HobbyHåndarbejde

Hvordan syre chevrons på tunikken korrekt?

Chevron kaldes et grafisk tegn (billede), der minder om latinbogstavet V, vendt af forskellige sider. I denne artikel finder vi ud af, hvordan man syr syltetøjene på tunikken uden fejl. Det er kendt, at i armene og andre formationer i lang tid er der insignier. Tidligere var "emblem" til soldaterne tatoveringer, som de prydede deres kroppe på. De første chevrons dukkede op i middelalderen: de betegner ejeren og hans tilhørsforhold til en bestemt tjeneste. Selvfølgelig vidste servicemænd ikke altid, hvordan man vedhæftede striber til uniformet.

Historiske standarder

Så vi finder ud af, hvordan vi syr rigtig godt på chevrons på tunikken. Baseret på historie tilhører elementet sædvanligvis militæret. Men han finder også anvendelse i overalls af de forskellige virksomheder, en ensartet af medarbejdere i sikkerhedsstrukturer og kraftafdelinger. Hvis du skal sy en chevron på en militæruniform , så skal du handle efter visse standarder. Disse grafiske tegn skærpes på en særlig måde på bestemte steder - det er oftest den venstre ærme i tunikken.

Vi besvarer spørgsmålet, hvordan man syr syltetøj på tunikken. Hvis ærmet har en lomme, er billedet fastgjort i en afstand af to fingre fra dens nederste kant. Det er selvfølgelig meget svært at betjene med en tråd og en nål, men resultatet vil overstige dine forventninger!

teknologi

Teknologien til at montere et grafisk tegn på en ærme er simpelt, men det kræver en vis færdighed. Først skal du måle det krævede interval fra den øverste søm af ærmet, og sæt derefter chevronen på det sted, der er beregnet til det. Ved en almindelig stift eller en nål skal skiltets øvre punkt fastgøres til muffens stof. Dette punkt skal placeres i midten, hvis dets bredde er meningen.

Faktisk, hvordan man sy syrner på en tunika, bør enhver militær mand vide fra de første dage af tjenesten. Men vi studerer teknologien yderligere ... Nu sætter vi på tunika og bliver den tilsvarende side foran spejlet. Den nederste kant af chevronen er placeret på den frie sænket hånd, så skiltet holdes på ærmet uden en kæde, strengt lodret. Den anden nål skal fastgøre den nederste kant af plåstret til den påtænkte placering.

Dernæst skal tunikken forsigtigt fjernes og med små masker gemt inde, sy billedet langs konturen. Chevron bør ikke danne rynker på samme tid. Prøv at holde det tæt på ærmet. Selvfølgelig skal trådens farve matches med strimmelens farve.

regler

Enig, hvordan man syr syltetøj på en tunika, få kender. Her er der strenge regler. Oplysninger findes i Ordre nr. 300 af 22. juni 2015. På forsiden af venstre ærme skal der være et tegn på at tilhøre generalstaben, forsvarsministeriet, de væbnede styres bagvedvæsen, de væbnede styrkeres familier og typer og jernbanetrupperne.

Og nu finder vi ud af, hvordan man syr en chevron på en militær tunika. På højre side af højre ærme er der normalt lagt et tegn på at tilhøre flåder eller militærområder, særlige tjenester og tropper, specifikke militære enheder. Det skal bemærkes, at der ikke er mere end et billede knyttet til ærmet!

Generelt skal chevrons (armbånd) syes til dem, der bærer:

 • Uld tunika;
 • flanelevki;
 • Uld jakker;
 • Demi-sæson jakker (undtagen officerer af højeste rang);
 • Uld jakker;
 • Casual vinterjakker;
 • Jakker til dagligdags dragter;
 • Daglige dagesække jakker;
 • Feltjakker (undtagen vand- og vindtætdragter).

Bryst chevrons pritachivayut:

 • Til feltjakker (undtagen vand og vindtæt dragter);
 • Til jakkerne i hverdagsdragtene.

Det er nødvendigt at huske, at navneskiltet er placeret på venstre brystområde, og chevronen "De væbnede styrker i Rusland" er til højre.

Politisk form

Og hvordan korrekt at sy chevrons på tunikken til politiet? Grafiske tegn, der attesterer at tilhøre Ruslands ministerium for indre anliggender, skærpes til venstre ærme i en afstand af 80 mm fra billedets øvre kant til skulderen. Andre chevrons er fastgjort til højre ærme med samme interval.

Reglerne for syning af ministeriet for indenrigsanliggender er beskrevet i bekendtgørelse nr. 575 fra Den Russiske Føderations ministerium for indenrigsanliggender den 26. juli 2013. Så på politiets form bliver de grafiske tegn syet i følgende rækkefølge:

 • Den luftbårne enhed bærer ikke skulderpatcher.
 • På camouflagen sys pletterne ikke.
 • Hvis politimanden har en særlig rang, placerer han pletterne på dragtens bageste hylde og ryg.
 • Medarbejdere af bekæmpelsesenheder i Statens Trafiksikkerhedsinspektorat. Ved "trafikpolitiet" sys chevronen på dragtens venstre hylde, mens de lysreflekterende materialer, "Police" og "DPS" - på bagsiden.
 • Medarbejdere af specielle formål enheder ("OMON" og "SOBR") syder strimler på jakker.

Sådan syes chevrons på FSSP'ens jakke, repræsentanter for dekanerne ved, at de var eksperter, og skabte vejledning i dette spørgsmål. Faktisk er sådanne tegn knyttet til tunikken såvel som betegnelserne for indenrigsministeriet. Forresten bærer lyttere og kadetter af specialiserede uddannelsesinstitutioner rektangulære plaster svarende til studiet (kursy). De er placeret på den venstre ærme i formularen: Fra skulderen til toppunktet skal en afstand på 20 cm observeres.

bryst vinkler

Politiet bærer brystbillederne:

 • På veste, regnfrakker, jakker. Chevron er fastgjort med en pin til sin venstre brystlomme.
 • På trøjer, bluser, jumpers, skjorter. Patchen er forbundet med venstre brystlommeflappe ved hjælp af en pind eller en klapp til knappen.
 • På tunikken. Tegnet er fastgjort med en stift på brystet til venstre, hvor ordrebåndene skal placeres eller 1 cm under dem.
 • På regnfrakker, uldjakker, frakker. Billedet er vedhæftet med en hårnål til brystet til venstre 8 cm under skovlens kant.
 • På en frakke eller en fåreskind Chevron er fastgjort med en pin 4 cm under skiltet "Police" på venstre brystområde.

FSIN

Og nu vil vi svare på spørgsmålet, hvordan man syer chevrons på FSIN tunikken. Generelt beskrives dette i detaljer i Bekendtgørelse af Justitsministeriet i Den Russiske Føderation af 08.11.2007 №211 "På godkendelse af beskrivelsen af formularen af medarbejdere i det udøvende kriminalsystem og reglerne for dets iført."

Derfor skærpes chefen for MIS-arbejderne til højre side af højre ærme og medarbejderne i den centrale struktur af Federal Federal Service of Russia - til venstre for venstre. Endvidere skærpes grafikmærket for arbejderne i straffesystemets territoriale organer til den ydre del af venstre ærme, og tegnene på institutionernes medarbejdere er placeret der. Forresten, strimlerne, hvis placering ikke blev nævnt ovenfor, skal FSIN-arbejdere sy på venstre ærme. Brystbilleder, samt æremærker, ansatte i justitsministeriet i Rusland og forbundsregeringsvæsenet er båret på højre bryst. De er placeret efter den sondring, der er modtaget for ophør af faglige uddannelsesinstitutioner.

Og alligevel, hvordan korrekt at syge chevrons på jakken FSIN? På den er chevronsne arrangeret således, at toplaget ligger under hjørnet af lapel med 70 mm, og hvis der er tegn på klasse eller medaljer (ordrer) - 10 mm under dem. Forresten skal intervallet fra FSIN-patchens overkant til skuldersømmen være 8 cm.

FSB

Få ved, hvordan man sy en chevron på FSB jakken. Vi vil også finde ud af dette komplicerede spørgsmål. Placering af tegn på formularen er beskrevet i bekendtgørelse nr. 413 "På militæruniform for embedsmænd fra FSB-organerne". Tegnet, der angiver forbindelsen med organerne, syes til den ydre del af venstre ærme. Øverste punkt på chevronen skal placeres i en afstand på 80 mm fra skuldersømmet. På camouflage tegn syet på midten af lommen, der er placeret på ærmet. Et emblem, der angiver et link til en bestemt enhed, er placeret på højre ærme.

Og chevrons af pligtydelser og styrker sy i venstre område af brystet, der har trukket sig tilbage fra båndene af ordrer ned 10 mm eller i deres sted.

Aktuelle problemer

Så fra hvilken side er chevronen fastgjort? Det generelle tegn er syet til venstre, og til højre er der en chevron, der peger på et bestemt garnison. Når samtalen handler om nødsituationen eller indenrigsministeriet, er det generelle billede knyttet til venstre ærme, symbolet på en bestemt enhed er til højre.

Sådan syes en chevron på en serviceman's tunika, mange gudere gætter allerede. Muffen er traditionelt fastgjort til en rækkevidde på 8 cm fra toppen af skiltet til skuldersømmen. Her erfarne soldater bruger normalt en "skjult" søm. Så du kan sy en chevron specielt: og trådene vil ikke stikke ud, og den overordnede form af formen vil ikke ødelægge. Som du kan se, etablerede vi ikke kun at sy en chevron (Rusland) på en tunika, men også bestemt de steder, hvor den skulle placeres. Der er armbånd, der er fastgjort enten i en afstand af 8 cm fra skuldersømmen eller i midten af lommen på ærmet. Der er chevrons, som er placeret i midten af brystlommen.

Det grafiske tegn på troppetypen er på venstre ærme, og divisionskiltet er til højre. Chevrons er fastgjort til begge ærmer. Til venstre er det normalt et plaster af den slags og slags tropper, til højre - tegn på en bestemt enhed. Billedet er altid beskåret udefra. Brystplader er placeret i en rækkevidde på 5 mm. Generelt kan chevrons syes på ærmet, brystet og ryggen. Forresten er det almindelige emblem for indenrigsministeriet til venstre, og tegnet på den private enhed er til højre. Vi håber, at efter at have studeret vores artikel, kan du altid ordentligt style chevrons på en tunika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.