SkønhedNegle

Alternerende gel lak: fordele, ulemper og applikationsfunktioner

Den pige ønsker at se perfekt under alle omstændigheder, uanset hvad det indebar, hvor hun arbejdede. Enfaset gel neglelak kan gøre dine negle er meget smukt, mens det er næsten ikke skadeligt. Om de funktioner, fordele og metoder til anvendelse af værktøjet, vil du lære af denne artikel.

Fordele og ulemper ved gel lak

Det skal sige indledningsvis, at den nuværende stof har visse fordele:

- fraværet i lak toksiske ingredienser og allergener;

- mange nuancer;

- muligheden for at kombinere farver;

- styrkelse af naturlige negl;

- modstandsdygtighed over for skår;

- smukke ydre udseende manicure, magiske glans;

- Enfaset gel lak er i stand til at holde omkring 3 uger, på samme tid, det ikke mister sin charme;

- fremsendes ved hjælp af luften kan passere, så neglen ånder og ikke forringes.

Med hensyn til de ulemper, her er følgende:

  • Der er mange forfalskninger gel lak, som har høje omkostninger og lav kvalitet. Og for at bestemme stoffet lægmand er vanskelig.
  • Vanskeligheder belægning derhjemme.
  • Behovet for specifik hardware (selvom det let kan købes i kosmetiske butik).
  • Den relativt høje pris for produktet.

Funktioner gel lak "Blyuskay"

Der er mange værktøjer, der kan gøre kvinder uimodståelige negle. Meget kendt i de senere år var den "Blyuskay" - gel søm en enkelt fase. Han har en omfattende palet af farver, hvorfra du kan vælge den rigtige farve til dig. Derudover kan du kombinere flere belægninger på samme tid. "Blyuskay" er helt unik stof. Faktum er, at dens anvendelse ikke bliver nødt til at købe et par flasker. Fordelen af værktøjet er repræsenteret ved den omstændighed, at det er - en enkelt fase. Dvs. en gel, og lak er i en flaske.

Takket være den lysstyrke og stabilitet af lak, kan du lave en rigtig smuk manicure. Samtidig har du mulighed for yderligere at styrke neglene. Shellak lag er glat og lyse i lang tid, uanset hvilken type arbejde, du vil udføre. Naturligvis kan en sådan virkning kun opnås, hvis en enfaset gel lak anvendes korrekt.

Fordele ved gel polish «Giorgio Capachini»

Repræsenteret af et stof er også populær i moderne kosmetologi, men det har de funktioner i programmet. Således er en enfaset gel polish «Giorgio Capachini» meget økonomisk, dvs. en flaske rækker til ca. 20 anvendelser. Det skal også bemærkes, en rig palet af farver, nem påføring og fjernelse, relativt billige (omkring $ 10-15) og sikkerhed. For at eliminere behovet for at købe en særlig polsk væske, der ikke skader neglepladen.

Bemærk, at efter påføring af stoffet ikke kan være hånd omkring 2 dage for at eksponere hyppig påvirkning af vand. Før du bruger dette værktøj er det nødvendigt at sørge for, at neglene er helt raske. Hvis du har brug for at tilbringe deres behandling. Efter påføring af lakken kan justeres flere gange (op til 4). Naturligvis skal du omhyggeligt passe på hænder og neglepladen hjælp cremer, masker og andre midler. Bemærk, at efter fjernelse gel negle skal hvile i mindst 1 måned. Derefter kan du genbruge betyder «Giorgio Capachini»

Nødvendigt værktøj og materialer. fremstilling af polish

Til manicure blev gjort kvalitativt, er det ønskeligt at begynde at indsamle alle de nødvendige værktøjer:

- en flaske lak;

- manicure sæt;

- affedtningsmiddel;

- vatpinde og puder;

- sprit;

- fixer;

- UV-lampe (et uundværligt værktøj).

Naturligvis enfasede gel lak ratings som overvejende positiv, skal anvendes på den forberedte overflade. Det vil sige, først sømmet skal behandles neglefil, neglebånd fjerne, trimme kanterne af pladen og polere det. Naturligvis skal fingrene behandles med et affedtningsmiddel.

Procedure lakering

Hvis du ønsker at gøre en virkelig smuk manicure, vi råde dig til at købe en enfaset gel lak. Sådan anvender dette værktøj, vil du finde ud lige nu. Hele proceduren udføres i faser:

1. Først smører negle basis belægning og tørre dem under ultraviolet lys i flere minutter. Som udgangspunkt kan du bruge lak eller andre midler til sig selv. Mest anvendte stof, der ikke har nogen farve. Basislaget skal være tynd og flad. Alt hvad du behøver straks at fjerne manglerne.

2. fortsætte nu anvendelsen af gel lak. Dette bør ske i flere lag (mindst 2, hvis midlet har en lys farve), hver af dem skal tørres lampe. Belægningstykkelsen skal være små. Bemærk, at kanten af neglen bør være at male særlig godt. Ellers kan neglen simpelthen skalle af.

3. Efter tørring søm under UV-lampen skal anvendes på neglene fastgørelsesmidler. Derefter behandle hænderne med ultraviolette stråler i 2 minutter (mindst).

4. Fjernelse af overskydende gel. Dette gøres ved hjælp af et specielt værktøj, som kan affedte neglene. Bemærk dog, at den ikke indeholder acetone. Efter denne behandling vil lakken ikke holde sig.

5. Nu smøre håndcreme og nyde smukke negle.

Som vist lak er en enkelt fase, fikseren og basissubstratet valgfrit anvendes.

Sådan fjerne gel polish?

Efter nogen tid, vil en manicure nødt til at ændre: det kan slides op eller du ønsker at ændre billedet. Naturligvis skal denne enfaset gel lak, som forblev på overfladen af pladen fjernes. Denne procedure har nogle specielle funktioner, og bære den til korrekt:

- fugtig bomuld neglelakfjerner, som indeholder acetone;

- nu sætte det på neglen og pak i alufolie;

- efter 15 minutter og fjern søm åbning gel film ved anvendelse af en pind til behandling af neglebånd (ønskeligt at gøre det meget nøjagtigt);

- hvis pladen stadig har polsk, fjerne det med en neglefil polering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.