Nyheder og SamfundKultur

For de giver ordre til at daske?

Mange af os har hørt udtrykket: "Bestil daske" Men ikke alle ved historien om dens oprindelse. Men dette er en sætning vi ofte bruger i daglig tale. Men hvordan kan du sige ordet, og dets betydning er ikke fuldt forstået?! Dette er i hvert fald mærkeligt.

Lad os prøve at løse dette problem.

Hvor kommer dette udtryk?

Historikere sprog stadig debat, hvor der var dette udtryk. Men de fleste af dem mødes i den opfattelse, at udtrykket nylig har meldt sig - 50-60 år siden. Det hører til de arter, nonliterary russiske sprog, en del af den såkaldte gruppe af slang udtryk.

Og udtrykket "Order daske" kan tilskrives både til ord, professionalisme, og til de unge slang.

Med professionel jargon det vil slutte, at dette udtryk henviser til den pris, der er forberedt til års tjeneste i hæren, flåden, og selv på fabrikken. Med dette udtryk ungdommens slang det til fælles, at det har en ironisk undertone.

Nå, medmindre du kan være stolt af, hvad du har afleveret Ordenen daske med et twist på bagsiden?

Hvorfor twist i bekendtgørelse om ryggen?

Svar på dette simple spørgsmål er ikke så let. Tja, for det første, det twist på bagsiden angiver det på nedlade sig af manden. Han tjente trofast i mange år, og der er blevet foroverbøjet, skrøbelig.

For det andet, dette udtryk betyder, at intet godt i bekendtgørelse nr. Han var selv på brystet stramme eller anden måde skamme, det er på ryggen og hænge op. Som man siger, ned fra hans øjne.

Måske udtrykket og er forbundet med en person af det berømte generalsekretær LI Bresjnev. Som vi ved, at der var så mange priser, at de simpelthen ikke passer på hans bryst. Wits fra dessidentov foreslår laver spin på bagsiden af lederen, efter at hænge medaljer var bare virkelig har ingen steder at gå. Og ligesom du kan ...

Derfor er denne bar viser snarere, om den lille betydning af denne såkaldte belønninger.

Og du ønsker at modtage ordren til daske?

Hvis du spørger folk på gaden dette spørgsmål, så er tilbøjelige til at få et negativt svar. Faktisk vil udsigten få en "belønning" ingen er glad. Derfor er de folk havde den ironiske holdning til denne bekendtgørelse. Dali lide, men i hjertet af denne ting er ikke glad.

Således har vi kort drøftet spørgsmålet om, hvad bekendtgørelse af daske, og som giver en sådan tildeling. Som vi kan se, ganske spottende holdning til denne ting på grund af det faktum, at denne pris som en helhed ikke betyder noget og bringer en temmelig negative følelser til dem, hvem det er tildelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.