ComputereUdstyr

Indstilling router TP-Link TL-WR841N. TP-Link TL-WR841N - firmware

Vælg routeren på trådløs markedet for netværksudstyr er ganske enkel. I de fleste tilfælde, kunder foretrækker budgettet til repræsentanter, der har en stor samling af nyttige funktioner. Men en bred vifte af tjenester til at håndtere ikke enhver ejer af routeren. I denne artikel, at læseren lærer at udføre opsætningen af routeren TP-Link TL-WR841N, fordi denne model betragtes som den bedste i computeren markedet ved kriteriet "pris-kvalitet." Derfor er interessen for brugernes trådløs enhed er det højeste.

computer og tilslutning Fremstilling

Oplysninger om, hvordan du fysisk slutter routeren til en pc eller notebook, er det første kapitel skrevet i instruktionerne i sættet. Som anført af fagfolk, behøver kun patch kabel kabel og evnen til at skelne farver. Men i software "for at gøre venner" Router TP-Link TL-WR841N nemt med en computer, især i tilfælde med individuelle netværksindstillinger fra din internetudbyder. Tjek det er ret simpelt:

  • tilslutte din kabel udbyder i soklen WAN (blå);
  • et stik kabel patch kabel til at forbinde til netværket computer input (RJ-45), og den anden - til enhver router LAN-port (gul).

Hvis pc'en vil have adgang til internettet, så kan du roligt gå videre til konfiguration af den trådløse enhed. Ellers er du nødt til at arbejde med sine hænder. Umiddelbart anbefales at forberede en pen og papir, samt at finde en kontrakt leverandør til internettjenester (er der specificeret konfiguration af netværksudstyr).

Tvunget til at slutte pc'en til routeren

Hvis routeren TP-Link TL-WR841N ikke kan være på grund af det faktum, at computeren ikke se enheden, det kræver indgriben fra ejeren. Efter åbning "Computer Control Panel", vælg "Netværk kontrolcenter". punktet "Skift adapter settings" De vil få brugeren til listen over alle netværksenheder, der findes på pc'en. Den passende grænseflade vil blive fremhævet i gult udråbstegn. Du skal installere det på din mus og tryk på højre-tasten for manipulator. Valg "Egenskaber", at brugeren kommer i komponenterne i menuen netværksstyring. På listen for at finde det område «TCP / IPv4», sæt markøren på den og klik på "Egenskaber".

Ordineret manuelle indstillinger skal skrives på et stykke papir: IP-adresse, maske, gateway og DNS. Derefter kan du roligt installere de 2 knapper foran felterne "Hent automatisk", tryk "OK" og luk alle aktive vinduer. Det er værd at bemærke, at efter sådanne manipulationer med indstillingerne online, på listen over netværksenheder på netværkskortet vil være væk, og den gule lysdiode vises "Tilsluttet uden adgang til internettet."

Kørsel routerens kontrolpanel

Før du konfigurerer TP-Link TL-WR841N, skal du køre Kontrolpanel. Dette gøres i enhver browser (IE, Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox). I adresselinjen indtaste IP-router. Af den måde, netværket adressen på den router, det login og password til godkendelse, ordineret på etiketten, som er knyttet til bunden af enheden. I de fleste tilfælde, IP «192.168.1.1», og login-navn og standard password - «admin».

Proceduren Forbindelsen er ganske enkel, det vigtigste - ikke skynde sig, fordi alle data skal indtastes kun med brug af det engelske tastaturlayout, og bogstaverne selv bruger kun små bogstaver (ingen caps). En vellykket tilslutning til at fuldføre overgangen til hovedvinduet brugeren routeren kontrolpanelet.

Forbindelse til internettet

Finindstilling af routeren TP-Link TL-WR841N er det ikke anbefales af eksperter, så længe enheden ikke vil have en internetforbindelse. Hvis du åbner en fuld orden, så kan du gå videre til næste afsnit, men i andre tilfælde bliver nødt til at bruge et par minutter ind data på netværket. Som standard routeren giver efter første start at benytte sig af en virtuel assistent, der med hjælp fra et par spørgsmål for at tilpasse netværket. Behøvede ikke at, fordi det intelligente system i høj grad kan spare tid.

Med indstillingen er enkel: Hvis din computer er blevet registreret statisk IP-adresse, så er du nødt til at vælge den ønskede indstilling, og til at registrere IP, maske, gateway og DNS. Ellers er du nødt til at bruge data fra den kontrakt, hvor tjenesteyderen har deres egne indstillinger for tilslutning til internettet. Making data behøver nødvendigvis at gemme oplysningerne og bekræfter enheden for at genindlæse. Efter 15-30 sekunder, bør adgang til internettet vises.

En alternativ udførelsesform for en udbyderindstillingerne

Alle indenlandske udbydere, der bruger sine egne indstillinger, oprette specialiserede firmware, der er kompatibel med de fleste af udstyret til stede på markedet. Dette gøres primært til bekvemmelighed for brugerne, fordi downloade software og installere det på din router er mere praktisk end at indtaste data manuelt. Find på den officielle hjemmeside udbyder og en router TP-Link TL-WR841N firmware.

Gem filen på din computer, skal du pakke det og placere den på alle drev (det er ønskeligt, at opbevaring mappen havde en engelsk navn). Med hensyn til routeren kontrolpanelet, skal du vælge "System Tools". I feltet "firmware" at angive stien til den udpakkede filer og klik på "Gem". Interrupt operation anbefales ikke, da dette kan forårsage skade på enheden. Efter flashing routeren genstartet uafhængigt.

ansigt ubehagelige

Installation af firmware udbyder, kan du miste retten til at få adgang til kontrolpanelet af routeren TP-Link TL-WR841N. Anmeldelser af negativ karakter ofte findes om dette emne i medierne. Skift standard passwords er meget glad for tjenesteydere, der udfører parallelle og mobile tjenester. Der er allerede en bruger til at beslutte, hvordan de skal handle korrekt - konfigurere routeren selv, overdrage forvaltningen af routeren udbyder eller ændre internetudbyder overhovedet.

Den anden ulejlighed, som kan vente til ejeren er at skabe en offentlig brugernavne og passwords som en router kontrol, og trådløse netværk. Efter installation af TP-Link TL-WR841N gøres ved tusindvis af brugere, der kan have teoretisk samme udbyder. Samme firmware - de samme indstillinger og adgangskoder. Derfor bør ejeren tager sig af sikkerheden.

Enkelhed og bekvemmelighed

Ifølge de trådløse indstillinger for routeren TP-Link TL-WR841N anmeldelser i medierne er eneste positive i naturen:

  • russified kontrolpanel;
  • i det rigtige område af skærmen, ved siden af hvert menupunkt er der en detaljeret beskrivelse på russisk;
  • behagelige omgivelser, fordi alle de nødvendige elementer er samlet i én menu, snarere end spredt i forskellige kategorier;
  • er det muligt at gemme konfigurationsfilen til den lokale computer, hvilket er særligt nyttigt, når du bruger router i et par steder.

Ikke nødvendigvis at være en guru inden for it-teknologi til at tilpasse Wi-Fi-netværk. Først skal du bestemme, hvilken type kryptering. Standarden er WPA Personal / WPA2, hvis routeren bruges i hjemmet. Vil kun indstille adgangskode, og synligt navn Wi-Fi-netværk, og du kan roligt gemme dit arbejde, skal du genstarte udstyr og starte sin egen virksomhed.

Som konklusion

Som praksis viser, indstilling af routeren TP-Link TL-WR841N indeholder ingen faldgruber. Der er detaljerede anvisninger, der følger med sættet, som beskriver den fysiske forbindelse af enheden til en udbyder og en personlig computer. Hvis kabel internet-teknologi ikke har optrådt efter forbindelse, skal du bruge denne artikel, eller kontakt din tjenesteudbyder. Konfigurer den trådløse forbindelse og anden hardware funktionalitet vil den samme instruktion og en række tips, som er rigelige i routeren kontrolpanelet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.