FormationHistorie

Kolovrat. Betydning gamle sol tegn

Denne gamle tegn på solen nu miskrediterede, som blev anvendt i de usunde intentioner. Og i dag, mange slaver, der lever i deres fædreland, ifølge Kolovrat to nazistiske hagekors. Men det er tid til at forny den historiske retfærdighed, for at genoprette den gode navn på den hellige tegn på den sande slavisk symbol, der beskyttede vores forfædre.

Betydning Kolovrat karakter er meget interessant. Log selv repræsenterer solens bane - den vigtigste stjerne på himlen. Også blev det anset dyre guder - Horsa og Svarog forbundet med himmelsk krop. En del af navnet "kolo" betyder hjul eller cirkel, som danner grundlag for en talisman. Portrætteret ham i en cirkel, hvis centrum otte stråler konvergerer. Deres ender er bøjet i en retning, som symboliserer rotation og bevægelse.

For den gamle slavere Kolovrat havde en stor værdi. Hele deres liv var forbundet med solen: arbejde, helligdage og store begivenheder var bundet til de sol datoer. Den meget lys var et symbol på liv, frugtbarhed, energi og styrke. Han blev tilbedt, bad han, tilbad ham og bragte ham generøse gaver. Rotationen af solen, hvilket blev afspejlet i en sol symbol Kolovrat, ikke kun for at give liv på vores planet. Det viste, at alt i universet bevæger sig i en cirkel, der begynder og slutter med planeter, atomer hvis eksistens blev derefter ikke anfægtes.

Så tilmeld Kolovrat. Hvilket betyder at det er forståeligt, men hvad hans baggrundshistorie? Vores forfædre, selvfølgelig, ser stjernerne, så de vil ikke have undladt at bemærke især bane vej af solen. Hvis den stjerneklare himmel tegne en imaginær linje fra pol stjerne på området for vinter og sommer solhverv til konstellationer af Big og Little Dipper, kan man tydeligt se elementerne Kolovrat. Og hvis det sted på kortet for at forbinde disse konstellationer i de dage af solstices og jævndøgn, får du et billede af den slaviske karakter.

Som nævnt tidligere, at værdien af Kolovrat i Rusland havde enorm. Arkæologer ofte finde denne billede på husene, fragmenter af våben, redskaber, tøj. Disse fund førte til den konklusion, at tegnet havde en dybtgående effekt beskytter. Symbol af den guddommelige sollys til at køre væk onde ånder, brændte al smitte både åndeligt og fysisk.

Kolovrat - Ward, hvis betydning kan ikke overvurderes. Han mindede menneskeheden i forordningen - den levende verden, en verden af almægtige ånder pagter guderne. Det viser strukturen af verden og beskyttet mod alt ondt, han lov til at modtage den beskyttelse og bistand fra guderne. Og symbolet var et middel til kommunikation med den anden verden, det hemmelige og usynlige. Faktisk Kolovrat betydning var forskellige, selv modsatte, alt efter hvilken vej til "rotere" dens stråler. Posolon, det vil sige i løbet af solen, der bruges af mænd, widdershins båret af kvinder.

I dag er der en bølge af øget interesse for folk til deres rødder. De er interesserede i den antikke arv af deres forfædre, deres syn på verden. Derfor slaviske amuletter, herunder sol Kolovrat, er i efterspørgslen. Det er på tide vi mister pålagt af udenforstående kultur, finde sig selv og deres sande "selv".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.