ComputereUdstyr

De vigtigste typer af printere

Bare et par årtier siden, kunne ingen have forestillet sig, at sådanne office enheder som printere, gennem tiden blevet en del af næsten enhver hjemmecomputer. Fremkomsten af inkjet-modeller med utrolig lav pris af alvorligt rystet "veteraner" stilling - matrix printere.
Ja, og andre ændringer er faldet i pris. Som et resultat, en situation, hvor printeren er købt, og når du køber en pc eller laptop. Her og der den første vanskelighed, som den fremtidige ejer ikke ved, hvad er de printere. Efter alt, er prisen - det er bare en af mange funktioner, og ikke altid det vigtigste. Selvfølgelig kan du bede en konsulent i butikken, men for ham til at fortælle, hvad er de forskellige typer af printere, det tager tid, som af indlysende grunde, han ikke gør. I en sådan situation, en person vælger en af to ekstremer - er at købe den billigste eller den dyreste model (som mangler midlerne). Det er derfor, i siderne af online auktioner for nedsatte priser gennemført forskellige typer af printere med bleget og beskadigede dyser i printhovedet. Også, ofte ved siden af en hjemmecomputer, kan du se den dyre model af udskrivningsenheden, de fleste af de funktioner, som brugerne simpelthen ikke bruge. Således gør det bedst mulige valg kun i tilfælde, hvis du ved, hvad er de forskellige typer af printere. Faktisk de er få, og husk en enorm liste er ikke nødvendig.

Nedenfor vi en liste over de vigtigste typer af printere. Alle af dem kan opdeles i flere grupper: matrixindretninger, inkjet, laser. Nogle gange refereret til en anden gruppe, som omfatter en dye-sublimation printer. Disse modeller anvender termoudskrivningsteknologi, når det faste farvestof i materialestrukturen fikseres ved opvarmning.

En af de enkleste - matricen. De optrådte første, så godt som fri for "børnesygdomme". Princippet er enkelt: i skrivehovedet er tynde nåle, kontrollerede miniature elektromagneter. Mellem hovedet og papir tape er næsten det samme som i skrivemaskiner. Hver ramte nålen danner et punkt, hvorfra du kan oprette et billede eller symbol. teknologi Ulemper: for lav udskrivningshastighed, den manglende evne til at sende billeder i farver (selv om der er afvejninger, f.eks LX-300), støj på arbejdspladsen. Kontanter anvendes, er matrix forskellige trykkerier enheder.

Alle disse ulemper helt løst i inkjet-printere. I disse erstattet næste mikronåle, hvoraf tryk eller varme til papir "klemt" mikrodråber af flydende blæk.

Støjniveauet er reduceret betydeligt, har udskrivningshastigheden forøges flere gange. Hertil kommer, inkjet modeller er den mest rentable opkøb til udsendelse farvebilleder. Men de har også ulemper. For eksempel under langvarig manglende brug af blækket i dyserne tørre op og enheden kræver servicering. Omkostningerne ved udskiftning af blækpatroner er temmelig høj, så disse printere installeres ofte eksterne systemer fodring flydende blæk.

Laserteknologi har uovertruffen udskrivning hastighed og høj fingeraftryk modstandsdygtighed over for fugt, væsentlig ressource patron. I sådanne printere den specielle toner er fastgjort på papir ved termisk påvirkning. Præ-formning symbolerne bæres af laserstrålen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.