Før du laver en portal til paradis i Minecraft, laver du et sværd og bøjer med pile. De vil have brug for dig, når du møder de onde og forstyrrede indbyggere i himlen. For eksempel kan flyvende marshmallows være et stort problem, hvis din rygsæk ikke fylder de nødvendige våben. At lave et sværd er ret simpelt, men husk at det bedste materiale til det vil være jern eller diamanter. Men ikke alle kan lave en bue og pile. For at oprette dette våben skal du bruge 3 pinde og 3 tråde. Hvis der ikke er vanskeligheder med det første materiale, kan tråden kun opnås ved at dræbe edderkopper eller afskære nettet med et sværd (sakse). Nogle gange kan denne ingrediens findes i kister, i skatte og templer. Den nemmeste måde at få pile på er at dræbe skeletter. Du kan dog oprette den ved hjælp af flint (du kan finde den med ødelæggelse af grus), en fjer (falder ud af de dræbte høns) og en pind. Udgangen er fire pile.

Nødvendige ting i overgangen til paradis

Stack (fyldt op til toppen af cellen) af ethvert materiale undtagen sand

Denne genstand skal du bygge veje mellem skyer og holme.

arbejdsbord

Glem ikke at lave denne ting, før du laver en portal til paradis i Minecraft. Med sin hjælp kan du lære at kende tætte mobs. For eksempel, i nærvær af et arbejdsbord, kan du lave en sadel og ride på fantastiske dyr.

Kirk og økse

Disse elementer vil være nødvendige for dig ved udvinding af unikke materialer, som er så rig på himlen. Det er bedst at lave en diamant, fordi deres styrke er meget højere end resten. I værste fald vil jernværktøjer passe.

Minecraft: hvordan man laver en portal til himlen

Døren til den himmelske dimension er bygget som resten. Hent lysstenen med fem blokke i højden og fire i bredden. På den nederste række af en glødende sten hæld en spand vand. Portalen modtaget på denne måde er klar til at modtage en ny rejsende!

Adfærdskodekser i paradis

For at overleve i dette outlandish sted, bliver du nødt til at overholde et bestemt sæt regler. For det første må du ikke miste din årvågenhed! Kig rundt efter at have forladt portalen. Du kan finde dig selv på både en lille sky og en stor ø. Skyerne er ret fjedrende, så det er ikke anbefalet at hoppe på dem, fordi flyvningen fra himlen til det syndige land ikke har givet nogen glæde. Derfor i Minecraft oprette en portal til himlen - det er ikke alt! Det er nødvendigt at forberede på forhånd. Lidt højere rådede vi dig til at lagre på en vis mængde materialer. Med deres hjælp vil du være i stand til at bygge stier og nå den store ø - dit nye hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.