Nyheder og SamfundKultur

Hvorfor, hvornår, til hvem og hvor længe at sige ord taknemmelighed for de lykønskninger? Hvordan at komme med det?

"Hver af os er rart at modtage tak for deres arbejde." Disse ord sagde professor Dumbledore, helten i den berømte roman "Harry Potter" britiske forfatter George. Rowling. Faktisk altid glædeligt til hjertet af taknemmelighed for de lykønskninger til pleje af den del eller al mulig bistand.

Hvorfor vi takker?

I tegnefilmen fra min barndom blev vi behandlet abe banan og spurgte: "Hvad siger du". Hun røg ud: "Giv mig mere!" Det er latterligt! Men ofte i voksenalderen, når en god ting vil du ikke høre selv en kort "Tak."

Hørte dette ord, føler vi nytten af virksomheden, respekt for andre og deres god attitude. Taler ord taknemmelighed for de lykønskninger for at bringe post til den lækre kogte middag, vi takker den person, for hans ligegyldige og catering til os. Denne gensidige menneskelige kærlighed, denne verden gør.

Fra den leksikale synspunkt, "tak" står for "Gud spare dig" og "tak" - "Jeg giver dig en velsignelse"

Til hvem og hvornår de skal sige "tak"?

Tak er passende at sige, når vi har taget hånd om, når vi hjælper eller vi ikke har glemt. "Tak" skal lyde, ikke kun i en festlig atmosfære, men også i det daglige liv.

Patetisk lyd smukke ord taknemmelighed for tillykke med jubilæet, fødslen af et barn. Følelsesmæssigt og lidenskabeligt udtrykte taknemmelighed til læreren for hans hårde arbejde, forældre på en bryllupsfest. Men ikke mindre oprigtigt har brug for at reagere på, hvad du har givet måde at transportere, de gav hinanden hånden, foreslået og forklaret.

Hvor at finde ord til at takke dig tale?

Den nemmeste måde passende lejlighed ord taknemmelighed for lykønskningerne, lærerne i opdragelse eller forældre for deres kærlighed og omsorg til at afskrive et sted fra. Denne indstilling er god, når du har brug for at brygge et svar hurtigt, i en fart, eller hvis påskønnelse udtales, "fordi så det er accepteret" og "for at vise respekt." Men en sådan "improviseret" lyd banalt og kulde, de mangler den gejst.

Hvis du virkelig nødt til at takke, og du ønsker at vise oprigtighed, tørre, fortærskede og fælles sætninger fra internettet i hvert fald ikke passer. Forbered det selv, sat i hendes sjæl. Efter alt, det vigtigste mål - at overraske publikum med deres talenter og gøre dem opmærksom på din dybtfølte taknemmelighed, at for hvem den er rettet taksigelse.

Enkle regler, der vil hjælpe til at forberede deres egen takketale

Faktisk alt er meget enkel. Du kan gøre det.

 1. Vi er nødt til at forberede sig på forhånd og ikke i sidste øjeblik, i en afslappet atmosfære. Pas til 2 timer, du vil ikke blive forstyrret. Nogle gange, kan du besøge muse, og en person var distraheret, og tænkte tabt for evigt. Det er en skam.
 2. Sæt dig ned ved bordet, bevæbnet med en pen (kan være en kuglepen) og en stak blankt papir. Du kan lave kaffe og småkager. Fra velsmagende få en dobbelt fordel. For det første slik og fodre hjernen mættet med energi. For det andet, i godt humør nemmere takket ...
 3. Tænk på de vigtigste tiltalte i din fremtid tale. Tænk over det bare alle gode. Skriftligt svar på følgende spørgsmål:
 • Hvad er en person (eller hold)? Ærlig, anstændigt, åben, modig, intelligent, afgørende, venlig, sympatisk, munter, omsorgsfuld, blid, smuk. De mere positive kvaliteter, du skriver, jo bedre.
 • Hvad godt gjorde det specielt til dig? Hjulpet, lærte, hævet, trænet, helbredt og frelst, har jeg ikke efterlade i en vanskelig øjeblik. Hvis du er ved at forberede en tak for de lykønskninger, tror hvor vidunderligt at du ikke glemmer, og ønsker at gøre dig føle afslappet.
 • Hvad godt er fra manden set af andre?
 • Hvad pæne ting om ham, at du har hørt fra fremmede?
 • Hvad vil du gerne ønske at den, der har gjort så meget for dig? Sundhed, velfærd, ungdom, energi, godt humør. Det er vigtigt at vise takt og forståelse. Forkert ønske ungdommelige 70-årig mand. Det er hensigtsmæssigt at ønske styrke, vitalitet og lang levetid.

Nu fra det således ændrede udkast rekord er hovedteksten.

Bare et par ekstra tips

Typisk er strukturen af teksten er som følger:

 • Samlet hilsen. "Kære" og "ærværdige" - umiddelbart i en formel indstilling for den ældre generation. "Favorit", "wonderful", "mine bedste" - disse ord godt gælde for de kære og kammerater. Hvis du er ved at forberede en kollektiv taknemmelighed for de lykønskninger, hjælp, deltagelse, bedes du straks til alle i flertal.
 • Hovedparten - fortælle os om de bedste kvaliteter af hvem til at takke, hvor mange gode ting denne mand har gjort for dig og for andre. Eller hvordan komfortable du arbejder i sådan en venlig og sammentømret hold.
 • Afslutningsvis ozvuchte dine dybtfølte ønsker.

Du kan pokreativit og først fortælle alle gode, uden at henvise direkte til nogen. Lad gæt. Men denne overbærenhed diversificerer venlige uformel fest. Taler ord taknemmelighed for de tillykke kolleger bedre ikke at være alt for velkendte.

Hvor lang tid tager det at sige "merci"?

"Kortfattethed - søster til talent." Fang sætning tilhører A. P.Chehovu. Og han har ret! Lad din tale vil tage 3-4 minutter, ikke mere, fordi 5 minutter - der er en masse. Hvorfor? Spredning ideen om træet, behøver du ikke fokusere på de vigtigste publikum - hvem og hvad du er taknemmelig for. Og gæsterne keder sig og din velgører ondt. Vil tale længere end 7 minutter - de mennesker overhovedet beklagelse, at han var kommet til at lykønske dig. På den festlige bordet som delikatesser, alle savle sluge, og du er allerede 30 (!) Minutter udtrykke taknemmelighed til venner for lykønskninger. Det er uacceptabelt, fordi torturere andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.