Intellektuelle udviklingKristendommen

Hvornår posten? Fastende før påske

Lent - rensning af sind, krop og sjæl på dikkedarer og negative følelser. Denne utrættelige arbejde på sig selv, udfrielse fra synd. Tiden for forsoning og nåde. Undertrykkelse af stolthed, forfængelighed, vrede, misundelse. Fysisk og åndelig selvkontrol, som er designet til at forberede en person til omvendelse.

Når endestillingen, ud behovet for daglige bønner, gode gerninger, god attitude. Efter ham, den person beslutter, om der skal være fromhed i sit hjerte. Informeret valg af spiritualitet - det er det vigtigste formål med kristendommen.

Hvad er fastende

Kirken charter forklarer, at den ortodokse position - for præster og munke. Hvis en lægmand og har ingen styrke til at modstå muligheden for det hele, er det nødvendigt at henvise til præsten. Han er afhængig af de sundhedsmæssige og økonomiske status for en person ville gøre overbærenhed eller vil begrænse bønner.

Fasten - er at afholde sig fra at tage fastende fødevarer. Det kan ikke startes efter behag. Alle multi-dages og en-dags positioner er begrænset til de mindeværdige datoer. Derfor er vedtægterne skrevet, når den slutter og begynder posten.

Bare en 4 år lang periode med afholdenhed fra fastende fødevarer. Præster anbefale til lægfolk kun at holde sig fra de udskejelser under fasten, og ikke at bringe kroppen til en sygdomstilstand streng restriktion i fødevarer.

Hovedformålet med posten - udrensning af det fysiske og åndelige krop til ånden i underkastelse. Du kan tillade sig aflad i fødevarer som følge af sygdomme. Fastende bør ikke være sundhedsskadelige. Men den daglige bøn, ydmyghed og venlighed i relationer skal fortsætte i hele perioden frem til det tidspunkt, hvor posten kommer til en ende. Ved slutningen af afholdenhed Christian beslutter sig for at være hans mere velopdragen eller ej.

Historie af posten

Historien om fremkomsten af fasten begyndte i apostlenes dage. De er de levende vidner om Frelserens måde. De apostle vidner om, at før sin dåb, Jesus tilbragte 40 dage i ørkenen. Ensomhed, mangel på sunde fødevarer, meditation og bøn - at grundlæggende aspekter af fremkomsten af fasten.

Du skal vide, at Frelseren var udsat for Satans fristelser under sit ophold i ørkenen. Han bestod prøven, opgiver brød og magt.

I ønsket om at blive som Frelseren, og de fyrre dages hurtigt blev dannet. Senere blev det timet til påske - den letteste ferie i kristendommen. Passion af Kristus hans tragedie og efterfølgende himmelske herlighed har lagt særlig betydning i hele fasten. Fastende før påske Det hedder Great. Det omfatter ikke kun en begrænsning i fødevarer, men også i verdslige fornøjelser.

Det er rigtigt at starte og afslutte hurtigt, beder for at undgå fristelsen. Fokus på styrker og kapaciteter af åndelig kamp dem.

Fastende før påske

Over tid, har fastetiden økumenisk koncil flere mindesmærker blevet tilføjet.

  • Lazarus lørdag - til ære for den mirakuløse opstandelse Lazarus.
  • Indtoget i Jerusalem eller palmesøndag - en højtidelig indrejse i hovedstaden.
  • Holy Week - retten, lidelse, martyrium Kristus.

Derfor fastetiden varer 48 dage. Start det falder på dagen efter Shrove søndag. Påskeferie - en dag, hvor fastende ender. Hvert år det falder på forskellige datoer. Dette skyldes det faktum, at beregningen af de dage i fest eller et indlæg er bestemt af den astronomiske kalender.

For eksempel fasten vil begynde i 2016, fra den 14. marts. Nummer 2015 - er den 23. februar (begyndelsen af post) og april 12 (påskeferie).

Hvordan at bede under fasten

Fasten - er ansvarlig for sjælene af tid. Begrænsning mad kan bringe angst, irritabilitet. Og det er uacceptabelt i enhver stilling. Derfor bør der lægges stor vægt på relationer med deres kære. Undgå skænderier og dårlig stemning. Der er ingen brug i afholdenhed fra mad, hvis en person er vred eller ligger. Derfor er det vigtigt gode relationer til mennesker og barmhjertighedsgerninger.

Hold din sjæl fra det onde til at hjælpe de daglige bønner. Du kan deltage i gudstjenester. Gejstlige anbefales at begrænse et par bønner, men at læse dem på daglig basis, med Guds kærlighed.

Hvis du kan, derefter tilføje læste akathists, Psalter, kanoner i moderate mængder. Hvis det ønskes, tilsættes til dem værker af Serafima Sarovskogo, Ioanna Zlatousta, Avgustina Blazhennogo.

Det kan ikke blive spist i stillingen før påske

Kirke giver undtagelser under fasten. Det kan ikke være i overensstemmelse med hele eller dele af syge, rejser, mindreårige børn, gravide og ammende kvinder.

Fasten er ikke beregnet til at forårsage skade på sundhed. Derfor, hvis der er en bekymring, bør du diskutere dem med faderen, en læge. Det er nødvendigt at gradvist at forberede sig til stillingen, skridt for skridt, begrænser sig til mad.

Forbudt under hele post-produkter af animalsk oprindelse (kød, æg, mælk, ost, fløde, smør). Uacceptable kager, slik, fastfood.

  • Komplet afvisning af fødevarer foregår på den første dag, skærtorsdag, langfredag.
  • Tilladt fisk i bebudelsen og Palmesøndag. Rogn - om Lazarus lørdag.
  • Mandag, onsdag, fredag - xerophagy.
  • Tirsdag, torsdag - varmt tolereres, kogt mad 1 gang om dagen (uden olie).
  • Lørdag, søndag - en varm, kogt mad, 2 gange om dagen med smør og ingredienser (undtagen Påskelørdag).

Når slutningen af fasten, bør ikke gå til en festlig måltid. Dette kan føre til alvorlige helbredsproblemer. Det er nødvendigt at gradvist at øge kosten i 2-3 uger.

Tilladt mad i posten

Man skal huske, at for at lægge sværhedsgraden af fasten - en valgfri tilstand. Det er bedre at afsætte denne gang til den stærke åndelige vækst. Hvis helbredet tillader, er det muligt at overholde alle restriktioner på mad under fasten.

Kashi fremstilles i vand, uden tilsætning af olie. Grøntsager og frugt er tilladt at lægge på nogen måde - kogt, bagt, dampet. Nødder, honning, bælgfrugter, tørrede frugter, urter, gelé, te, marmelade. Tilladelig mens fastende drikke alkohol op til 2 briller at opretholde kroppens - ikke mere.

Hvornår stillingen, om morgenen den påske, så prøv ikke at misbruge kød, alkohol, søde kager. Det er bedre at være begrænset til ét æg om dagen. Foretrækker ikke frisk, og gårsdagens parti. Kød tilføje i kosten på dag 3 efter post, før du spiser fiskene.

Begrænsninger i fastetiden

Fastende før påske - det tid til at forbedre hans sjæl. Denne afkald på fornøjelser, udskejelser i alt. Tidspunkt for refleksion, bøn, ensomhed, gode gerninger. Du skal bevidst tage fasten. Bestem deres fysiske og mentale evner, undgå ekstremer.

Det anbefales ikke at nedbryder din krop ved at faste og inderlig bøn. Du bør ikke helt at opgive det, afsætter sig kun fornøjelser.

Gradvist begrænse følelser, undertrykke kødet. Undgå vrede og irritation. Prøv at undgå gæsterne (som muligt). Er forbudt i fastetiden intime relationer mellem ægtefæller. Prøv at analysere dit forhold, foretage justeringer for at forbedre dem. At bede om tilgivelse og at tilgive gerningsmændene.

Hvis dette er det første indlæg i livet, er du nødt til at søge hjælp fra en præst. Han vil rådgive hvor man skal begynde, hvordan man arbejder værker af barmhjertighed og overvinde stolthed, hvordan man deltager i liturgien, hvad bønner til at læse derhjemme.

I sidste uge før påske

Holy Week - den sidste uge før påske. I det hun hver dag kaldes stor. I denne uge - de sidste dage af den jordiske Frelserens liv. Hans kvaler, lidelse, tænkning.

Intet under, at udtrykket "bære korset" betyder ikke blot den fysiske mulighed eller svaghed. Denne bevidsthed om den måde, hans forståelse og accept. Ikke alle er i stand til at underkaste sig Guds vilje, mange forsøger at undslippe deres problemer eller til at flytte dem til andre mennesker.

For hver mand klar til sin rejse. Derfor grundlaget for kristendommen er at undgå misundelse, stolthed, vrede, hykleri, hævn, forfængelighed. Vedtagelse af den måde, der er aftalt med ham er ydmyghed, omvendelse.

I den sidste uge før påske, bør vie sig til intensiveret faste, bøn. Og rydde op i rodet i huset. Generel rengøring vil bidrage til at rengøre rummet fra den akkumulerede negativitet. Vandet vil vaske væk negativ energi. Renheden af hjemmet, krop, sjæl, vil indikere tilgangen i lyset af påsken.

Betydning fasten

Værdig til at bære hans kors, hans lidelse - en af mulighederne for at forbedre det åndelige menneske. En anden mulighed - at hjælpe andre. for deres sygdom ofte tab forsøg person ikke se svagheden i den anden. Uvilje til at hjælpe, er afvisningen af nåde fulgt med ligegyldighed. Derfor er det ofte i dine bønner til Gud at lyde grundlæggende anmodninger om tålmodighed, ydmyghed, loyalitet kræfter til at bære hans kors.

I sidste uge før påske - det er en mulighed at vide, at Frelseren udholdt, nogle åndelige byrde for de mennesker regerede. Derfor fastetiden som en helhed - det er ikke gourmet restriktioner og undertrykkelse af dens negative manifestationer. Lediggang og snak afvise anmodninger om denne periode ortodoksi. Post - ring for dyd, en særlig tilstand af sind og ånd. Betydning af fasten nærmer Gud, ved hans nåde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.