SundhedHørelse

Hvordan at rengøre øret ordentligt: Tips fagfolk

Eksperter ofte uenige om, hvordan det er nødvendigt at rense ører, at det er effektivt og sikkert. Du skal kun huske, at processen skal foregå i overensstemmelse med de sikkerhedsforanstaltninger.

For at gøre det rigtige, skal du først erhverve et vatpinde og et specielt værktøj til at rense ørerne, der sælges på apotekerne. Der er en hel ordning for hvordan man kan rense øret ordentligt:

  1. Fugt en vatpind i en særlig facilitet.
  2. Vip hovedet, således at øret, at du kommer til at blive renset, bliver det rettet opad.
  3. Først skal du omhyggeligt behandle øret, og så drop et par dråber af opløsningen i øret.
  4. I det behandlede øre til at sætte et stykke vat, og lad det stå der for natten. En lignende fremgangsmåde er nødvendig for at tilbringe sammen med den anden.
  5. Det anbefales at gentage den næste nat.

At vide, hvordan man korrekt rense ører, folk beskytte sig ikke kun mod mekaniske skader, men også ved ophobning af svovl. Så otolaryngologists mener, at vatrondeller eller tamponer - dårlig assistent i udførelsen af denne procedure. Det er bedre at have til at vaske ørerne mens badning eller brusebad. Herefter kommer det perfekte tidspunkt for rengøring, fordi det ydre øre i dette tilfælde den maksimale fugtet.

At tale om, hvordan man korrekt rense ører, er det værd at nævne, at de vatpinde - ganske farligt i forhold til emnet for skader. Du kan ikke kun skade øret, men også at bringe en infektion.

Hvis du er en person rådes til at bruge nåle, nåle eller tandstikkere, i hvert fald ikke følger disse anbefalinger! Risikoen for infektion eller beskadigelse af øregangen er for høj.

Mange eksperter er rejser spørgsmål om, hvad vatpinde ikke anbefales til rengøring ørerne af svovl. De bidrager til forskydningen af svovl til trommehinden, fordi risikoen for stigninger overbelastning. Så hvordan man korrekt rense øret, ifølge eksperterne?

Først og fremmest er det nødvendigt at holde sig til personlig hygiejne. Naturen har givet en naturlig renseproces ved at flytte svovl. Vi behøver blot lidt hjælp: pegefingeren langsomt (bevægelser udføres fra side til side) og forsigtigt fjerne svovl, støv og døde celler.

Et meget vigtigt spørgsmål, som vedrører alle mødre: hvordan man korrekt rense ørerne af dit barn? Først og fremmest er det nødvendigt at opgive vatpinde. Nyfødt bedste måde at rense ører ved hjælp af gaze flageller om en gang hver 10 dage, helst efter badning. Sørg for, at din hørelse orgel ikke var for fugtigt. For at gøre dette, kan du tage små stykker af fleece og sætte dem i ørerne efter svømning i et par minutter.

Hvis du tror, at barnet syntes ørevoks impaction, kan det ikke forsøge at fjerne dig selv. Du bør straks søge råd hos den person, der korrekt vil slette den, hvis en sådan stadig er dannet.

Vi må ikke glemme, at en del af proceduren for rengøring ørerne kan beskadige høreapparatet, og svovl - det er ikke snavs. Fordi ikke konstant anbefales at fjerne det. Det er vigtigt at starte processen, at det ikke var for meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.