SundhedPræparater

Hepa Merz: brugsanvisning

Lægemiddel "Hepa-Merz" - et lægemiddel, der har hepatobeskyttende og afgiftende egenskaber, som er sammensat af aminosyrer: ornithin og aspartat. Disse aminosyrer lette omdannelsen af ammoniak til glutamin, og urinstof. Ornithin er en katalysator for enzymet og substratet til syntese af urinstof. Udover, "Hepa-Merz 'er i stand til at aktivere ornithin cyklus af dannelsen af den samme urinstof, hvilket også påvirker reduktionen i ammoniak. Fremstillingen optimerer også protein metabolisme og er involveret i udviklingen af insulin og væksthormon.

Hepa-Merz: instruktioner (indikationer for brug)

Dette stof er foreskrevet i tilfælde afgiftning ved cirrose, hepatitis og andre forskellige sygdomme i leveren. "Hepa-Merz" er også relevant med forgiftning som følge af overspisning og alkoholmisbrug. Det kan også bruges hepatisk encefalopati i trin precoma og koma.

Hepa-Merz: instruktion (Dosis og administration)

Lægemidlet er tildelt som parenteralt og i form af granulat. Det er meget almindeligt intravenøst.

Til oral indgivelse for at opløse en eller to poser af lægemidlet i vand (ca. 200 ml), og den resulterende blanding blev taget tre gange om dagen, efter et måltid.

Til intravenøst drop forberedelse infusion opløses i 500 ml af en speciel løsning. I gennemsnit fire hætteglas anvendes i mere vanskelige situationer (precoma eller koma), kan doseringen øges til otte hætteglas om dagen. Ved en sådan anvendelse "Hepa-Merz" er meget vigtigt at holde under kontrol af infusionshastigheden, som ikke må være højere end 5 gram pr time. Lægemidlet opløses eller fys. opløsning eller glucoseopløsning på 5%.

Varigheden af behandlingen bestemmes af lægen på individuel basis afhængigt af symptomerne og patientens tilstand. I tilfælde af alvorlig leverdysfunktion skal overvåge patientens tilstand og justere hastigheden for lægemiddeladministration for at forhindre forekomsten af kvalme eller opkastning.
Til dato er der ingen oplysninger om overdosis. Imidlertid kan vi antage, at en overdosis kan forekomme i forskellige lidelser i mave-tarmkanalen.

Hepa-Merz: User (bivirkninger og kontraindikationer)

Brugen af dette leverbeskyttende, som regel, ikke forårsager bivirkninger. Nogle gange kan det se anderledes allergiske reaktioner, opkastning og kvalme.

Hjem kontraindikation for brug - intolerance vigtigste aktive stoffer eller andre bestanddele i formuleringen.

Med stor omhu medicin "Hepa-Merz" ordinere ammende mødre. Typisk, i et sådant tilfælde bør være en meget vigtig erklæring. Ekstremt vagt ordinerende læger til mennesker, der arbejder med eventuelle komplekse mekanismer som en sygdom, der kræver behandling med denne medicin er i stand til at påvirke reaktionshastigheden.

Hepa-Merz: instruktion (yderligere oplysninger)

Negative virkninger på fosteret i brugen af medicin af gravide kvinder er ikke blevet afsløret, men under graviditeten det bør kun anvendes under opsyn af den behandlende læge.

"Hepa-Merz 'kan ikke administreres sammen med K-vitamin, nær antibiotika vikaminom, diazepam og andre lægemidler.

Hold det på et køligt, mørkt, sted utilgængeligt for børn ved temperaturer på over 27 grader Celsius.

Advarsel! Inden du begynder behandling med denne medicin, konsultere en ekspert og læs omhyggeligt annotation fra producent. Denne manual er kun til orientering med lægemidlet og dets grundlæggende egenskaber. Det bør ikke påvirke afgørelsen om dens anvendelse eller annullering af ordineret behandling

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.