Selv-dyrkningMotivationer

Hvordan at gøre dig selv at komme ud af lejligheden? Hvordan at tvinge barnet til at komme ud på dit værelse?

At skabe behagelige levevilkår i huset eller lejligheden en person skal rengøres regelmæssigt. For mange er dette ikke den mest glædelige begivenhed. Hvordan at gøre dig selv at komme ud af lejligheden? Dette er, hvad der vil blive diskuteret i artiklen.

Om rengøring af lejligheden

Ikke kun aktiv, men også passive vitale funktioner i stand til at vende den miljømæssige situation i kaos. Overnatning i uorden er altid fyldt med alle mulige problemer, såsom:

 1. Lang søgning efter nødvendige elementer.
 2. Ikke den bedste situation.
 3. Manglende evne til hurtigt at indsamle og mere.

Ud over intense hverdagens øjeblikke, i det mindste i alvorlige problemer og kan bringe en negativ holdning, som naturligt opstår, når en person undlader at klare den opgave på det planlagte tidspunkt.

Hvad er det, der har behov for rengøring:

 • For at undgå forsinkelser, der kan medføre forsinkelser.
 • For at forhindre sjusket udseende på grund af afgifter i en fart.
 • For at sikre en positiv holdning dig selv og dine familiemedlemmer i morgen og hele dagen.

Hvad hvis døden er ligesom rengøring

Ingen voksen sane person ville benægte behovet for en systematisk rengøring. Men for de fleste mennesker den begivenhed, der tager sigte på at bringe miljøet i orden, er en tung pligt, hvorfra han ønsker at benægte og stadig, hvordan man undgår det. Denne tilgang er de brede masser er en fælles, selv om ingen vil benægte, at efter rengøring stemningen er væsentligt forbedret, og livet bliver meget lettere og sjovere.

Hvordan at gøre dig selv at komme ud af lejligheden? Det er altid et aktuelt emne. På trods af de mange forskellige moderne tekniske midler, som gør det muligt at bruge på rengøring 5-7 gange mindre tid og energi end for 10 år siden, at tvinge mig selv til at tage det er det meget vanskeligt i hænderne på en støvsuger.

Det faktum, at der ud over skyer af obligatoriske daglige aktiviteter, der påvirker for eksempel, studere eller indtjening, du har brug for at komme ud mere, og ofte irriterende. Det er i den menneskelige psykologi skjulte nøgle til alle døre, som fundamentalt vil ændre den måde, folk tænker over rengøring og orden. Så jo, hvordan at gøre dig selv at komme ud af lejligheden?

Den vane - anden natur

Alt, en person mener at være naturlig, betyder det ikke forårsage nogen tvivl, fjendtlighed, vrede. Den enkleste eksempel - en vane. Efter at have drukket kaffe om morgenen, en ivrig kaffe elsker sætter tonen for din dag. Vedtagelsen af en kop kaffe drikke - ikke er absolut nødvendig foranstaltning, men en person, vel vidende at skattede cirkel vil tillade ham til hurtigt at bevæge sig væk fra drømmen, for at finde klarhed i sindet, bare bringe sjov, vil ikke forsømme lejligheden til at juble op, selv om et eller andet sted er for sent.

Hvordan at gøre dig selv komme ud af rummet? Meget enkel: du nødt til at træne i sine almindelige vaner rengøring med nogle tilsyneladende positive følelser relateret adfærd, med den specifikke anvendelse, som vil motivere sig selv sikkert.

Forske deres egen "ritual" kan konverteres til en flot renseproces, som vil bringe en sand fornøjelse. For eksempel, romantisk pige fashionista, der oplever problemer med den procedure, kan afsætte tid og adskille det kabinet, spreder og hængte tøjet efter farve. På den ene side, denne aktivitet er i vid udstrækning en distraktion. Men hvis du graver dybere, den beskrevne proces - en vigtig rolle som nødvendigt for at sikre et velplejet udseende og hurtig samling af renseprocessen.

Især rengøring af lejligheden og et privat hjem

Hvordan at gøre dig selv at komme ud af lejligheden eller private hjem? Principper rengøring kategoriske skelnen er dog ikke nødvendigt at tage hensyn til den mængde plads, du ønsker at sætte i rækkefølge. Hvis ved at arrangere forår-rengøring i lejligheden, kan du håndtere det i løbet af dagen, så krat og vask den store private hus en mand tvinger en dag er simpelthen ikke realistisk.

Hvordan at gøre dig selv komme ud? Hvad er den bedste måde at organisere denne proces? Først og fremmest, er du nødt til at oprette en tidsplan for de planlagte aktiviteter. Forvent ikke, at ved at vælge en uge nogle en dag, få dig til at sætte i rækkefølge på én gang. Dette er en stor fejltagelse. En sådan fremgangsmåde vil ikke give noget resultat, bortset svigt i det og hovedpine.

I uge 7 dage. Den optimale løsning er at distribuere et par timer hver dag på et hvilket som helst rum. Som du ved, på mandag - dagen tunge. For at bryde det stereotype, er det nødvendigt at handle om det modsatte. For hver person der er en vis proces i hele komplekset af foranstaltninger til rengøring, som er sjovt. Dette kan for eksempel være:

 • vask og udskiftning af gardiner;
 • rengøring fliser i badeværelset;
 • pleje af køkkenredskaber;
 • rengøring fodtøj;
 • strygning.

Hvor mange mennesker, så mange meninger. Men den kompetente organisation af processen med rengøring for en uge i kombination med udvikle den vane, at bringe glæde, kan helt ændre en persons holdning til ordren.

Rækkefølgen af huset

Med et boligareal på spørgsmål er mere eller mindre løst, men hvordan man kommer til at komme ud om sig selv et privat hus?

Bestil i huset - nøglen til en vellykket ophold i det lejere, men det rod i gaden er i stand til at ødelægge den gode stemning på ingen tid. Som regel med ankomsten af foråret enhver kvinde planlægger at bygge et blomsterbed, for at opdatere sidste års græs tilgroede havegange, at plante græsplæne græs og andre lignende aktiviteter. Faktisk alt ender med en eller to strejftog til boet. Dette kan ske af flere årsager:

 1. Det vigtigste arbejde tager en stor indsats.
 2. Ingen støtte til pårørende.
 3. Ikke nok entusiasme og inspiration.

For at rydde op i gården, haven eller haven, er det nødvendigt at handle i overensstemmelse med en dokumenteret skema:

 1. Lav en plan for de planlagte aktiviteter, så man undgår udskejelser.
 2. Afsætte tid på en sådan måde, så de ikke føler efter hvert sæt en stærk træthed.
 3. Motivere dig selv med noget meningsfuldt.

Ofte vanskeligt forhold til sine naboer i processen med at rense stedet. Mennesker, der er stadig "en pokkers" var, er og vil altid være, men forsøget på at knytte til rengøring en nabo, som de siger, ingen skade. Kan blive præsenteret beboerne i nabohuset som en gave nogle haven ornamenter eller plante-staude. Måske almindelige mennesker ikke har nok stak til at skride til handling.

Hvordan at være med pårørende

Særskilt, at spørgsmålet om bistand i rengøring står for store familier med børn. Lære at få søster til at komme ud af lejligheden uden påmindelser, ville enhver barn. Forældre har tendens til at løse problemerne med rengøring med børn på to måder:

 1. Fratagelse af noget vigtigt for et barn.
 2. Løftet om noget længe ønsket.

Og i den første og i det andet tilfælde, at motivationen undgå handlinger, og at opnå. Denne fremgangsmåde skal være rigtigt, men det er langt fra ideel, fordi i mangel af den mindste grad af kontrol, stall rengøring. Den forældrenes pligt - til at udvikle sig i børn en følelse af vigtigheden af de naturlige opgaver, dem til rengøring. I tilfælde af yngre børn i familien ældre søstre og brødre bør vise et godt eksempel. Denne opgave, selvfølgelig er svært, men opnåelige: voksen nok til at vise en ansvarlig holdning til rengøring.

Svære tilfælde

Det er vigtigt, at der var et adfærdsmønster, der arbejder både for kvindelige og mandlige børn før hans øjne. I dette tilfælde er spørgsmålet om, hvordan man laver en mand komme ud, vil ikke være aktuel. Mange modne mænd og unge er af den opfattelse, at rengøring - udelukkende kvindelige besættelse, og ikke mænds forretning. Combat sådanne holdninger er svært, men muligt. Nøgleordet i dette tilfælde er den forståelse. Renset ligeligt forpligtet til alle familiemedlemmer, uanset køn og alder. Denne idé bør meddeles alle.

Sådan "tæmme" scruffy teenager

Der lægges særlig vægt sådan en kategori af mennesker, ligesom teenagere. Mange protester og konflikter, mange oplever inde pige og dreng i deres teenageår, ikke oplever den nogen én voksen.

Universal måde, hvordan man får en teenager til at komme ud på dit værelse, ikke findes i naturen, fordi alle mennesker er forskellige. Men nogle aktuelle metoder kan vedtages, for at bringe teenager kan prøve følgende ideer:

 1. Mess nu ud af mode.
 2. Succesfulde mennesker lever i exceptionel rækkefølge.
 3. Rækkefølgen i miljøet og bestemme rækkefølgen af tanker i mit hoved.

Mindst én af de tre afhandling arbejde for adfærdsmønstre, der forsøger at holde sig til teenager.

For børn har behov for særlig tilgang

Sådan får børnene til at komme ud af, enhver forælder ved, men ikke alle er klar over, hvordan man gør det korrekt og ikke skade psyken af den lille mand. Desværre er det ikke altid arbejde på at udvikle barnets som ønsket vane med ren op efter sig selv. Det er ikke nødvendigt systematisk at belære truende tone, ansigt fratagelse af lommepenge og andre skræmmende handlinger. For et barn er det vigtigt at føle kontrol og forældremyndighed, men ikke hvordan til at angribe, men som en realitet, som noget naturligt. Kun i dette tilfælde, vil rengøring og enhver form for hjælp omkring huset tages af børn ordentligt.

Hvordan at gøre dig selv at komme ud af huset? Dette spørgsmål er ikke et simpelt svar på det kan være en masse. En ting er klart - uden viljestyrke, så kan du ikke gøre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.