Intellektuelle udviklingKristendommen

Templet i Strogino Nye martyrer og Skriftefædre russisk: beskrivelse, kirkebøger aktiviteter

I den nordvestlige del af Moskva, i et beboelsesområde i Strogino, blandt smukke, men standarden af højhuse, næsten afsluttet opførelsen af templet. Hvid, med blonder indretning og køl udkragning buer bygning ser meget imponerende. Templet i Strogino Nye Martyrs og Skriftefædre Russisk bygges på et individuelt projekt inden for rammerne af programmet "200 kirker".

Beskrivelse af bygningerne i templet

Med sin skabelse, arkitekten A. Pronin zodcheskie påberåbt sig de traditioner og kanonerne af kirkebygningen, lavet i Rusland i en tid med Ivana Groznogo. Kristne kirker i tiden er et enestående eksempel på gammel arkitektur.

Sten-snøret bygning af templet i Strogino indhylles med fire rækker af udkragning buer, har en højde på over 48 meter, men ser elegant grund af skyhøje telt. Kirkebygninger, som denne, i hovedstaden er der. Hver enkelt kokoshnik; indsnævre deres tier passere ind belfry. Ovenfor er en massiv tromle toppet med løg kuppel. Tre halvcirkelformet apsis, der støder op til hovedbygningen, dækket med fast sluttede polusvodom. Sofistikeret murværk bygherrer krævede en stor indsats, fordi for at skabe en sådan skønhed, underminerer enhver mursten og trimmet i hånden.

Templet i Strogino Nye martyrer og Skriftefædre Russisk kan med rette kaldes perle af tempel arkitektur af vores tid. Det område af enestående bygning er 722 kvadratmeter. m. i tjeneste af templet kan deltage 650 mennesker på samme tid.

Til minde om den nye Martyrs Russisk

I 20 århundreder af den russiske ortodokse kirke, mange tusinde kristne led martyrdøden, men mest af alt lidt for deres tro gav vores tyvende århundrede.

75 år siden, efter revolutionen, i vores land var der en periode med forfølgelse af Kirken og massen undertrykkelse mod borgere, der ikke er enige om at give afkald på deres religiøse overbevisning, også af hensyn til deres eget liv. Ofrene var de ortodokse folk - lægge mennesker, præster, munke og alle, som forblev loyale over for Herren og hans kirke under et totalitært regime. Nye Martyrs i Rusland ydmyget og fornærmet, lidt uretfærdig undertrykkelse, der ligner i deres lidende Kristus.

Hans levende offer helligt for nylig bevist deres kærlighed til Guds sandhed. Templet i Strogino Nye martyrer og Skriftefædre Russisk opkaldt til ære for martyrerne. Deres livsform og erfaringer sainthood er meget vigtigt for den nuværende generation af troende. Mindet om de nye martyrer hædret mange kristne kirker i Rusland.

Historien om samfundet og opførelsen af templet

Patriark af Moskva og Hele Rusland Alexy gav sin velsignelse til oprettelsen af templet Nye martyrer og Skriftefædre russiske samfund, hvorefter den blev registreret, og 29. august, 2000, begyndte sine aktiviteter. Det følgende år, blev opnået lander på Strogino Boulevard, senere - tilladelse til at bygge et tempel, der begrænser dens eneste byggeri. Det tog flere år at opnå en lang række godkendelser og projektudvikling.

I 2004 for fremtiden for kirken, pilgrimme bragte relikvier af klosteret Marii Magdaliny, at Oliebjerget. De var ikoner med ansigter af Martyrernes Storhertuginde Elizabeth og nonne Barbara, også relikvieskrin med partikel af de hellige relikvier.

I 2008 etablerede vi en lille bygning af sandwichpaneler - midlertidig kirke. Tre år senere, da det blev bygget prosfornyu, som i 2011 blev bagt til påske første Artos.

I marts 2012 opførelsen af den nye bygning begyndte med indvielsen af grundstenen, og i april 2015 fandt sted for første gang i påsken tjeneste i templet Strogino. Siden da, er det hele tiden holdt gudstjenester, selv om nogle afsluttende arbejde og landskabspleje vil blive afsluttet i sommeren 2017. Sandsynligvis i august, afholdt indvielsen af templet.

Parish aktiviteter

Uddannelses- og uddannelsesaktiviteter i Kirken - en af de vigtigste komponenter i sin tjeneste, en måde at bevare og videregive traditionen med den ortodokse doktrin. Templet i Strogino Nye Martyrs og Skriftefædre Russisk er aktiv sogn arbejde i denne retning.

For tilbedere i templet arbejde:

 • Søndagsskole for børn, hvor vi studerer det grundlæggende i kristen etik og moral.
 • Krus til børn: modelfly, teater, testoplastiki.
 • Søndagsskole for voksne. Gennemførelse af klasser, som forklarer katekismen og Skriften.
 • University Parish.
 • Evangelisk cirkel.
 • Foreningen af ortodokse Ungdom "Red Sun".
 • velgørenhed gruppe Frihedsberøvende hospital nummer 52.
 • Klubber for forældre og mødre med babyer.
 • Ikon maleri skole.
 • Strikning cirkel.
 • Skole byzantinsk sang.

Før sakramenterne dåb og bryllup kateketiske samtalerne på dåbs, hovedindholdet af som er studiet af bøn "Creed".

Adresse af templet, hvordan man får

Temple of New martyrer og Skriftefædre Russisk - et af de foretrukne steder for Moskovitter, på grundlag af hvilke der masser af sjove aktiviteter.

Adresse :: distriktet Strogino Stroginsky Boulevard vlad.14 station Metro station "Strogino".

Åbningstider: 07: 00-22: 00 hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.