SundhedPræparater

Det stof 'Validol' under graviditet

Præparat "Validol" (kemisk navn for lægemidlet -. Menthyl valerat) - menthol stof opløses i menthyl ether isovalerianesyre. Det refererer til en gruppe af antianginalægemidler. Det fremstilles i form af tabletter, der har den karakteristiske lugt af menthol. Lægemiddel "Validol" - et stof, der anvendes i kardiologi. Positive egenskaber ved dette stof er, at det har lav toksicitet og er ikke kumulerede (ikke akkumuleret) i det menneskelige legeme. Derfor, i nogle tilfælde er det muligt at bruge stoffet "Validol" under graviditet, men kun på vidneudsagn fra en læge, og hvis fordelene for moderen opvejer risikoen for hendes ufødte barn. I 1897 blev stoffet først udgivet "Validol". Formel det stadig er uændret.

virkningsmekanisme

Præparat "Validol" gennemvædet i orale slimhinde irriterer de følsomme nerve receptorer. Derved forberedelse refleks proces har på den menneskelige koronar dilatator (ekspanderende koronarkar) effekt. Som følge af lægemidlet "Validol" nedsætter hjertefunktionen (hjerte) og normalisering af smerte permeabilitet af vaskulære vægge. lægemiddeludvælgelse provokerer også nogle fysiologisk aktive stoffer, såsom histamin og kininer; moderat provokerer vasodilatation og har en beroligende virkning.

Indikationer

Falsk angina (hjerte smerte) funktion, akutte anfald af angina pectoris; Desuden er stoffet ordineret til akutte manifestationer af "luft" eller "hav" af sygdom, i hysteri og neuroser, med svær kvalme mulig brug af stoffet "Validol" under graviditet (med manifestationer af toksicitet).

Kontraindikationer

Det er uønskeligt at tage stoffet "Validol" under graviditet, samt tilstedeværelsen af overfølsomhed over for nogen af dens komponenter; lægemiddel med forsigtighed skal udvises hos patienter med diabetes mellitus.

Interaktion med andre lægemidler

Til dato, om samspillet af lægemidlet "Validol" med andre lægemidler oplysninger ikke er tilgængelige.

Sådan skal du tage stoffet "Validol"

Tag medicin sublingualt, der er placeret under tungen en pille og vente, indtil det er helt vsosotsya i slimhinden. Daglig dosis er op til fire piller ad gangen voksne kan tage op til to tabletter. Hvis det er nødvendigt, kan dosis øges (men kun i samråd med lægen).

bivirkninger

I sjældne tilfælde kan kronisk administration eller overdosis forårsage kvalme, svimmelhed, og tåreflåd. Disse symptomer, når du stopper med at tage stoffet vil snart videregive deres egne.

Er det muligt at "Validol" gravid?

Som enhver anden medicin, er det stof "Validol" under graviditeten lov til at tage kun som anvist den behandlende læge. Problemet ligger i, at de undersøgelser, der bekræfter fraværet af negative virkninger på fosteret i forskellige perioder af dens udvikling, nej. Hertil kommer, da stoffet "Validol" - en urtemedicin, i løbet af sin produktion mulig indtrængning af forskellige urenheder, hvis størrelse nogle producenter når 20-30. Derfor er ærlige og samvittighedsfulde producenter af at skrive disse linjer i vejledningen: "at tage stoffet under graviditeten" Validol "bør være, når de tilsigtede fordele for moderen opvejer risikoen for fremtidige potentielle skade for fosteret."

betyder imidlertid, det "Validol" kan bringe nødhjælp i første trimester, når en kvinde udvikler tidligt forgiftning. Mest sandsynligt nogen problemer bruger af dette stof vil ikke gøre, hvis det tages i henhold til instruktioner og angivelser af den behandlende læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.