Nyheder og SamfundKultur

Ordsprogene ære. Hvorfor er det vigtigt at beskytte ære for hans ungdom?

Ordsprogene af ære er meget forskellige. Alle er enige i, at den ære - det er en positiv kvalitet. Knyttet til ham sindet, samvittighed og ærlighed. Vi vil analysere begrebet ære, givet i de relevante ordsprog og talemåder. Som det materiale, der skal bruges, og folks produktion aforisme: "Pas på æren af hans ungdom" (ordsprog).

Habit - en stor ting

Det menes, at den person, vænner sig til noget i to uger. For eksempel kan du ikke lide at tage vitaminer hver dag. Overmande dig selv to uger, og man kan ikke leve en eneste dag, ikke at drikke noget nyttigt. Således dannes en vane. Nogen vil spørge, og ordsprog af ære her på hvad? Kære læser, have tålmodighed, vil alt være klar meget snart.

Det er det samme med flere energiintensive virksomheder: læsning vane eller fysisk træning. Manden - dyret, med visse forbehold, selvfølgelig. I sammenligning med andre dyr it - stedsøn af naturen. Han har ikke kløer, er dårligt udviklet instinkter. Kort sagt er han smidt af Moder Natur til at klare sig selv og er nødt til at tage sig af sig selv ved sig selv. I stedet for menneskelige instinkter begrundelse. De er tilfredse med vores bror og ikke kun naturligt, men også en slags kunstig, kulturliv. Selv om forskerne nu argumenterer, at den primære end i manden, hans natur og hans kultur. Det ser ud til, at den store uenighed udvikler tænkning, men har ikke noget svar.

Honor som en positiv kvalitet

Og det menneskelige sind, som er ansvarlig for alt socialt liv, når der genereres den idé, at vi oversætter ordsprog af ære ( "let kredit vil ikke få", "alle ære deres fortjenester", "Pas på tøjet igen, og æren af hans ungdom"). Ud fra dette kan vi konkludere, at de udelukkende henviser til den positive kvalitet, og ærlighed kræver en vis moralsk spænding og vaner. Nu tror jeg, det er klart, hvorfor det er nødvendigt for at beskytte den ære af sin ungdom. Da dette bør udarbejdes, uddannet afhængighed.

Honor ses som en positiv kvalitet af en person, fordi det viser andre, at dens bærer har visse overbevisninger af moralsk overtalelse. Derudover kan det stole på og håber for hans hjælp. Med andre ord, en mand af ære - en pålidelig ven og allieret. Med ham er det muligt at gå på rekognoscering. Ordsprogene ære forfølge en ædel mål. De har til formål at gøre hver af nogle ideal. Men nok til at synge salmer forherliger den ære. Overvej det bedste tilfælde, hvor integritet er skadeligt.

Kærlighed af ære som en skruestik

Vi kunne gøre en mental krydstogt i de dage af ridderlighed, og sige, at mange modige mænd omkom på grund af hans tilslutning til princippet, men vi vil ikke gøre dette.

I stedet skal vi vende til vores favorit Hollywood og genkalde trilogien "Back to the Future", og dens hovedperson - Marti Makflaya. Han - et levende eksempel på, hvordan overdrevet følelse af selvværd kan ødelægge et menneskes liv for evigt. Husk på, at Marty er meget følsom over andres mening om sig selv. Mere specifikt, er han i en ond drøm set folk griner ad ham og kaldte en kujon.

Selvfølgelig, mens Marty og Doc rejste ung mand voksede op og dannede moralsk. Hertil kommer, at uudsletteligt indtryk på ham lavet af mødet mellem deres forfædre, som fortalte ham om den skæbne, hans fjern slægtning - Marty. Ja, fætter til hovedpersonens navn var det samme som hans egen. Så dette er Marty, som er født i det vilde vesten, blev det skudt, fordi han var bange for, den samme som i den berømte elev, nemlig: hvad folk mener, og hvad de siger.

Han ville være perfekt nærmede sige "Bedre død end skam" (også inkluderet i selve tekster med titlen "ordsprog ære"). Han valgte døden, og en fjern efterkommer af fremtiden med det samme navn - livet. Her er en advarende fortælling. Hvis nogen ikke har ændret eller ikke set overhovedet denne vidunderlige film, som i år har slået 30, anbefaler vi kraftigt, at det ser i hvert fald det ene øje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.