ComputereUdstyr

Computer sag. Egenskaber

Enhver, der har selv-samlet fra de enkelte komponenter i en PC, ved udmærket, hvor vigtig en god krop. Det synes bare, at denne del er ganske ubetydelig og er kun forpligtet til at holde alle detaljer. Faktisk computerens kabinet opfylder en af de vigtigste funktioner - gør det muligt at organisere en ordentlig cirkulation af luftstrømme, aflede overskydende varme. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at engagere systemet enhed forsamling - pæn person til at udføre rengøring og vedligeholdelse af computeren sagen nødt til at åbne et par gange om året. I hvert fald anbefales det, at en sådan hyppighed. dårlig kvalitet af produktet ofte fører til den konklusion, at det ville være nødvendigt ikke at købe, og for at gøre computeren sagen med dine egne hænder.

Nu er de fleste kabinetter sælges i Kina, og det mest som taler nedsættende "Kinesiske forbrugsgoder." Vi har allerede tilkendegivet, at nytilkomne ofte ikke klar over betydningen af dette element i systemet enhed, så når de køber vælger budgetmodeller. Det er ikke overraskende, at disse produkter fuldt ud opfylder de forventninger om at en bare fastholde ramme. Lad os kort gennemgå funktionerne i offentligt ansatte.

computer Huset kan være fremstillet af aluminium eller behandlet stål. Billige modeller er fremstillet af et billigere metal, som er generelt utilstrækkelig tykkelse. På grund af dette, selv ganske små kræfter, så efter at have trykket fingeren forblev en lille, men mærkbar bule. Selvom funktionen af computeren ikke er afspejlet, lidt ubehagelig.

Et yderligere træk, som heldigvis er mere sjældne (det er meget muligt de ikke længere blot købe) - det er ikke nok falsede kanter. Det er klart, metalpladerne skal alle kanter for at spænde, hvilket forhindrer utilsigtede nedskæringer. Desværre har kinesiske producenter ikke tror det. Resultatet - en skarpkantet cut-ark hånd.

computerens kabinet er ofte samlet fra emner ved hjælp af aluminium nitter. undertiden nitte kropsstørrelse er valgt forkert i low-end modeller, på grund af hvilken der er for meget handler aluminium, hvilket giver indtryk af sjusket samlede produkt.

I betragtning af tendensen til at reducere den tekniske proces med fremstilling af transistorer på en chip, problemet med varmeafledning af komponenter er ikke så akut som et par årtier siden, da entusiaster formået at tilberede en omelet, ved hjælp af varmen fra CPU'en. Alligevel god krop altid kan "prale" en tankevækkende arrangement af ventilationshullerne og skruer til montering fans. I web kan du nemt finde en anbefaling til den optimale organisering af luftstrøm inde i sagen.

om metoden til udvidelseskort - dette er et særnummer. Det ser ud - der er en gennemprøvet løsning, der er produceret ved konventionelle fastgørelsesskruer. Men der er flere måder at løse dette enkle problem. For eksempel kan adgang til skruerne blive blokeret af den dekorative metalkasse, som kun komplicerer demontering. Der er også flere modeller af plastik klip. Selv om de får lov til at fastgøre kortet uden en skruetrækker, for at bruge dem i nogle tilfælde, men det er ubelejligt.

På baggrund af disse funktioner, kan du vælge den optimale løsning. De vigtigste ting - pleje i udvælgelsen.

Cardinal mulighed - at indsamle computeren sagen med dine egne hænder. De fora har en masse modeller, fra simple, tilgængeligt for alle, til fine, der kræves for at opbygge en vis erfaring. Brug skum, skum, plast, og selv papir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.