HjemlighedHavearbejde

Lobelia hænge-Downing

Lobelia hænge-nedskydningen ser godt ud i hængende potter og kurve.
Opformeret plantefrø måde. Afhængigt af regionen, lobelia hang-Downing sået frøplanter eller direkte i det åbne land. Ved såning i åbent terræn blomstring sker tidligst August. Lobelia frø spirer i lyset, så de er ikke på toppen drysses. Vanding kimplanter, der dukker op i 13-15 dage, du har brug for i det mindste tørring. Kimplanterne kan let ramt "sortbensyge", så vandet til vanding sættes en svag opløsning af kaliumpermanganat. Efter 10-11 dage efter fremkomsten, er det ønskeligt at brødføde deres kompleks gødning. Dyk efter fremkomsten af kimplanter på dem to løvblade. Lobelia hang-nedskydningen giver en meget lille frøplanter, så de kan transplanteres flere stykker i en enkelt beholder. For en bedre forgrening plante knibe ud et par gange. Lobelia hang-Downing let formeres vegetativt. Et af skuddene nødt til at drysse jorden og vandes. Efter cirka 10 dage til at undslippe denne formular rødder. Efter denne flugt kan adskilles fra de vigtigste plante og genplante. Til hvert år ikke at plante Lobelia igen, den kan opbevares om vinteren i huset.

Lobelia hang-Downing Sapphire har en højde på 27-35 cm og silnovetvisty busk. Blade lys grøn farve, blomster lyse blå, har hvid plet
i bunden af blomsten. Lobelia hænge-Downing Marques har en kaskade form busk med overhængende skud. Blomsterne er lyse rød i farven nå 2 cm i diameter, bilabiate. Små frø af disse sorter til hjælp for at plante blandet med tørt sand og lukke. Lobelia er ikke alt for krævende på jorden, det vokser godt i lerjord med en neutral surhedsgrad. For hyppige dressing og fede jorde planter rigeligt at øge den grønne masse og mindre flor. For at gøre jorden mere åndbar, kan det tilføje lidt sand. Når voksende lobelia i ampler og plantageejere, skal du give en god afløbssystem. Ampelnye lobelia plante i en gryde et par stykker, så planten ser meget bedre. Under blomstring, anlægget reagerer godt på bladpåføring af kaliumsulfat. Dramatisk forlænge blomstringen lobelia kan være svært beskæring en busk. For at gøre dette, stængler den er skåret i en højde på 6-7 cm fra jordoverfladen, og derefter ind i komplekse gødning. Efter dette, begynder at danne nye skud, der blomstrer i omkring 2 uger. På denne måde kan opnå lobelia flor til sent efterår. Blomster på bedre oplyste solrige steder. Lobelia hænge-Downing kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for forskellige skadedyr og sygdomme.

Populære sorter ampelnye lobelia:

Hvid etape - lang skyder op til 55 cm, hvide blomster, op til 2 cm i diameter. Han foretrækker en moderat frugtbar, løs jord.

Cascade -. Krybende skyder op til 45 cm lange, blomster hvid, rubin, rød og blå farve med en diameter på 2 cm Rigelige blomstrer fra juni til sent efterår. En blanding af farverige blomster giver en mangfoldighed af kurve.

Pink kaskade - nikker skyder 32-32 cm Dina. Det har bilabiate
lyserøde blomster på korte stilke. Denne sort lobelia mest
pryder støttemure. Anlægget kan også bruges som bunddække.

Richardii - resultatet af krydsning af flere arter. Skuddene af denne plante er hård og lang. Som alle hybride variationer gengiver kun ved podning.

En almindelig teknik til landskab design er den samtidige anvendelse af busken og lobelia hang-nedskydningen. På deres fælles landing i en kurv, viser det sig den reelle blomstrende bold, der kan dekorere en pergola, lysthus eller en terrasse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.