ComputereSoftware

UEFI-tilstand - Installation af Windows 7

I stedet for den sædvanlige for mange BIOS øjeblikket nye bundkort til stationære computere og bærbare computere er i stigende grad udstyret med moderne UEFI. Installation af Windows 7 til sådant udstyr gennemgår en række ændringer. Denne fabrik software, desværre, gennemføres ganske langsomt og er ikke klar til at erstatte BIOS på en epidemi af de fleste bestyrelser, hvilket medfører en række uoverensstemmelser og problemer med at downloade i den nye ordning. Oftest opstår spørgsmål i folk, der ønsker at installere Windows 7 i stedet for den ottende udgave af det system, der kommer sammen med den nyindkøbte bærbare computer.

Skal jeg flytte til UEFI

Den væsentligste årsag til overgangen fra BIOS til UEFI funktionalitet blev små, hvilket ikke er nok til at arbejde professionelt computer, der indeholder omfattende dokumenter og kræver maksimal ydelse af alle komponenter. Det er værd at bemærke, at boot-drevet i UEFI BIOS-tilstand, vil standard installation af Windows 7 ikke være muligt på den gamle præget af MBR partitioner. Men der er to muligheder for at løse problemet.

Den første er en kopi af alle vigtige data til en ekstern eller ekstra interne lager. Den anden er en mere tidskrævende og kræver konvertering sektioner under anvendelse af en bootbar flash-drev eller diskværktøjer såsom Paragon, men vil gemme alle data, med undtagelse af den lokale disk til systemet. For at konkludere om det er muligt i installationen for UEFI på din pc, er du nødt til at forstå, hvad er fordelene ved en ny type præ-installeret software fra den forrige.

Gamle, men effektiv BIOS

For at begynde at overveje mulige med Basic Input-Output - BIOS, da det vil være en logisk rækkefølge i forhold til udgangen tid. Funktion, som den er ansvarlig, generelt klart allerede fra titlen. Grundlæggende software vises ikke på en enkelt dag. Med udviklingen af computer dele, henholdsvis skred selv BIOS, så folk i dag, og kan nyde sin brede funktionalitet. Selvfølgelig, af sig selv, den grundlæggende software ikke kunne opfylde alle behov udstyr. Af denne grund, sideløbende med at udvikle programmer og drivere, der kan indstilles, er direkte i selve operativsystemet. Men for operationer såsom indledende identifikation af udstyr og identifikation enhed, hvorfra du vil starte, er det ansvarlige BIOS. Det er helt indlysende, at lignende funktionalitet UEFI-har, installere Windows 7 og dets korrekte funktion, som nødvendigvis tager de muligheder, der er beskrevet ovenfor.

multifunktionelle UEFI

Og hvad er UEFI? Hvis du dechifrere forkortelsen og omsætte den til russisk, er innovation kaldes Extensible Firmware Interface. Udvikling af systemet blev indledt af Intel i 2001 og havde et højt specialiseret område for server-hardware. UEFI blev skabt på grund af den ikke virker for Itanium-processor med den gamle firmware, som kernen af server-computeren var nødvendig stærkt udvidet funktionalitet. Almindelige brugere så også en nyhed kun i 2006 om bord computer udviklet af Apple. Senere innovation begyndte at dukke op i de produkter fra andre virksomheder, som rapporteret af det første ord i akronymet Unifed. Blandt dem er der som Microsoft, med sit bidrag til UEFI-, installere Windows 7 og optimeret, hvor selskabet og andre udviklere af software og hardware.

Fordele ved UEFI når det installeres på Microsoft-systemer

Takket være nyskabelser i harddiske på stor størrelse er nu blevet muligt at installere Windows 7. GPT UEFI BIOS understøtter en standard, og systemet vil blive placeret lige under en partitionstabel. Det bør præciseres, at ordene "stor størrelse" henviser til lagring, hvis volumen er mere end 2 TB. Det gamle system er understøttet kun de drev, det sted, der ikke overstiger dette mærke. Dette skyldes, at BIOS at operere med drevet anvendte fordeling MBR partition type, der omfatter størrelsen af hver post 32 bit. Fra beregninger stammer tallet 4 milliarder sektorer udgør lige gjorde 2TB. Nogen nu sådan kapacitet kan synes overflødig, men mange 3d designere, for ikke at nævne de ansatte ved hjælp af server-hardware, har vi længe havde brug for sådan rummelighed. På grund af den UEFI BIOS, installere Windows 7, 8 og 10 kan nu lade sig gøre ved ublu drev med op til 8 mia Tb.

Kompatibel med diverse udstyr

Moderne bundkort er udstyret med software, der understøtter både det gamle udstyr med MBR, og det nye layout med GPT. Nu kan brugeren vælge den indstilling, der er mest hensigtsmæssigt for sin computer. Dette blev gjort muligt takket være støtte UEFI DualBIOS. Installation af Windows 7, 8 og 10 for sådant udstyr vil være tilgængelig i to tilstande på samme tid, er valget af en af der foretages af brugeren direkte når man starter fra drevet.

visuel grænseflade

Nogle udviklere har ikke kun indført ændringer i koden, men også et helt nyt design interface design vil accelerere brugerinteraktion. Også en anden plus er muligheden for at bruge computeren musen til at styre elementer af UEFI. Installation af Windows 7 på grund af dette bliver endnu mere praktisk og lettere. Det er kun nødvendigt én gang for at vænne sig til den nye visuelle stil, og et ønske om at vende tilbage til computerens BIOS kontrol forsvinder helt. Også i fremtiden, udviklerne lover at skabe yderligere værktøjer til UEFI-, i det omfang, at ansøgningen vil blive frigivet, der giver adgang til internettet uden at installere operativsystemet. En del af opgaven er færdig, som software forudinstalleret opdatering sker via en netværksprotokol.

Ekstra beskyttelse til Windows

Et andet vigtigt punkt er den såkaldte sikker installation Windows 7. GPT UEFI - er en ny standard, der vil øge beskyttelsen for operativsystem fra Microsoft. Den nytte kan til tider mindske risikoen for lækage og tab af information. Denne standard er aktiveret i softwaren, men som brugeren let kan deaktiveres i indstillingerne.

Hastigheden og orienteringen i UEFI grænsefladen

På grund af forarbejdede baseret, UEFI er i stand til flere gange for at fremskynde lastning af Windows. At finde vej i den nye grænseflade er blevet meget nemmere takket være den lyse og visuelt forståelig indhold. Hver kategori har fundet et ikon som dem, der er i selve operativsystemet. Også indført blev ikke brugt indtil dette tidspunkt, partition. Der er programmer, der tillader dig at se yderligere egenskaber ved en computer, såsom det installerede udstyr, celle temperatur og mere. Selvfølgelig, et bestemt sæt af værktøjer afhænger af producent og type bundkort.

Skift fra MBR til GPT

I overgangen fra systemet etableret under BIOS på MBR disk partitionering, når det er nødvendigt at tænke på bevarelsen af vigtige oplysninger. Hvis dette ikke er nødvendigt, kan du straks fortsætte med installationen. Men i så fald, når computeren er værdifuldt for de brugerdata ville være nødvendigt at udføre deres arkivering eller disk genbruge af specialiseret software.

Forberedelse af USB til Windows 7 til montering på UEFI

Lær det grundlæggende i arbejdet med den nye software, og beslutte, om arbejdet er velegnet til dem i den aktuelle hardware, skal du begynde at forberede forsøget. Installation af Windows 7 via UEFI kræver særlige færdigheder på den del af optagelsen distributionssystem. Brugere vant til brugen af flash-drev har brug for at have leveret den friske version af Windows fra Microsoft og et af de programmer til at optage distribution til USB. For eksempel er det repræsenteret af et af disse programmer, kaldet Rufus.

Download af den nyeste version af programmet bliver nødt til at hente et flashdrev kapacitet på mindst 4 GB. Rufus nødt til at køre som en bekræftelse administrator «UAC» tilladelser. Med hensyn til afsnittet "Enhed", skal du klikke på dit flash-drev til optagelse distribution på ham. Hvis du ønsker at installere systemet med en markering disk MBR eller GPT bemærkes det relevante afsnit. Filsystem anbefales at lade standardindstillingen FAT32. I det næste trin skal du vælge en ISO billede selv tidligere har hentet eller købt i en boxed udgave af systemet og tryk på knappen "Start". Efter endt startbar flash-drev til UEFI vil være helt klar.

Boot fra drev i UEFI-tilstand på forskellige hardware

Selvfølgelig skal du først korrekt starte, da det strengt kræver UEFI installerer Windows 7. Gigabyte udvikler bundkort med Dual UEFI BIOS. Sådant udstyr er nødvendig, før du begynder processen gå af med F9 indtaste indstillingerne, og vælg den relevante driftsform. Sådanne handlinger kan udføres på de fleste bundkort fra andre udviklere.

hurtige støvle i UEFI-tilstand, er også ofte brugt. Dette vil kræve, at kalde menuen boot-enhed, skal du vælge USB-flash-drev med den krævede tilstand tilskrives tag (i Lagacy det mangler).

Hvis brugeren ikke bruge de nye BIOS, på skrivebordet er der en mulighed for sin fuldstændige deaktivering. Det er værd at bemærke, at Lagacy Boot indstillingerne ikke slukkes, selv når installationen er færdig UEFI Windows 7. Acer - en af de udviklere, der på deres bærbare computere til alle fjernede kan deaktivere nogen af de tilstande, der fører til behovet for at bruge en hurtigere hente for udvælgelse.

Det er meget interessant, at den første gang, de nye indbyggede sikkerhedsværktøjer og dels GPT layout, når der er installeret i den ovenfor beskrevne tilstand blokerede revner piratkopierede operativsystem fra Microsoft. Alligevel hackere var i stand til hurtigt at foretage rettelser til Windows 7 aktivator, UEFI-tilstand, der allerede er taget fuldt hensyn til.

Læg det korrekte bruger ved yderligere foranstaltninger for at installere systemet ikke undergår forandringer.

Det eneste, det er værd at bemærke, at disken partitionering vinduet nu vil skabe et lidt større antal yderligere sektioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.