BilerLastbiler

Vedligeholdelse "Gazelle": ekspertrådgivning

På den effektivitet og sikkerhed af køretøjet, såvel som dets tekniske data påvirker rettidig MOT og service. Det er værd at bemærke, at ansvaret ligger helt med ejeren af køretøjet til staten. Rejser på offentlige veje og drive et køretøj med defekte systemer og komponenter er forbudt, da det kan medføre en nødsituation.

Monteringsvejledning for en bestemt type inspektion, hyppighed og typer af arbejde, som regel, er beskrevet i detaljer i den servicebog af bilen.

forebyggelse af ulykker

Bil vedligeholdelse "Gazelle" bør udføres i et godt ventileret rum for ikke at få kulilteforgiftning under arbejdet. reparatør tøj bør ikke være for stor, til at have en brede og lange ærmer, og være stærkt olieret. Du bør også bruge personlige værnemidler såsom sikkerhedsbriller, handsker.

Forud for undersøgelse og diagnose af auto bil af dets komponenter skal installeres på en flad overflade, og hjulene sætte en stopklods.

inspektion af motorens Conduct på tidspunktet for hans arbejde skal være med ekstrem forsigtighed, og anbefalet at bo på sikker afstand uden beskyttende dæksler og paneler, roterende og bevægelige dele. Diagnose elektroniske systemer og transaktioner skal være ved at afbryde terminal fra batteriet.

Udførelse af arbejde under køretøjet, er det vigtigt at følge, hvad han var, ikke kun på en donkraft, men også på positionering rekvisitter.

typer af tjeneste

I henhold til standarderne, blev taget flere typer af TO:

  • EO (dagligt).
  • SÅ (periodisk).
  • CO (sæsonbestemt).

Sidstnævnte afholdes en gang om året, parallelt med en batch. Timing og hyppighed af noget, afhænger af de betingelser og virkemåde af køretøjer.

daglig TIL

Vedligeholdelse "Gazelle" skal udføres på daglig basis, før hver udgang bilen på offentlig vej.

Så før du bruger maskinen, skal du kontrollere driften af alle lygter og akustisk alarmsignal indikatorer job instrumentbræt, vinduesviskerne og vaskemaskine. Diagnosticere bremsesystemet af biler, samt for at sikre fraværet af olieudslip, kølervæske og bremsevæske på motoren bilen og dens bund.

Ugentlige Diagnostics ( "Business-Gazeller")

Med daglige vedligeholdelse kontrollen udføres niveauer kølevæske, motorolie, Smøremiddelniveauet i ekspansionsbeholderen til servostyring. Den kontrollerer også mængden af bremsevæske og tilstedeværelsen af vand i mekanismen af forruden washer. Foretaget inspektion af hjulet dæk og den målte dæktryk. Hvis trykket er lavere end normalt, bør de pumpes op.

Månedligt kontrollere klimaanlæggets effektivitet og forvarmer.

"Gazelle". Reparation og vedligeholdelse af forbrændingsmotoren

Kontrol af oliestand i krumtaphuset udføres på en kold motor og tomgang, skal køretøjet være placeret på en flad overflade. olieniveauet skal være mellem minimum og maksimum på oliepinden kontrol. Hvis det er nødvendigt, skal det toppede. Udskiftning af olie på "Gazelle" udføres efter hver ti tusind kilometer kørt af bilen.

kølesystem

et kølefluid i beholderen, er udvideren kontrolleres kun ved kold motor. Samtidig bør det ikke være under minimumsniveauet, men samtidig ikke overstiger den maksimale sats. Hvis du har brug for at påfylde kølervæske ofte, skal du kontrollere tilslutningerne i kølesystemet og fittings samt radiatoren for tilstedeværelse af lækager. I så fald, hvis der konstateres utætheder, kan årsagen tjene som overophedning af motoren.

tjeneste transmission

Målinger af oliestanden i CAT betjene køretøjet, monteret på en flad overflade og losses. Ved at implementere en gradvis vedligeholdelse "Gazelle", er det vigtigt at vide, at niveauet ikke bør være mindre end 8 mm under underkanten af påfyldningshullet. Kontrollerer teknologiske niveau gennem en åbning, som er anbragt på venstre side af krumtaphuset. Et dræn prop forsynet med en magnet til at fange små partikler af metal.

Inspektion af de vigtigste overførsel

Olien i bagakslen skal flugte med den nedre kant af påfyldningsrøret. "GAZ" bil anbefaler substitution af olie i hovedtransmissionen når køretøjet køres i 60 th. Km. Og når der arbejdes i auto barske klimatiske forhold (lav temperatur), er udskiftning udført ifølge etablerede forskrift. I garantiperioden drift, service "Gazelle" og olieskift i en bro adfærd specialiserede servicecentre i Gorky Automobile Plant.

bremseaktuator

Kontrol af, om mængden af bremsevæske på etiketter stigetank sædvanligvis fremstillet af et gennemskinneligt plastmateriale. Med korrekt bremsesystem status og tilgængeligheden af nye bremseklodser, niveauet er uændret i lang tid. Reducere det kan indikere overdrevne slidplader. I dette tilfælde er det nødvendigt at foretage udskiftning puder. Vedligeholdelse til "Gazelle", og i særdeleshed bør bremsesystemet grundigt foretage en visuel inspektion af alle rør og forbindende dele for tilstedeværelsen af lækager. Ved detektering af en sådan adfærd bør være korrigerende foranstaltninger, op til udskiftning af beskadigede rør og systemkomponenter med nye dele.

Når niveauet i tanken når det minimale niveau, så instrumentbrættet i denne faktor angiver lyssignalet. I dette tilfælde er det vigtigt at stoppe bilen og finde årsagen til lækagen. Efterfyldning bør kun udføres efter fiaskoen.

Udskift bremsevæske i bilen "Gazelle", reparation og vedligeholdelse af bremsesystemet bør gennemføres kun på vedligeholdelse faciliteter, hvor der er specialiseret udstyr og værktøj til reparationer. Anvendelse af bil med defekte bremser er forbudt.

Styresystem hydraulisk drev

Olien i konservator skal være mellem minimum og maksimum mærker på oliepinden hætte. oliestanden kontrol udføres på en kold motor. Det anbefales ikke at holde rattet i en position, hvor den er drejet til den stopper i mere end femten sekunder, som følge af smøring overophedning høj sandsynlighed for svigt af den hydrauliske trykpumpe. Det er strengt forbudt at drive bilen ved lav oliestand i tanken systemet.

batteri Check

"Gazelle" after-sales-service omfatter også kontrol af niveauet af elektrolyt i batteriet. Ved brug af bilen under normale klimatiske forhold, batteriet kræver meget lidt vedligeholdelse. Men ved lave eller høje temperaturer, er det vigtigt regelmæssigt at tjekke tætheden og størrelsen af elektrolytten i batteriet. Denne indikator i afsnittene skal være mellem minimum og maksimum karakterer. Ved at sænke niveauet bør genoprettes ved efterfyldning batteri i destilleret vand. Spildt elektrolyt batteri skal fjernes med en ren klud, som tidligere er blevet fugtet med soda.

Reparation og "Gazelle" bil service anbefales i den specialiserede reparation og diagnostisk station. Kun i dette tilfælde vil blive håndteret effektivt og til tiden, med en høj garanti. Men med erfaringerne fra denne operation kan gøres ved dig selv.

Så vi regnet ud, hvordan du udfører vedligeholdelse "Gazelle".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.