SundhedPræparater

Medicin, "Dr. mor" - hostesaft til børn og voksne

Drug "Dr. mor" - hoste sirup med en behagelig smag og en bestemt duft. Denne kombination medicin, der indeholder nyttige ekstrakter af lægeplanter. Til dato er det stof vidt omfang anvendes af læger og børnelæger. Sirup kan tildeles og som en grundlæggende medicin og som en adjuvans.

Lægemiddel "Dr. mor" (hostesaft): sammensætning og egenskaber

Som allerede nævnt, medicinen anvendes til behandling af hoste og lette opspyt. Forberedelse selv er en grøn sød sirup med menthol smag. Egenskaberne bestemmes af dets bestanddele. Strukturen af midler kan nævnes:

 • hellig basilikum - har en stærk antiseptisk, antipyretiske og slimløsende egenskaber, stimulerer udskillelsen af sved;
 • gurkemeje - har antibakteriel og antiinflammatorisk virkning af den svage;
 • lakrids - fungerer som et sedativ og analgetisk komponent;
 • yustsidiya adatoda - stimulerer udskillelsen af slim, lindrer spasmer, letter opspyt;
 • officinalis ingefær - har anti-inflammatoriske egenskaber;
 • elecampane ekstrakt - virker som et antiseptisk, letter opspyt;
 • Indiske natskygge - lindrer feber, stimulerer opspyt;
 • Menthol - fungerer som en antiseptisk, og lindrer spasmer og har en indvirkning på nervesystemet;
 • Aloe Barbados - lindrer inflammation og accelererer væv reparation.

Som det kan ses, er effekten af dette stof til formål at lette opspyt og stoppe inflammationsprocessen. Det er derfor, sirup "Doctor mor" for børn som uundværlig som det er for voksne. Og stofbrug ret ofte i dag.

Medicin, "Dr. Mom" (hostesaft): indikationer for accept

Dette præparat anvendes til behandling af kroniske eller akutte sygdomme, som er ledsaget af en tør hoste. Hyppigst Sirup indgives til patienter med akutte luftvejssygdomme, bronkitis, pharyngitis, laryngitis, tracheitis, etc. Desuden er det effektivt til behandling af såkaldte "kronisk rygerens hoste."

Medicin, "Dr. mor" er simpelthen uerstattelige for folk med en professionel halsbetændelse. For det meste lærere, undervisere, højttalere og andre mennesker, der, på en professionel og skylder en masse at tale højt. Dette stof lindrer hæshed og letter hoste.

Lægemidlet og vist i lungebetændelse, men kun som et supplement til behandling med antibiotika.

Sirup "Dr. mor": brugsanvisning

Doseringen og den daglige mængde af lægemidlet er direkte afhængig af patientens alder:

 • Baby 3 - 5 år bør tages på 2,5 ml tre gange om dagen;
 • hvis barnet er 6 til 14 år, en dosis er fra 2,5 til 5 ml, til at tage tre gange dagligt;
 • Voksne og unge, der er over 14 år, viser en tre-tiden modtagelse. Dosen til enkelt administration er 5 til 10 ml.

Det bør forstås, at ovenstående blot anbefalede dosis. Hvis det er nødvendigt, kan lægen ændre antallet af receptioner og mængden af lægemidlet.

Drug "Dr. mor" (hostesaft): KONTRAINDIKATIONER

I de fleste tilfælde er medicinen let tolereres af kroppen uden at forårsage nogen bivirkninger. Men det kan ikke anvendes til patienter, der er allergiske over for nogen af indholdsstofferne. Desuden er den sirup kontraindiceret hos spædbørn, der er under tre år. På den anden side, kan du ikke bruge de sirup ammende mødre og kvinder under fødedygtige.

Kontraindikationer er også akut cholangitis, lever og nyre, tilstedeværelsen af galdesten eller obstruktion af galdegangene.

Drug "Dr. Mom" (hostesaft) bivirkninger

Fremkomsten af bivirkninger registreret sjældent. Oftest er der hudallergi, som er ledsaget af udslæt, kløe, rødme eller let hævelse. Indimellem er der forstyrrelser i fordøjelsessystemet, der er repræsenteret ved kvalme, halsbrand, diarré eller irritation af mundslimhinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.