Intellektuelle udviklingKristendommen

Bøn for dem, der hader os, og forkert som et eksempel på kristen kærlighed og tilgivelse

Alle mennesker i verden ved, hvordan man beder. Selv de, der i øjeblikket er nægtet Guds eksistens. Bønner meget. De er talt dagligt i hundredvis af forskellige sprog, men deres essens er én - en mand appel til en højere magt.

Vi anser i denne korte artikel er kun en af de andragender bøn - en bøn for dem, der hader os og forkert.

Hvorfor er denne bøn så vigtigt i kristendommen?

Hvis vi ser på menneskets historie, kan vi se, at ikke alle religioner i verden er at ringe til os for at bede for dem, der mishandler folk.

Det er ikke engang i jødedommen, som er bygget på den tidligere doktrin af kristendommen. Du skal elske venner, men vær på vagt over for deres fjender - Toraen fortæller os. Selv Konfucius tyder på, at det onde ikke kan svare på det onde, kun retfærdighed.

Hvorfor har Kristus kalder at elske vore fjender?

I virkeligheden er dette nøglen til forståelsen af den kristne tro trængt motiver af kærlighed og tilgivelse. Evnen til at tilgive deres fjender, og kan ikke huske den vrede, ja, endda at ønske god til dem, der har fornærmet, er nøglen til omdannelsen af den menneskelige sjæl, rense det.

Derfor er der i kristendommen er der en tro på, at hvis en person er i stand til at tilgive sine fjender og bede for dem, og Herren vil tilgive ham for sine synder, og vil give mulighed for at være i Himmeriget.

Bøn for dem, der hader os og forkert: hvad det skal være?

Der er en tekst på en bøn, som kan findes i enhver ortodoks bøn. Denne bøn læses i slutningen af morgen og aften bøn regel.

Men det betyder ikke, at for vore fjender ikke kan bede i dine egne ord. Desuden at det er nødvendigt at bede ikke alene med deres ord, men lige når vi har lyst til i vores hjerter sydende vrede og irritation.

Det er meget vigtigt i dette øjeblik ikke tillader vrede at hælde bitre og frygtelige forbandelser eller - endnu værre - den eksplicitte aggression, men bare stille bede for sjælen af den person, der er at fortælle dig de onde ord eller behandler dig dybt uhæderlig.

Uransagelige er de Herrens veje, måske i dette øjeblik, bare bad for en mand, der mishandler dig, du vil spare dig selv og fra den onde gerning, og fra den interne krise.

Hvorfor er det altid nødvendigt at bede?

Skal bede altid og overalt. Generelt bøn er betryggende person, og giver ham ekstraordinær indre styrke. At sige de enkle ord: "Tilgiv, Herre, vore lovovertrædere, sende dem glæde, sundhed, energi, mental og fysisk," - hvordan ville du overvinde din åndelige svaghed og blive stærkere åndeligt menneske.

Efter akkumulere nag på mennesker - den er tom. Som de siger, fornærmet - mennesker elendige, tvang alt liv trække en belastning på sine egne problemer og klager. Og dem, der ved, hvordan man tilgive, kan naoobort gå gennem livet nemt og frit. De behøver ikke nag mod folket, en vanskelig situation for dem, efterfulgt af skuffelser og ulykker, men overvindes, fordi de så deres egne mangler, så prøv at tilgive sine medmennesker.

Glæd altid, bed altid og hav - testamenteret til os de store helgener i den russiske jord. Og evnen til at tilgive deres fjender og bed for dem er en af de vigtigste kvaliteter i enhver kristen. Derfor bøn for dem, der hader os og forkert bør være den bøn, at vi gentager hver dag i dit eget hjerte.

Værdien af denne bøn fra synspunkt psykologi

I dag er videnskaben om psykologi, der er genstand for undersøgelsen er det menneskelige sind, supplerer konklusionerne i mange henseender, hvilket giver os en teologi. Fra synspunkt psykologi, Christian kraft af tilgivelse, kærlighed dine fjender tillader personen at udvikle sig harmonisk, opnå status, som psykologer kalder selvrealisering.

Kun denne sker ikke ved hjælp af styrken af den enkelte selv, og med støtte af guddommelige kræfter.

Mennesket, da det ligger uden for rammerne af "I", skubber horisonter af individuelle eksistens, har tilfredshed visse "altets", hvortil vi alle stræber efter.

Det betyder ikke noget, hvordan man kan læse bønnen, højt, til mig selv eller til at kontakte hendes sind i vanskelige situationer. Det vigtigste er bare at læse den og tænke over, hvad Kristus befalede sine disciple at tilgive klager og bede for dem, der gør os ondt.

Bliss dem, der følger den kristne måde

Faktisk sande kristne - meget glade mennesker, de forstår at nyde livet, i håb om at møde Gud efter døden, ved, hvordan at elske og tilgive. De ved, at Herren veje er uransagelige, og selv fjenden i et bestemt tidspunkt kan blive en sand ven, at omvende sig og blive forsonet med os.

Kristne er i stand til at tro på mirakler, fordi bøn selv - dette er den virkelige mirakel, som giver os styrke til at leve.

Så lad os være sande kristne, vi mener, bede og kærlighed, men også ved, at der i den bønnebog der er vidunderlige ord tilgivelse, som kaldes "Bøn for dem, der hader os og forkert."

Lad os bede og tro på Guds nåde og hans hellige fisk for os!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.