Mad og drikkevarerOpskrifter

Høst mælk svampe: metoder, opskrifter. Sådan lage svampe til vinteren

Efteråret er betragtes som de bedste tidspunkter at gøre champignon høst. Svampe mest brugt til disse formål. Ifølge dens næringsværdi, de ikke adskiller sig fra den mælk, kød og porcini. Med hensyn til den specifikke brændende-peber smag af svampe, havde vores værtinde længe lært at slippe af med det ved iblødsætning. Efter at have læst dagens offentliggørelse, vil du lære om de eksisterende metoder til bejdsning og saltning af produktet.

vigtige nuancer

Det skal bemærkes, at mælk svampe høst er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Man behøver blot læse nogle af de snørklede af processen. Til bejdsning og saltning er velegnede til næsten alle svampe. Det eneste, der skal gøres i den indledende fase - er at slippe af med gamle prøver. Det er også vigtigt at sikre, at de ikke havde pletter og andre skader. Brug ikke svampe med ormehuller og insekter.

Før saltning champignon cap anbefales at vaske med en stiv børste. Det er bedst egnet til dette formål stål svamp. Til høstes produkt er blevet mere blid, hans pre-dyppet i vand, som skal skiftes hver fjerde time. Denne simple procedure vil slippe af med den karakteristiske bitre smag.

Butik færdige produkt ønskes i en glasbeholder. Du kan også bruge den emaljerede tank. Men de skal være præ-screenes for tilstedeværelse af revner, chips og rust. Spoiled pander er ikke egnet til opbevaring svampe. Det er vigtigt at huske, at saltet svampe, kogt mere end seks måneder siden, ikke længere er egnet til konsum. I syltede form, og kan opbevares i højst tolv måneder.

eksisterende teknikker

Til dato er der forskellige måder at indkøb af mælk svampe. Den mest populære er saltning og bejdsning. Tørrede eller frosne svampe er uegnet til videre brug.

De fleste mennesker foretrækker det saltet, i betragtning af at disse svampe er meget dem dem, der var dækket med marinaden. Kogte svampe opnås på denne måde er meget velsmagende og pænt sprød. Men den anden metode er også meget populær blandt de moderne husmødre, fordi det er anerkendt som sikrere.

Teknologi præforme mælk svampe varm-

Dette er en af de nemmeste måder. Dens største fordel er manglen på behovet for pre-iblødsætning svampe. I dette tilfælde er det muligt at begrænse en simpel rengøring produkt. Med hensyn til saltlage, derefter koge det på hver liter væske bliver nødt til at bruge to spiseskefulde salt, laurbærblade, sort peber ærter, fennikel frø, peberrod og hvidløg.

Til datoer mælk svampe til vinteren gik uden komplikationer, skal du nøje overholde de anbefalede teknologi. I den indledende fase af svampe koges i letsaltet vand. Deres trætte, dækket omkring en fjerdedel af en time. Det er vigtigt ikke at overdrive det med salt. På desyatilitrovuyu kapacitet er nok til at sætte højst tre spiseskefulde af denne komponent.

Yderligere svampe sendes på forhånd fremstillet ifølge den ovenstående opskrift og saltopløsning kog i ti minutter. Så svampe sendes under åget, og vente, indtil de er helt cool. Derefter blev containeren gennemblødt i en uge i et køligt sted. Efter syv dage svampene er lagt på bredden tidligere steriliserede, er fyldt med saltvand, tilsættes en spiseskefuld vegetabilsk olie og forseglet plastiklåg. Efter yderligere tre eller fire uger produktet er klar til brug.

Egenskaber kold metode

Det skal bemærkes, at de tomme mælk svampe på denne måde er ikke mindre end 40 dage. Du kan bruge ikke kun trommer, men også almindelig glas. I det første tilfælde svampe opnås mere velsmagende og duftende.

Men dagens virkelighed er, at ikke alle husmor er muligt at bruge en tønde lavet af naturtræ. Desuden er det ikke alle familier indtager store mængder af svampe. Derfor kan saltet være i en standard glasbeholder.

mælk svampe præforme til vinteren i kolde dåser med

Til disse formål normalt bruger liters beholdere. I første omgang placeret i hver krukke:

 • To eller tre lavrushki.
 • peberrod blade.
 • Et par fed hvidløg.
 • Ti ribs og kirsebær blade.
 • Tre stilke dild paraply.
 • To spiseskefulde salt.

Derefter foldes beholderen med krydderier forgennemvædet svampe, forsigtigt hældt og stampes deres vand. Den fyldte krukker og dækket med en ren gaze kapron låg, og derefter sendt til køleskabet. Omkring en måned senere at produktet er klar til brug. Forstået som svampe salt i vinterkulden proces, for ikke at nævne en vigtig nuancer. Før servering sådanne svampe skal skylles grundigt.

Teknologi saltning i tønder

Det skal bemærkes, at svampe er kogt denne gammeldags måde, imprægneret med duft af naturtræ, og derfor er de meget lækre. Til mælk svampe høst foregik uden problemer, er det nødvendigt at observere netop disse proportioner.

Tønder stablet ti kg forudvaskede og gennemblødt svampe. Der også sende 400 gram salt, fennikel stilke, fem ledere af hvidløg, peberrod, solbær og kirsebær blade. Alle stack lag. Det er vigtigt, at den øverste var bare peberrod blade. Tønde dækket med en steril gaze, der er placeret på et træ cirkel og undertrykkelse.

Indholdet i beholderen med jævne mellemrum inspiceres for skimmel. I tilfælde af forekomst af det straks bortskaffes, ændre ostelærred og behandles cirkel og åg. Ca. en måned senere svampe vil være helt klar til brug. De fjernes fra cylinderen, pre iført sterile handsker.

Sådan lage de hvide svampe med kålblade?

Tilstedeværelsen af grønne områder gør svampe en velsmagende og duftende. Derfor er mange husmødre bruger ofte denne opskrift. Til datoer hvid mælk svampe gik hurtigt og uden besvær, bør du bestanden op på alle de nødvendige komponenter i forvejen. For at gøre dette i dit køkken skal være sådanne komponenter:

 • Otte kålblade.
 • Fem kg hvidt mælk svampe.
 • Ti kviste af dild paraplyer.
 • 200 gram salt.
 • Leder af hvidløg.
 • Peberrod rod.
 • Tyve ribs og kirsebær blade.

Forberedte svampe blancheret. Urter vaskes i koldt rindende vand. Som for kålblade, er hver især opdelt i små fragmenter.

I en tre-liters ren krukke placeret svampe, drysses med salt, en del af den grønne og ledes gennem en hvidløg presse. Lag veksler før fyldning af beholderen. fad derefter dække med et låg, placeret på toppen af lasten og sende den på et køligt sted indtil den er klar.

Mulighed uden krydderier: liste over produkter,

Det skal bemærkes, at de datoer sorte svampe til denne opskrift er så enkel, at den kan håndtere selv en uerfaren kok uden problemer. På trods af brugen af et minimum af ingredienser, der svampe opnås ganske velsmagende. Før du begynder processen, skal du sørge for, at der er til din rådighed:

 • Fem pounds af friske sorte svampe.
 • 250 gram stor salt.

Forberedelsen teknologi

Med frisk rå fjerne vedhængende snavs, afbrød alle mistænkelige områder og en god vask. Svampe behandlet på denne måde sendes i en rummelig emaljeret ware, med koldt vand og tryk ned pressen, således at den vigtigste ingrediens er helt nedsænket i væske. Efter fem dages champignon kød væk al bitterhed. Umiddelbart efter dette, kan du gå videre til den næste, vigtigste skridt.

Til datoer mælk svampe til vinteren gået på en accelereret tempo, store forekomster er det ønskeligt at skære i flere mindre stykker. Gennemblødt og tilberedt svampe anbringes i en dyb bred skål, indflette lag af et stort bordsalt. Placeret på toppen af en flad genstand (en plade, dækning eller bord), presses mod en belastning og lad i tre dage. Indhold tankreaktoren hver dag, forsøger ikke at beskadige hætten. Efter dette tidsrum lage skift i forvejen fremstillet krukker og dækket med ikke-metalliske covers. Tæt pakket retterne er sendt til videre opbevaring i køleskab eller i kælderen. To måneder senere, vil svampene være helt klar til brug.

Opskrift med løg

Før hvordan man lage svampe til vinter, bør du bestanden op på alle de nødvendige ingredienser. I dette tilfælde bør dit køkken være:

 • Desyatilitrovoe spand friske svampe.
 • 330 gram salt.
 • Mindst fem store løg.

Før du begynder saltning svampe helt sikkert brug for at forberede sig. For at gøre dette, de rengøres, vaskes grundigt og lægges i blød i tre til fem dage, skiftende vandet med jævne mellemrum. Efter dette tidspunkt de er placeret i en stor gryde, skiftevis med salt og løg ringe. På det sidste lag sætte noget flad og bringe varerne.

Seks uger senere de svampe svampe, høst af hvilket ses i dagens artikel, lagt ud i rene glas og sende i køleskabet.

En anden opskrift: en ingrediensliste

Som tidligere nævnt, er de sorte svampe betragtes betinget spiselige svampe. Derfor er de ofte høstet varmt metode. For at have vist sig lækker og smagfuld snack behov for at bestanden op på forhånd de nødvendige produkter. I dit køkken skal være:

 • Et halvt kilo friske sorte svampe.
 • Fire liter vand.
 • Seks spiseskefulde salt.
 • Femten ærter sort peber.
 • Carnation.
 • Laurbærblad.
 • Fem ærter allehånde.
 • Syv paraplyer dild.

Til datoer mælk svampe ikke afbrydes på jagt efter de nødvendige komponenter, ovenstående liste, du har brug for at fylde op med rent vand til saltlage og olie.

Beskrivelse af fremgangsmåden

Den første ting at gøre svampe. De vaskes, fjerne alle snavs ved anvendelse af en lille børste. Hæld derefter svampe rent koldt vand og efterladt i tre timer. Det er værd at bemærke, at i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at suge. Men hvis du beslutter at gøre det, efter tre timer rummelig gryde fyldt med fire liter vand og ventede indtil det koger, sender den store salt og svampe. I kan dannes tilberedningsprocessen, som vil vare i omkring tyve minutter på overfladen af skummet, som skal fjernes.

I mellemtiden, i en separat gryde koge saltlage. Med henblik herpå i en beholder med kogende vand blev tilsat laurbærblad, nellike, salt og to slags peber. Ved afslutningen af saltlagen sendt til dild paraplyer, og straks slukke ovnen.

Svejsede svampe læne sig tilbage i en si til dem med glas overskydende væske, lægge dem i en ren beholder og hælde varmt saltvand. At svampe dukker op, bliver de presset flad plade, hvorpå der er monteret pressen. Efter at ren beholder på et køligt sted. Efter tre dage blev svampe lagt ud i en forud fremstillet krukker, hæld saltvand, blev der tilsat en lille mængde af høj kvalitet vegetabilske olier, ikke-metalliske cover covers og skjult i kælderen eller i skabet. En måned senere, kan syltede svampe bringe til bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.