RelationerMød

Hvordan at forene med kæreste.

Forholdet er undertiden vanskeligt at konstruere, og gemme dem endnu vanskeligere. Enhver par passerer jævnligt gennem testen skænderier og skandaler. Det er vigtigt at være i stand til at finde styrken i tide til at fortælle hinanden "Undskyld." Hvor ofte piger ved ikke, hvad jeg skal sige til den fyr til at slutte fred. Selvfølgelig er den nemmeste måde at besvare: ikke skændes. Men dette er ikke muligt, da skandalerne, forsikringen om psykologer, er en integreret del af ethvert forhold. De tillader en mand og en kvinde følelsesmæssigt drænet. Men, selvfølgelig, det er nødvendigt at skænderier værd at tale kun i tilfælde af, at de altid er sikkert afslutte og forholdet mellem parret forbliver så god som før.

Hvordan at forene med den fyr? Dette spørgsmål stilles af mange piger, som er på kant med sin elsker. Faktisk at forene nogle gange ikke så enkel: kan forstyrre stolthed, vrede eller modvilje mod at se dum. Under alle omstændigheder vil kompetent og intelligent pige altid finde en måde at gøre det op med din yndlings fyr.

Først og fremmest, er du nødt til at køle ned. Så længe din stemme vil lyde positive tårer du er usandsynligt at få overalt. Tag det første skridt er det undertiden meget vanskeligt. Men du er nødt til at tage dig sammen og forsøge at undskylde. Tænk over det faktum, at i det øjeblik, når du er bekymret i håndsættet og kan ikke få mig selv til at ringe, din partner kan også gøre det. Mænd er generelt normalt ikke let at undskylde, og nogle er bare ikke i stand til at bede om tilgivelse. I dette tilfælde vil du nødt til at acceptere det faktum, at det første skridt altid vil blive din.

Før du lede efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan forene med kæresten, vent lidt, så han beslutter at gøre det først. Men vent ikke for længe, da du kan miste værdifuld tid på de tomme fornærmelser. Være smartere. Men hvis han kaldte den første og beder dig om en undskyldning, behøver du ikke at bygge selv fornærmet værdighed, i det mindste stemme, at det var en mand gik til forlig, stepping over deres systemer og principper.

Hvis situationen har udviklet sig på en sådan måde, at den skyldige part er det navn, du er nødt til at have modet til at bede om tilgivelse. Loving person, der skal forstå og værdsætte en stille konstruktiv dialog, hvorfra du foretage de nødvendige konklusioner.

Hvis du ikke ved, hvordan man laver venner med en fyr, forsøge at gøre ham nogle overraskelse. Måske vil det være at købe det, han længe havde drømt om, eller dybtfølt sms med ordene undskyldning eller en romantisk middag. Mulighederne er mange. Vigtigst er det, skal du oprigtigt angre det faktum, at de er blevet initiativtageren til skænderi eller skandale. Når du giver nogen løfter, forsøge at opfylde dem. Efter alt, den fyr derefter blot ophøre med at stole på dig og dine ord.

Selvfølgelig, for at stoppe leder efter svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan forene med den fyr, kan du bare ikke skændes med ham. Det faktum, at mænd sjældent bliver arrangørerne af skandaler. Det er forbeholdt kvinder. Så prøv ikke at vende dit liv sammen i en kontinuerlig serie af skandaler og misbrug. Du kan komme op med et kodeord, siger, at de to af jer vil være forpligtet til at være tavs i et stykke tid, for eksempel 5-10 minutter. Og så, lidt kølet ned, du kan fortsætte med at kommunikere. Derudover bør du gøre det til en regel, alle konflikter er løst her og nu. Den bekymring er, at i intet tilfælde ikke kan falde i søvn, ikke nøjes relationer. Dette fører til langvarige skænderier og den vane ikke tale med hinanden efter skandalerne. Smarte folk bør være i stand til at finde fælles fodslag efter enhver konflikt, og sørg for at gøre det op. Tal med hinanden, først da kan du regne med fred og ro i din par eller familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.