SundhedPræparater

'Panavir' løsning. Anmeldelser, ansøgning

Præparat "Panavir" henviser til homøopatiske midler kategori og er tilgængelig i form af opløsning til infusion. Der er andre former for penge. For eksempel den populære stof "Panavir" (gel). Anmeldelser af køretøjet fandt generelt positive.

Lægemidlet indeholder et oprenset ekstrakt af kartoffelspirer.

Det stof "Panavir" (anmeldelser og kommentarer fra nogle eksperter bevise det) er en høj molekylvægt polysaccharid, der tilhører klassen af hexoseenheder glycosider. Den består af tilstedeværelsen af glucose, arabinose, rhamnose, uronsyre, galactose, mannose.

Betyder "Panavir" (svar på nogle eksperter bekræfte det) har antivirale og immunomodulerende egenskaber.

Antiviral aktivitet er associeret med inhibering af proteinsyntese i bakterier. Den immunmodulerende virkning er at øge ikke-specifik resistens i organismen. Præparat "Panavir" bidrager til induktion af interferon (leukocyt).

Undersøgelserne viste ingen embryotoksisk, teratogent, allergifremkaldende, kræftfremkaldende og mutagene.

Løsning "Panavir" (feedback fra mange patienter bekræfte det) er effektiv for herpes infektioner af forskellig lokalisering (inklusive kønsdelene og øjne). Midler, der anvendes til papillomovirusnoy infektioner (i kombinationsterapi). Hvis CMV-infektion hos kvinder med tilbagevendende abort også bruges drug "Panavir". Midlet kan administreres under kronisk virusinfektion som forberedelse til graviditet. I komplekset lægemiddelterapi "Panavir" anvendes til tick-borne encephalitis.

Opløsningen bør ikke fortyndes før brug. Administrationen er langsom.

En opløsning 'Panavir "patienter i alderen 12 år indgives i en dosis på fem milliliter (200 mg aktiv bestanddel).

For at eliminere en gentagelse af akutte herpeslæsioner anvendt to injektioner af midler "Panavir" med intervaller på en dag.

Når papillomovirusnoy infektioner, tick-borne encephalitis, herpes administration er i den første uge med et interval på to dage i den anden uge - med et interval på tre dage.

Din læge kan anbefale en anden løbet af en måned.

Det stof "Panavir" (kommentarer fra eksperterne tvetydige i det) er ikke tildelt med alvorlig nyresygdom, overfølsomhed. Kontraindikationer omfatter amning og under 12 år.

Som praksis viser, blev lægemidlet veltolereret. I nogle tilfælde kan der være en allergisk reaktion. Som regel er de forbundet med individuelle intolerance.

Før indførelsen af løsningen skal kontrolleres visuelt. Clouded brug stoffet er strengt forbudt.

Det stof er ikke kontraindiceret under graviditet. Imidlertid er det hensigtsmæssige i hans udnævnelse etableret af en læge. Hvis det er nødvendigt, bruge stoffet "Panavir" i amning amning bør suspenderes.

På grund af ukendte sikkerhed, såvel som på grund af manglende oplysninger om effektiviteten, er der ikke med gives til børn under 12 år. For yngre patienter udviklede lægemiddel "Panavir Inlayta" (spray). Dette værktøj er mere bekvemt og sikkert for børn. Typisk lægemiddel ordineret til forebyggelse og behandling af forkølelse.

Den utvivlsomme fordel betyder "Panavir" anses for at være dens høje effektivitet og ydeevne samt naturlige sammensætning. Blandt ulemperne er mange bemærk de høje omkostninger af lægemidlet.

Det skal bemærkes, at enhver løsning skal være specialister. Det stof "Panavir" er ingen undtagelse. Før du bruger det, skal du sørge for at rådføre sig med din læge og læse annotation omhyggeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.