SundhedSygdomme og betingelser

Ufrivillige muskelsammentrækninger - et problem, der kan løses

Ufrivillig sammentrækning af muskler kan ske når som helst. Ved flåter omfatter trækninger i ansigtsmusklerne. Muskelsammentrækninger i andre dele af kroppen , der betegnes med hyperkinesis. Ifølge statistikker, omkring 10% af børnene i varierende grader, lider tics. Ved puberteten, kan hyppigheden stiger med alderen, og - falde. Ufrivillig muskelsammentrækning opstår hos voksne, men deres varighed sjældent varer mere end et år.

Tics er et endeligt trin med den komplekse proces forekommer i kroppen. Det spiller en vigtig rolle arvelig transmission af øget neuromuskulær irritabilitet og overdreven bevægelsesskarphed hos faderen, også kendt som impulsivitet. Ufrivillig sammentrækning af ansigtets muskler betragtes som en "maskulin" type patologi, selv om det ser lejlighedsvis i piger ligner temperament deres fædre. Denne sygdom mere modtagelige for store piger, fordi de har den fysiske udvikling forud for alder, og samtidig er der en mangel på koordinering af bevægelser.

En anden faktor, der forårsager spontane muskelsammentrækning øges irritabilitet og intern stress, der bygger op efterhånden, og som ikke er rettidig "exit" ud. Til kilderne til intern stress relaterede hjerne-skadelige faktorer (betændelse, fødsel asfyksi, hjernerystelse eller kontusion), nervøse lidelser og neuropatier. Ofte vil disse kilder være flere.

Frivillig sammentrækning af muskler involverer bevidste handlinger rettet mod en specifik indsats atikoidnye hyperkinesis, der opstår på baggrund af minimal hjerne dysfunktion, karakteriseret ved langvarige naturligvis praktisk uafhængig af eksterne eller psykologiske faktorer.

Tics forårsaget af neuropati, ikke stabilt og afhænger af indflydelsen af klimatiske eller vejrforhold (varme, stuffiness, atmosfæriske trykændringer). De kan forstærkes ved en højere lyd baggrund, stærkt lys, blinkende foran dine øjne (mens du ser tv). Tics vokse med en stærk træthed, hvilket indikerer en svækkelse af kroppen forårsaget af hyppigt forekommende medicinske tilstande.

Ufrivillig sammentrækning af muskler, der opstår i neuroser, på grund af påvirkning af psykologiske faktorer, især angst. Denne tilstand bidrager til spændingen, foregribelse af noget, frygt, konflikt eller indre modsætninger. Tiki, i det store og er den patologiske form psykomotorisk udledning.

Tiki er en vanskelig fænomen, der kæmper meget hårdt (og til tider næsten umuligt). I det tilfælde hvor ufrivillige muskelsammentrækninger (flåter) skyldes organiske lidelser eller neuropatier, stofmisbrug og genoprettende behandling. Nevroznye tics gå væk efter hærdning neurose af den psykoterapeutiske indflydelse. Når ufrivillige muskelsammentrækninger bør begrænse forbruget af slik, som de øger tics. Til medicinsk behandling bruge pimozid og haloperidol, som accepterer kun på recept.

En anden form for ukontrollerede muskelsammentrækninger er kramper (spasmer). De er ufrivillig sammentrækning af muskler eller muskelgrupper, ledsaget af akutte smerter. Anfald kan forekomme ved overkøling i vand. De er ikke et symptom på sygdommen, men de natlige lægkramper viser ofte en mangel på sporstoffer i kroppen, såsom calcium, kalium og magnesium. I andre tilfælde er anfald er en indikation af overspænding benmusklerne under stående arbejde og langvarig fysisk anstrengelse eller forskellige CNS-sygdomme. Det menes, at overdreven kaffe drikker og rygning bidrager til fremkomsten af spasmer.

For at fjerne enkelte spasmer hjælpe denne måde: stå op hele foden på gulvet. Ømhed kan fjernes med en opvarmning salve og massage. Med hyppige og langvarige kramper bør se en læge så hurtigt som det kan fastslå årsagen til sygdommen og ordinere passende behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.