Af teknologiMobiltelefoner

Hvordan at genoplive telefonens batteri? Tips og teknikker

Ejere af mobiltelefoner i dag er konstant konfronteret med problemet - batteriet ikke længere holder opladningen. Derfor er spørgsmålet "Hvordan til at genoplive batteriet i telefonen?" er ganske logisk, fordi at købe et nyt batteri er næsten aldrig ønskelig.

Hvorfor dårlig batteri holder en opladning

Over tid, batteriets kapacitet falder - det er en fysisk proces, der ikke kan undgås. I batteriet har en holdbarhed, og når det kommer til en ende, batteriet egenskaber begynder at forringes. Men svaret på spørgsmålet "Er det muligt at genoplive batteriet til telefonen?", Det er fortsat positivt - at forlænge dens levetid er meget muligt, og under vi vil fortælle dig hvordan.

Derudover kan batteriet holde en afgift mindre på grund af fysisk svigt - kontamination af kontakt eller hævelse. Så, mest sandsynligt, vil du nødt til at erstatte det.

Hvorfor telefonen oplades ikke

Du må ikke oplade batteriet normalt på grund af nogle fysiske problemer. Det er muligt at genoplive telefonens batteri i en sådan situation? Nej, mest sandsynligt, er det umuligt, som i modsat fald ikke vil tillade. Men det så sker, at batteriet ikke kan oplades, hvis det er helt død i lang tid, det vil sige, der var en dyb afladning. Og i dette tilfælde, telefonens batteri er stadig muligt at hjælpe.

Hvordan at genoplive telefonens batteri afladning efter brug af batterier

Hvis batteriet er afladet helt og ikke er blevet opladet, kan det meget vel ikke reagere på den normale opladning. I dette tilfælde, kan du prøve at indlæse den fra de andre batterier. Til denne procedure skal du bruge:

 • Devyativoltovaya batteri.
 • Ti centimeter tape.
 • To konventionelle tynde elektriske ledninger.
 • Direkte "døde" batteri.

Dernæst skal du gøre følgende:

 1. Wrap wiren med elektrisk tape, hvorefter frigøre kanten på begge sider.
 2. Slut den ene ledning i den ene ende til den kontaktperson "plus" og den anden ledning - til at kontakte "minus". Kontakter kan forstå mærkning. Sørg for at bruge to forskellige ledninger.
 3. Primotat ledninger med elektrisk tape.
 4. De andre ender af ledningerne er forbundet med henholdsvis plus og minus af batterierne. Sørg for at tilslutte plus batteri plus batteri, og batteriets minus-minus batterier! Ellers kan en kortslutning forekomme, hvilket resulterer i en elektrisk stød og beskadigelse begge forsyningskilder.
 5. Primotat ledning med elektrisk tape til batteriet.

Efter disse manipulationer at vente, indtil telefonens batteri ikke vil varme lidt op. Det tager normalt omkring et minut. Efter dette, lad batteriet køle ned og sætte det i telefonen. Hvis telefonen er tændt, så tillykke - du har bare lært at genoplive telefonens batteri!

Hvordan at genoplive telefonens batteri hjemme "frøen"

En anden forholdsvis simpel måde at gendanne batteriet - opladning enhed sin "frøen". Denne enhed kan du hurtigt oplade selv et fuldt afladet batteri. Den repræsenterer en enhed, der er inkluderet i udløbet. Til det forbinder batteriet og kontakter "frøen" sluttet til kontakter "patient" og begynder at oplade. Normalt, en masse tid, det tager ikke. For mange er dette den måde at hjælpe, selvom det ikke altid er effektiv.

batterier indefrysning

Mange af os har hørt spørgsmålet "Hvordan at genoplive telefonens batteri i fryseren?". Spørgsmålet forekommer mærkeligt, men det er faktisk en meget effektiv metode. Han udførte i flere trin:

 1. Tag telefonen fra et helt afladet batteri.
 2. Put det i en pakke. Det skal være plastik og forseglet til batteriet ikke udsættes for vand.
 3. Læg posen med batteriet i fryseren i omkring 12 timer.
 4. Det er bedre at vedlægge noget under pakken, så han ikke er frosset til fryseren bund.
 5. Efter 12 timer fjerne batteriet og lade den varme op til stuetemperatur. I intet tilfælde ikke sætte telefonen i koldt batteri!
 6. Tør batteriet mod fugt, indsætte det i telefonen og drej mobil.
 7. Hvis telefonen er tændt, og derefter sætte den til opladning.

Lav temperatur er lidt gendanner batteri og giver dig mulighed for effektivt at oplade batteriet fra en almindelig oplader. Af den måde, nogle gange hjælper det, og hvis batteriet har simpelthen blevet dårligere til at holde en afgift.

vigtige advarsler

 • I intet tilfælde ikke forlader batteriet tilsluttet et batteri devyativoltovoy lang tid - dette kan føre til en eksplosion.
 • Sommetider batterier eksplodere, hvis en lang tid til at forlade dem i fryseren. Dette skyldes det faktum, at batteriet ikke er mindre katastrofalt for længe eksponering for lav temperatur.

Et par tip

 • Hvis du føler, at batteriet er defekt, så først undersøge, om der er et problem med opladeren. Din telefon kan ikke oplades på grund af det faktum, at det brød det.
 • Prøv at oplade batterierne fra devyativoltovoy eneste fuldt afladede batterier. Hvis batteriet virker, så kan det nemt antændes og endda eksplodere.
 • Sørg for at placere batteriet i fryseren i en lufttæt pakke - så det vil ikke ødelægge din mad, hvis du pludselig podtechet.

Hvis du følger disse tips, så er spørgsmålet om, hvordan at genoplive telefonens batteri vil blive besluttet for dig hurtigt og uden problemer.

Sådan gendannes det gamle batteri kapacitet

Hvis batteriet ikke er "døde", men bare bliver værre at holde ladningen, så derhjemme med blot et par manipulationer, du kan for lidt tid til at returnere sin egenskab. Hertil skal du bruge den detalje, den aktuelle kilde med justerbar magt spænding rheostat og voltmeter.

 1. Slut den parallelle batteri rheostat og voltmeter.
 2. Lavere spænding op til én volt, men ikke lavere end 0,9 volt.
 3. Sørg for, at batteriet ikke er varm 50 ° C Hvis det varmer op mere, så slå det fra og lad afkøle til stuetemperatur.
 4. Vent cirka 15 minutter.
 5. Tilslut batteriet og et amperemeter i serie og et voltmeter og en strømkilde parallelt. Én kontakt voltmeter sluttet til den frie pol på batteriet, og den anden - med en kontakt amperemeter.
 6. Derefter langsomt stramme temperatursensoren batteri og indstilles med minimal spænding regulator.
 7. Løft den herefter forsigtigt, indtil den nuværende ikke bliver lig med en tiendedel af batterikapaciteten.
 8. Hvert femte minut, øge niveauet af stress, og når den nuværende vil falde, gør det hver time.
 9. Når spændingen når 1,5 volt, bare lade batteriet på opladning.
 10. Efter 5-6 timer eller mindre strømstyrke vil falde til nul. På dette tidspunkt, skal du slukke for afgift.
 11. Vent en halv time og sætte telefonen i den normale afgift.

Nogle gange, bør en sådan procedure gentages flere gange, men resultaterne kan være virkelig spektakulært.

Nu hvor du ved, hvordan at genoplive telefonens batteri i en række af selv de mest vanskelige situationer. For nogle metoder behøver du ikke at næsten ingenting, mens andre vil have en minimal færdighed med elektricitet. Hvis du tror, at du ikke har dem, så prøv at sende batteriet til servicecentret. Sommetider hans helbredelse tage ikke så store summer.

Men hvis genoprette batteriet og ikke lykkes, så er du tænker på at købe en ny - stadig i en hvilken som helst enhed, der har en levetid, og du kan udvide det slet ikke altid. Et batteri, selv mærke i dag, er ikke så dyre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.