SundhedSygdomme og betingelser

Stenose af strubehovedet hos børn: advaret er væbnet

Stenose af strubehovedet hos børn er nu meget almindeligt. Denne indsnævring af strubehovedet, hvilket fører til åndedrætsbesvær og åndenød. Stenoser er opdelt i akut og kronisk.

Akut stenose af strubehovedet hos børn udvikler sig hurtigt, hvilket kan forårsage en trussel mod livet af barnet. Et særligt træk ved den kroniske form er, at det udvikler sig langsomt og gradvist. Desuden er nogle specifikke årsager til denne sygdom har ikke. Ofte sygdommen begynder som en forkølelse. Senere komplikationer kan forekomme i form af kvælning. De vigtigste faktorer, der provokerer larynx stenose hos børn, er en forringelse af miljøforhold, brugen af fødevarer med mange kunstige tilsætningsstoffer, samt den hyppige brug af antibiotika.

Husk, at stenose i strubehovedet, er symptomerne på hvilke beskrevet nedenfor, har akut behov for elimination. er symptomerne:

  • ændring af stemmen;
  • "Barking hoste";
  • Pant med hindret inhalation;
  • rastløshed af patienten;
  • hud blegning, som senere kan udvikle sig til blålighed.

Stenose refererer til de sygdomme, som er meget vigtigt at have så mange oplysninger til at hjælpe dit barn. Så husk, at stenose af strubehovedet hos børn, hvis behandlingen skal påbegyndes før ankomsten af læger, kan have et dårligt resultat. De vigtigste ting - ikke forsinker og begynde at hjælpe barnet med det samme. Først og fremmest, skal du oprette høj luftfugtighed. Til dette formål kan anvendes våde bleer ark,, hænge dem i rummet, også koge vand i en gryde uden låg. Måder du kan tænke på en sort. De vigtigste udvælgelseskriterier - mere damp i luften.

Du skal også til at sænke barnets fødder i varmt vand, et barn siddende på skødet af en af forældrene eller pårørende. Husk, at den vigtigste opgave for primær pleje - for at forhindre larynx ødem. Når et barn vågner med anfald af åndenød (ofte, det sker om natten fra 12,00 til 2,00 om morgenen), begynder han at hoste voldsomt. Som et resultat, blodtilførslen til strubehovedet stiger, hvilket kan føre til ødem. Den knægt var nervøs, hoste stiger. Du er nødt til at berolige ham og forsøge at maksimere vandindholdet.

Det sker ofte, at med hensyn til at yde rettidig bistand til læger, der ankom på de "hurtige" er ikke observeret udtalte symptomer. Angrebet kan fjernes derhjemme, det vigtigste - at have nok information, og reagere hurtigt.

Husk, at hvis du har alle de samme der var et behov for medicinsk behandling, stenose af strubehovedet hos børn skal først fjernes ved at modtage antihistaminer - tavegila, suprastina, diphenhydramin, Fenistil, fenkarol og andre. Selvfølgelig kan du give et barn en tablet, det pre-hakkede. Hvis du ved, hvordan man laver Men en intramuskulær injektion, er det bedst at gøre det op. Handling injektion vil ske meget hurtigere, hvilket er meget vigtigt i denne sygdom.

Når en injektion vil træde i kraft, vil barnet hoste op meget mindre og vejrtrækningen lettere. Som praksis viser, kan behandling i hjemmet forhindre, at barnet til hospitalet (medmindre, selvfølgelig, det er udført korrekt).

Hvis du ikke hjælper meget anvendte metoder til behandling, den mest potente og effektive måde er at hormonelle lægemidler (prednison, hydrocortison, etc.). Behandling med disse lægemidler bør udføres af en læge, fordi han ved, og doseringen og programfunktioner. Men de fleste kan være lavet af det hormon injiceres intramuskulært, hvis du ved, hvad og hvor meget chop (hvis barnet er ikke det første angreb). Du bør berolige hvad bivirkninger eller problemer efter en enkelt anvendelse ikke kan være. Efter 5-7 minutter at barnet skal føle lettet.

Igen, at det er nødvendigt at fjerne den stenose hurtigt og korrekt, hvorimod før der modtager hormoner og hospitalsindlæggelse ikke vil komme. Pas på dine børn og være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.