ModeTøj

Hvad er de knickers ridning knickers og hvad de bærer

2011 var - året for de garderobe elementer som knickers ridning knickers, der er villige til at bære, og unge mænd og kvinder. Deres alsidighed for enhver figur og en usædvanlig nedskæring af stål ramte forår-sommersæsonen. Det er værd at bemærke, at de bukser ridning knickers har et meget dristigt design, som meget vel kan blive for de fleste designere, der producerer dem, en komplet fiasko. Endnu en gang alle var overbevist om, at risikoen - en ædel sag og bragte denne nyskabelse til at juble.

Disse knickers med mave nød ikke kun og ikke så meget de piger, hvor mange af dem unge. På gaderne i russiske byer kan møde drenge i disse tøj. Økonomisk muligheder er i grå, sort og blå farver med et stort logo på den berømte selskab, at der i virkeligheden har intet forhold. Dyrere modeller er syet er normalt en tæt bomuld med tilføjelse af stræk. De er godt sidde perfekt på ethvert tal på grund af det faktum, at dens randen skjule balder og hofter, men positivt understrege skinnebenet og anklen.

Unikke knickers ridebukser, og også fordi de kan bæres med absolut ingen sko. For eksempel, for vandreture i naturen i parken, eller du kan bære dem sneakers eller løbesko. Til stede ved et universitet eller skole ballerina trop. Om aftenen, når den planlagte vandretur i klubben eller restaurant bør bære dem højhælede sko og en lille platform. Som for toppen for sådan et kit, også her, der er ingen begrænsninger. Det er kun nødvendigt at vælge tøj, der ville være passende på dette tidspunkt og under disse omstændigheder korrekt. Til sommer går perfekt monokrom skjorte - en alkoholiker, der har en gavnlig understrege tan og tal. Om aftenen kan du bære en silke bluse med en lille ærme. Hvis det er vinter, kan de bukser ridning knickers kombineres med en varm trøje med en krave stativ.

Sommeren samlinger af nogle designere præsentere sådanne broer i forskellige farver, med blomster print eller bare en ren lys farve. Valg af en af de foreslåede farver, er det værd at huske, at det er bedst at kombinere det med toppen af de roligere farver, uden tilbehør. I butikkerne i dag, kan du også finde bukser - knickers, som omdannes til broer for et par sekunder. Det er en alsidig mulighed for enhver sæson, da den pågældende dag på kontoret og i aften i klubben. Kontorets udførelsesformer bukse stof, fremstillet af lys farvet og perfekt i harmoni med jakker med patch skuldre. Dette gør det muligt at opnå en udtalt silhuet af et timeglas.

Et stort antal unge vælger denim knickers ridning knickers, som er en af de varianter af traditionelle jeans, men giver hele deres idé af friskhed og kanalen er ny. Med andre ord, de unge kan, uden at ændre dens mangeårige og stærke kærlighed til jeans, prøve noget nyt. Sådanne broer kan bæres, både piger og drenge. Det er interessant, at det er faktisk en enkelt model, hvor kun størrelsen rækkevidde og dekoration i nogle tilfælde. De kombinerer perfekt med korte denim jakker og T-shirts med sjove prints fra tegnefilm. Piger kan tilføje kvindelighed og seksualitet til billedet, iført sandaler med tynde læderremme på høje stilethæle. Unge foretrækker denne form for tøj til at bære med lette løbesko eller sko i sport stil.

På trods af sin alsidighed, knickers ridebukser bør stadig vælge den størrelse eller størrelse eller lidt mere, fordi trøjen dækket med buttet tal vil se endnu større, end den faktisk er. Materialer af høj kvalitet, den rigtige størrelse og farve, samt sko og tilbehør vil gøre enhver mand en trendy og stilfuldt, og vigtigst af alt - smuk i blot et par minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.